Ποιοι είμαστε / Το Blog μας

ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9/12/2016
antagonismos

Αν ρωτήσεις τον μέσο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας, θα σου πει ότι γνωρίζει τους ανταγωνιστές του και πιθανότατα μπορεί εύκολα να ονομάσει μερικούς από αυτούς. Τώρα με το visibility.gr μπορεί ΑΜΕΣΑ να τους βρει ΟΛΟΥΣ!

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ SUPPORT

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2/12/2016
Netstudio Support

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί που απευθύνονται σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων είναι ότι αφού παραλάβουν αυτό που έχουν συμφωνήσει, δυσκολεύονται μετά να λάβουν υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΜΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 30/11/2016
testimonial

Είναι τιμή για εμάς και ιδιαίτερη συγκίνηση το να λαμβάνουμε email από εσάς, όπως το παρακάτω του Αριστοτέλη Μανδάλη, ο οποίος δεν είναι καν πελάτης μας! Μας γεμίζουν δύναμη για να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ό,τι κάνουμε.

TOP 6 ΛΑΘΗ ΝΕΩΝ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 29/11/2016
Illustration

Παρατηρώντας τις διεθνείς online επιχειρήσεις τα τελευταία δέκα χρόνια

με πολλούς freelancer, blogger και πολλούς νέους επιχειρηματίες, αποφάσισα να καταγράψω τα συνηθέστερα λάθη που εντοπίζω στους περισσότερους που αποφασίζουν να ξεκινήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεν έχει σημασία το είδος της επιχείρησης ή η κατηγορία που ανήκει, ούτε το budget με το οποίο ξεκινάει, αλλά οι αποφάσεις που λαμβάνονται, τις περισσότερες φορές υπό πίεση χρόνου.

1. Ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά όχι με τον τρόπο που το σκέφτεστε!

Από το 2008 είχα την τύχη να γνωρίσω και να συζητήσω με πολλούς νέους και παλιούς επιχειρηματίες, κάποιους τους έχω συμβουλεύσει ή έχω διαχειριστεί το project τους σαν να ήταν δικό μου, οργανώνοντας ολοκληρωτικά όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.

PYRAMIS TRAVEL - ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ JOOMLA ΣΕ DRUPAL

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31/10/2016

Το Pyramis Travel συγκαταλέγεται μέσα στους πέντε μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα. Προσφέρει ταξίδια και εκδρομές στην Αίγυπτο, στις Αραβικές χώρες, στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΓΙΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ USERFEEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ $10 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΣΤ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 17/10/2016

Το UserFeel.com είναι η πρωτοποριακή πλατφόρμα απομακρυσμένων usability test της Netstudio που επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας να δει πώς οι χρήστες βλέπουν και χρησιμοποιούν τη σελίδα του, να βρει τα προβλήματά της και αφού τα διορθώσει, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της, αλλά και την ικανοποίηση των χρηστών της.

Το UserFeel.com το ξεκινήσαμε το 2010 και μετά από 6 χρόνια ήρθε η ώρα να το ανανεώσουμε τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά.

Κάθε τεστ ευχρηστίας διαρκεί 10-15 λεπτά και γίνεται από το χώρο του δοκιμαστή. Ο μόνος εξοπλισμός που απαιτείται είναι ένας υπολογιστής (Mac ή Windows) και ένα μικρόφωνο.

Στα πλαίσια της ανανέωσης, ανανεώνουμε και το πάνελ των δοκιμαστών μας. Αν θες λοιπόν να αμοίβεσαι με $10 για κάθε τεστ ευχρηστίας που αναλαμβάνεις, γράψου στο userfeel.com και θα σε ειδοποιήσουμε μόλις ενεργοποιηθεί η νέα πλατφόρμα.

2 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MARKETING

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 16/10/2016

Ως αποτέλεσμα του Netstudio Marketing Arena, δύο νέα μέλη προστέθηκαν στην ομάδα Marketing της  Netstudio.

Η Αλεξάνδρα Γιαννέλου και ο Νικόλας Βανικιώτης αναδείχθηκαν μέσα από τη διαδικασία του Marketing Arena, το οποίο τείνει να γίνει θεσμός (ακολουθεί το Code Arena 3, στο οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΤΩΡΑ).

ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ VISIBILITY

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 16/10/2016

Στη Netstudio είμαστε ενθουσιασμένοι, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες προσθέσαμε πολλές νέες λειτουργίες στο Visibility.gr, το εργαλείο που έχουμε αναπτύξει για την παρακολούθηση της πορείας όλων των site στο ελληνικό Google.

Chrome και Firefox Extensions

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Firefox Addon ή το Chrome Extension για να βλέπετε όλα τα στοιχεία του Visibility για κάθε site που επισκέπτεστε με ένα κλικ! Έτσι, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο Visibility για να αναζητήσετε πληροφορίες για το site που επισκέπτεστε. Η λήψη όλης της πληροφορίας μπορεί να γίνει μέσα από το Addon.

CODE ARENA 3

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3/10/2016

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ NETSTUDIO

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, διοργανώνουμε για 3ο συνεχόμενο έτος, το Netstudio Code Arena. Ως αποτέλεσμα των τελευταίων Code Arena, εκπαιδεύθηκαν 40 συμμετέχοντες και προσλήφθηκαν συνολικά 8 προγραμματιστές από αυτούς στην ομάδα μας, ενώ άλλοι δύο εργάστηκαν σε πελάτες μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ANANEOSIS.GR!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28/9/2016

Γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας αξίζει το καλύτερο και έχοντας ως κύριο στόχο την ενδυνάμωση και την βελτιστοποίηση της διαδικτυακής εμπειρίας του χρήστη, η Netstudio δημιούργησε την ιστοσελίδα του κέντρου ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας Ananeosis skin + laser specialists, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και στους λιγότερο εξοικειωμένους με το διαδίκτυο χρήστες να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από την 35χρονη εμπειρία του καταξιωμένου ιατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου Dr. Γεωργίου Ν. Παπαδόπουλου και του υπεύθυνου του κέντρου κοσμητολόγου - MSc. Νικολάου Γ. Παπαδόπουλου.

Συνώνυμο του υψηλού design

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, ο υψηλής αισθητικής και υψηλού design διαδικτυακός κόσμος του ananeosis.gr δίνει τη δυνατότητα της εύκολης πλοήγησης μέσα από την διαδραστική παρουσίαση και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Με τον τρόπο αυτό, παρέχονται στον χρήστη όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται, κρατώντας παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον του κατά την πλοήγηση.

Σελίδες

Εγγραφή στο Blog