Ποιοι είμαστε / Το Blog μας

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ OFARMAKOPOIOSMOU.GR

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 10/4/2017
ofarmakopoiosmou.gr

Μόλις λάβαμε το παρακάτω testimonial για το ofarmakopoiosmou.gr, και δικαιώνει και με το παραπάνω τη δουλειά ενός έτους! Γεράσιμε και Κατερίνα, σας ευχαριστούμε!!

"Αποφασίσαμε να ανακατασκευάσουμε το ofarmakopoiosmou.gr και να αλλάξουμε agency. Στην αναζήτηση του νέου μας συνεργάτη είχαμε θέσει κάποιους στόχους που θα θέλαμε να επιτευχθούν με την ανάπτυξη του νέου site και μέσω του νέου μας συνεργάτη:

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑΣ (SUS) ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ USERFEEL.COM

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7/4/2017
usability testing via userfeel.com

Τώρα σε κάθε usability test που κάνετε μέσω του Userfeel.com, υπολογίζεται αυτόματα και το SUS (System Usability Scale) του site σας!

Τι είναι το SUS

To SUS εφευρέθηκε από τον John Brooke το 1986 και αποτελεί έναν γρήγορο (quick and dirty, όπως χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο), αλλά συγχρόνως αξιόπιστο τρόπο να μετρήσετε την ευχρηστία (usability) του site σας. Eίναι μία μέθοδος βαθμολόγησης της ευχρηστίας οποιουδήποτε συστήματος. Με αυτό έχει μετρηθεί η ευχρηστία ιστοσελίδων, online καταστημάτων και online εφαρμογών, αλλά και κινητών τηλεφώνων, υπολογιστικών συστημάτων, λογισμικού, τηλεφωνικών κέντρων, ακόμα και τηλεφωνικών καταλόγων.

USABILITY TESTING - Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ SITE!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31/3/2017
Remote Usability Testing
Αποκαλύψτε τα προβλήματα που υποβόσκουν στην σελίδα σας με usability testing. Παρακολουθώντας δηλαδή απλούς χρήστες καθώς την χρησιμοποιούν!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ... ΣΕ ΕΝΑ CLICK!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 14/3/2017
lifesubjects.gr

Στην Ελλάδα 8 στους 10 χρήστες δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να ενημερωθούν και συλλέξουν πληροφορίες που σχετίζονται με Ιατρικά Θέματα. Η τάση αυτή ώθησε τον Κωνσταντίνο Κολιό και τους συνεργάτες του στη δημιουργία της θεματικής πύλης lifesubjects.gr, δίνοντας δωρεάν και σε όλους έγκυρες πληροφορίες και συμβουλές για καλύτερη ζωή! Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας μας εμπιστεύτηκαν και έτσι, το lifesubjects.gr βρίσκεται... on air!

LYNNE: ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER - REDESIGN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 1/3/2017
LYNNE: ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER - REDESIGN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ιστοσελίδα της Lynne, ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά fashion brand, διακρίθηκε με το  βραβείο "SILVER - Redesign ηλεκτρονικού καταστήματος" στην κατηγορία "Redesign - Relaunch" στα βραβεία Lighthouse e-volution awards 2017!

ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9/12/2016
antagonismos

Αν ρωτήσεις τον μέσο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας, θα σου πει ότι γνωρίζει τους ανταγωνιστές του και πιθανότατα μπορεί εύκολα να ονομάσει μερικούς από αυτούς. Τώρα με το visibility.gr μπορεί ΑΜΕΣΑ να τους βρει ΟΛΟΥΣ!

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ SUPPORT

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2/12/2016
Netstudio Support

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί που απευθύνονται σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων είναι ότι αφού παραλάβουν αυτό που έχουν συμφωνήσει, δυσκολεύονται μετά να λάβουν υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΜΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 30/11/2016
testimonial

Είναι τιμή για εμάς και ιδιαίτερη συγκίνηση το να λαμβάνουμε email από εσάς, όπως το παρακάτω του Αριστοτέλη Μανδάλη, ο οποίος δεν είναι καν πελάτης μας! Μας γεμίζουν δύναμη για να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ό,τι κάνουμε.

TOP 6 ΛΑΘΗ ΝΕΩΝ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 29/11/2016
Illustration

Παρατηρώντας τις διεθνείς online επιχειρήσεις τα τελευταία δέκα χρόνια

με πολλούς freelancer, blogger και πολλούς νέους επιχειρηματίες, αποφάσισα να καταγράψω τα συνηθέστερα λάθη που εντοπίζω στους περισσότερους που αποφασίζουν να ξεκινήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεν έχει σημασία το είδος της επιχείρησης ή η κατηγορία που ανήκει, ούτε το budget με το οποίο ξεκινάει, αλλά οι αποφάσεις που λαμβάνονται, τις περισσότερες φορές υπό πίεση χρόνου.

1. Ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά όχι με τον τρόπο που το σκέφτεστε!

Από το 2008 είχα την τύχη να γνωρίσω και να συζητήσω με πολλούς νέους και παλιούς επιχειρηματίες, κάποιους τους έχω συμβουλεύσει ή έχω διαχειριστεί το project τους σαν να ήταν δικό μου, οργανώνοντας ολοκληρωτικά όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.

Σελίδες

Εγγραφή στο Blog