Αύξηση Conversion Rate

website optimizer authorized consultant

Αν έχετε online κατάστημα ή και απλή ιστοσελίδα, μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίησή του, την αύξηση δηλαδή του conversion rate.

Conversion Rate είναι το ποσοστό των επισκεπτών που ψωνίζουν ή εκτελούν την επιδιωκόμενη ενέργεια (π.χ. συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας, εγγραφή κτλ.). Π.χ. αν το online κατάστημά σας δέχεται 100 επισκέπτες την ημέρα και δέχεται 1 παραγγελία την ημέρα, τότε το conversion rate είναι 1%.

Αύξηση του conversion rate σημαίνει αύξηση παραγγελιών, τζίρου και κέρδους χωρίς να αυξηθεί η επισκεψιμότητα ή το κόστος της διαφήμισης.

Η αύξηση του conversion rate σημαίνει μείωση του κόστους πρόσκτησης πελάτη. Αν π.χ. τρέχετε καμπάνια PPC (όπως Google Ads) και ο κάθε επισκέπτης σας κοστίζει 0,50 €, και έχετε conversion rate 1%, τότε το κόστος πρόσκτησης πελάτη είναι 50 € (0,50 / 1%).

Στην παραπάνω περίπτωση, διπλασιασμός του conversion rate (στο 2%), σημαίνει μείωση του κόστους πρόσκτησης πελάτη κατά 50%, δηλαδή στα 25 € (0,50 / 2%) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον τζίρο, την κερδοφορία αλλά και τις νέες δυνατότητες προβολής και διαφήμισης της επιχείρησής σας.

Η βελτιστοποίηση επιτυγχάνεται από την ανάλυση της συμπεριφοράς των επισκεπτών στη σελίδα και τη διενέργεια πειραμάτων (A/B Testing ή Multivariate Testing) μέχρι να πετύχουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα πιστοποιημένη από το Google στην εγκατάσταση, λειτουργία, συμβουλευτική και ανάλυση των στατιστικών επισκεψιμότητας και συμπεριφοράς των επισκεπτών (Google Analytics Authorized Consultant) καθώς και η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα πιστοποιημένη ως Website Optimizer Authorized Consultant.

Η εμπειρία μας από την κατασκευή, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση δεκάδων δικτυακών τόπων, μεταξύ των οποίων και επιτυχημένων online καταστημάτων, μας καθιστά τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα στη βελτιστοποίηση του conversion rate online καταστημάτων αλλά και απλών δικτυακών τόπων.

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.