Copywriting

Η επαγγελματική κειμενογράφηση είναι το τελευταίο, αλλά ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ για να αποδώσουν στο μέγιστο η ιστοσελίδα, το blog, τα social media ή τα newsletter μας.

Οι λέξεις παράγουν πωλήσεις,
οι σωστές λέξεις παράγουν πολλές πωλήσεις

Οι σωστές λέξεις αιχμαλωτίζουν την προσοχή του κοινού, το οδηγούν λέξη λέξη, πρόταση πρόταση να διαβάσει την “ιστορία” της εταιρείας μας, να ταυτιστεί με την “προσωπικότητά” της, να εμπνευστεί για μία αγορά, μία εγγραφή, η μία επίσκεψη στον ιστότοπό μας. 

Πώς βρίσκουμε τις σωστές λέξεις που οδηγούν στην πώληση

Κατανοώντας το κοινό μας και τις ανάγκες του για πληροφορία και ευθυγραμμίζοντας το κείμενο ανάλογα, κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη. Η συνέχεια είναι απλή. Αφήνουμε την εμπειρία και το ταλέντο να αγγίξει κάθε λέξη δημιουργώντας ένα ελκυστικό, συναρπαστικό κείμενο.

Η ομάδα της Netstudio έχει και την εμπειρία και το ταλέντο να κάνει τα παραπάνω πράξη.

Ομάδα Copywriting

Δημήτρης
Δημήτρης
Ανθή
Ανθή

Τύποι κειμενογράφησης και τα χαρακτηριστικά τους

Website

“Λέξη, λέξη διηγούμαστε την ιστορία σας, μιλάμε για τα προϊόντα σας…”

Εσείς: Προσφέρετε άψογη εμπειρία στο κοινό σας με έναν ιστότοπο που καθρεφτίζει την επιχειρηματική σας ταυτότητα.

Εμείς: Δημιουργούμε συναρπαστικό περιεχόμενο ξεκινώντας από τη σελίδα "About Us" που αναδεικνύει τη μοναδική σας ιστορία, μέχρι σελίδες περιγραφής προϊόντων που ενημερώνουν και εντυπωσιάζουν. Στέλνουμε το μήνυμα ότι η επιχείρηση, ή τα προϊόντα σας είναι η απάντηση στα προβλήματα του κοινού σας, ο λόγος να σας ακολουθήσουν, να συνεργαστούν μαζί σας, να γίνουν πελάτες σας.

Blog

“Σκεφτόμαστε το ίδιο με τους πελάτες σας, γράφουμε διαφορετικά από τους ανταγωνιστές σας”

Εσείς: Δίνετε ζωή στην παρουσία σας στο διαδίκτυο με δυναμικά άρθρα που εκφράζουν και εμπνέουν το κοινό σας.

Εμείς: Δημιουργούμε για εσάς ελκυστικά, ενημερωτικά, κατανοητά blog posts που ενδιαφέρουν το κοινό σας, καλύπτοντας μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων προσαρμοσμένων στην αγορά που κινείστε. Ο στόχος είναι κάθε άρθρο να προσελκύσει και να πείσει τους αναγνώστες να κάνουν μια συγκεκριμένη ενέργεια, όπως να εγγραφούν σε ένα newsletter, να αγοράσουν ένα προϊόν ή να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας. Γράφουμε και ταυτόχρονα δημιουργούμε γνώση και συναισθήματα προσφέροντας το τέλειο μείγμα δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας.

Social media

“Φροντίζουμε να σας δουν, να σας ακούσουν, να σας αγαπήσουν”

Εσείς: Συνδέεστε απευθείας με το κοινό σας, δημιουργώντας μία κοινότητα αυθεντική και απολύτως προσωπική.

Εμείς: Δημιουργούμε posts που ακολουθούν τον τρόπο σκέψης των followers σας. Ποστάρουμε περιεχόμενο σε σταθερή βάση και κρατάμε τους αναγνώστες σας συνδεδεμένους με το brand σας. Ενδυναμώνουμε την παρουσία σας σε Facebook, Instagram, Tik-Tok, κατακτώντας μία σημαντική θέση στο μυαλό και στις καρδιές των δυνητικών πελατών σας. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, προβάλλουμε ιδέες, προωθούμε λύσεις.

Email Newsletter

“Δημιουργούμε σλόγκαν που θα μιλήσουν στο κοινό σας, που θα γίνουν viral”

Εσείς: Μοιράστε νέα, ενημερώσεις και προωθήσεις, χτίστε σχέσεις και καλλιεργήστε leads.

Εμείς: Δημιουργούμε newsletters όπου μοιραζόμαστε συναρπαστικές ιστορίες, συμβουλές που εμπνέουν, και προνομιακή πρόσβαση σε περιεχόμενο που αγγίζει το κοινό σας. Αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και ενισχύουμε την αφοσίωση των πελατών σας. Μένουμε πιστοί στην εικαστική σας ταυτότητα και αφήνουμε τις λέξεις να μιλήσουν για εσάς.

Για να δούμε αν και πώς η επαγγελματική κειμενογράφηση μπορεί να βοηθήσει τη δική σας επιχείρηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.