Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καμπάνιες Google Ads (AdWords)

 

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή: Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε. Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή μας.

Αν έχετε ήδη φτιάξει καμπάνιες στο Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις. Μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε μεγάλη βελτίωση, θα προτείνουμε να τις ανακατασκευάσουμε.

Σε λίγα μόνο λεπτά μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ, που σημαίνει ότι με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες. Ζητήστε μας να ελέγξουμε τις καμπάνιες σας δωρεάν!

Εγγύηση αποτελέσματος

google partner

Με εμπειρία από το 2005, πάνω από 150 καμπάνιες και πιστοποίηση από το Google, σας εγγυόμαστε ότι θα σας φέρουμε ουσιαστικό αποτέλεσμα, αλλιώς δεν πληρώνετε τίποτα! Καλέστε μας στο 2108004447 για να σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί η εγγύησή μας.

Ομάδα Marketing

chatziΓιώργος Digital Strategist
dimitrisΔημήτρης Internet Marketing Consultant6 Πιστοποιήσεις Google
mastroΓιώργος Product/Account Manager7 Πιστοποιήσεις Google/PMI
minaΜίνα Web Analyst
pennyΠένυ Web Analyst 13 Πιστοποιήσεις Google

 

panosΠάνος Web Analyst7 Πιστοποιήσεις Google
iliasΗλίας Performance Marketing Specialist4 Πιστοποιήσεις Google

 

rafailΡαφαήλ Web Analyst7 Πιστοποιήσεις Google

Δείτε εδώ όλη την ομάδα της Netstudio

Σχόλια Πελατών Marketing

Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες...

Γιάννη καλησπέρα,

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία μας. Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες.

Είμαστε σε επαφή με τον κ. Χατζηιωάννου και με διάφορα tips & tricks πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε περισσότερο τον τζίρο μας

Σπύρος Παπαδάτος
MyString
από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες

Ύστερα από τη συνεργασία μας με τη Netstudio μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμαστε.

Η ποιότητα της δουλειάς τους, το συνεχές ενδιαφέρον και η άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη μας, έκαναν τη διαφορά.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που ήμασταν οι πρώτοι που μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στη διαχείριση και την επεξεργασία του landing page. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες και ζητήσεις. Στους δυο μήνες τώρα πια, αυξάνουμε συνεχώς το conversion rate.

Από εμάς ... thumps up!!!!

Συνεχίστε με τον ίδιο παλμό και όρεξη.

Λία Δαμίγου
CEO
Extra Marble
Sales Pack Landing Page
η συνεργασία μας ήταν άψογη

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, με άμεση και εύκολη επικοινωνία, κατατοπιστικές συμβουλές και γρήγορη διεκπεραίωση.

Ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία.

Γιωργος Τύρος
CEO
Lotus Leather
Kαμπάνια AdWords
συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης

Ανακαλύψαμε τη Netstudio το 2010 σε μια παρουσίαση που έκανε ο Γιάννης σε ένα συνέδριο e-commerce. Εμείς τότε είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να κινηθούμε επιχειρηματικά στο χώρο και ψάχναμε συνεργάτες. Μας άρεσε γιατί πήγαινε κατευθείαν "στο ψητό" και παρουσίαζε αποτελέσματα, όχι μόνο ωραίες ιδέες. No bullshit!

Mε αφορμή αυτό το συνέδριο, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Netstudio. Έχουμε δημιουργήσει μαζί τρία ηλεκτρονικά καταστήματα και πάντοτε η δουλειά πήγαινε αβίαστα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να "σπρώχνεις" το συνεργάτη σου για να σε ακολούθησει.

Διονύσης Ζήβας
CEO WeLoveToys, WeLoveBabies, WeLoveSupermarket
We Love Supermarket
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς

"Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν.

Αριστοτέλης Βάος
CEO
UR Safe
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις

"Όσο συνεργάζομαι με τη Netstudio βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις που έχουν βοηθήσει στην αποδοτικότητα του site μας. Ο Γιάννης Καράμπελας δεν πτοείται από την απαίτηση για συνεχή πρόοδο."

Θάνος Παράσχος
CEO
Embio Medical Center
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποιο είναι το budget σας;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.