Καμπάνιες Google Ads (AdWords)

 

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή: Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε. Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή μας.

Αν έχετε ήδη φτιάξει καμπάνιες στο Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις. Μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε μεγάλη βελτίωση, θα προτείνουμε να τις ανακατασκευάσουμε.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ, που σημαίνει ότι με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες. Ζητήστε μας να ελέγξουμε τις καμπάνιες σας.

Γιατί να επιλέξω τη Netstudio για τη βελτιστοποίηση των Google Ads μου;

Ένα ερώτημα που τίθεται συχνά, είναι γιατί να αναθέσω τις διαφημίσεις μου σε μια εταιρεία όπως η Netstudio και να μην τις φτιάξω μόνος μου; Οι βασικότεροι λόγοι συνοψίζονται παρακάτω:

  • Ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος που προκειμένου οι διαφημίσεις Google Ads να είναι κερδοφόρες, είναι αναγκαία η συμβολή καταρτισμένου, πιστοποιημένου και έμπειρου διαφημιστικού συμβούλου.
  • Ακόμα κι αν σας έχει στήσει κάποιος έμπειρος διαφημιστής Google Ads τις διαφημίσεις σας, είναι συμφέρον σας να μας αναθέσετε την παρακολούθησή τους. Στη Netstudio λαμβάνουμε συνεχή εκπαίδευση και άμεση ενημέρωση από την Google για όλες τις νέες τεχνικές, μεθοδολογίες και υπηρεσίες που λανσάρονται. Αυτό μας επιτρέπει να προτείνουμε στους πελάτες μας τις βέλτιστες ενέργειες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους.
  • Λόγω του ότι παρακολουθούμε δεκάδες καμπάνιες, μπορούμε να καταλάβουμε αμέσως ποιες είναι οι τάσεις της αγοράς και να σας δώσουμε πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις.
  • Για τον ίδιο λόγο, μπορούμε να καταλάβουμε με μια ματιά σε ποια σημεία υστερούν οι καμπάνιες σας, πού υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε ποια σημεία από την άλλη δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για περαιτέρω βελτιστοποιήσεις.
  • Μια έμπειρη ομάδα digital marketing όπως της Netstudio δεν εστιάζει μόνο στην καμπάνια σας, αλλά και στη βελτιστοποίηση της ίδιας της σελίδας σας, με εξειδικευμένες τεχνικές όπως δοκιμές ευχρηστίας (user testing), τεστ κατανόησης, A/B testing, βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής (conversion rate optimization) κ.ά. Κάνοντας πιο αποδοτική τη σελίδα σας, πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα όχι μόνο από τη διαφήμιση στο Google Ads, αλλά από όλα τα κανάλια επισκεψιμότητας.
  • Φυσικά, έχοντας ως συνεργάτη τη Netstudio, γίνονται στις καμπάνιες σας κάθε μήνα μικρές και μεγάλες βελτιστοποιήσεις για καλύτερα αποτελέσματα.
  • Τέλος, έχετε έναν συνεργάτη που παρακολουθεί την εποχικότητα του κλάδου σας και με βάση αυτή τροποποιεί τα διαφημιστικά μηνύματα και τις στοχεύσεις των Google Ads σας.

Εμπειρία από το 2005

Google Premium Partner

Με εμπειρία από το 2005, χιλιάδες καμπάνιες για εκατοντάδες πελάτες και πιστοποίηση από την Google, επιλέγοντας την ομάδα μας, αυξάνετε την πιθανότητα επιτυχίας!

Ομάδα Marketing

Γιώργος
Γιώργος
Digital Strategist
Πένη
Πένη
Web Analyst
Δημήτρης
Δημήτρης
Digital Strategist
Γιώργος
Γιώργος
Solution Architect
Σάββας
Σάββας
Account Manager
Μίνα
Μίνα
Usability Testing Expert
Έλλη
Έλλη
Web Analyst
Αναστασία
Αναστασία
Web Analyst
Ραφαήλ
Ραφαήλ
Web Analyst
Γιώργος
Γιώργος
Web Analyst
Νίκος
Νίκος
Web Analyst
Ανθή
Ανθή
Web Analyst
Φωτεινή
Φωτεινή
Web Analyst
Ευθυμία
Ευθυμία
Web Analyst
Ρωξάνη
Ρωξάνη
Web Analyst
Θεόφιλος
Θεόφιλος
Web Analyst
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος
Web Analyst
Ιωάννα
Ιωάννα
Web Analyst
Βασίλης
Βασίλης
Web Analyst

Δείτε όλη την ομάδα της Netstudio

Σχόλια Πελατών Marketing

συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης

Ανακαλύψαμε τη Netstudio το 2010 σε μια παρουσίαση που έκανε ο Γιάννης σε ένα συνέδριο e-commerce. Εμείς τότε είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να κινηθούμε επιχειρηματικά στο χώρο και ψάχναμε συνεργάτες. Μας άρεσε γιατί πήγαινε κατευθείαν "στο ψητό" και παρουσίαζε αποτελέσματα, όχι μόνο ωραίες ιδέες. No bullshit!

Mε αφορμή αυτό το συνέδριο, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Netstudio. Έχουμε δημιουργήσει μαζί τρία ηλεκτρονικά καταστήματα και πάντοτε η δουλειά πήγαινε αβίαστα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να "σπρώχνεις" το συνεργάτη σου για να σε ακολούθησει.

Όμως το σημαντικότερο, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για αυτό που κάνουν και κυρίως νοιάζονται για το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Δεν είναι της λογικής "φτιάχνω τη σελίδα και φεύγω". Είναι εκεί, αγωνιούν μαζί σου, προτείνουν συνεχώς νέες ιδέες για να αυξηθούν τα σημαντικά metrics και μάλιστα, αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε, είναι ότι το κάνουν χωρίς να τους ζητηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι νιώθεις ότι έχεις ένα συνέταιρο και όχι εναν υπεργολάβο. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά στα πρώτα βήματα που όλα είναι αμφίβολα, επενδύεις και δεν εισπράττεις και πάντα έχεις δεύτερες σκέψεις για τα... πάντα.

Κλείνουμε πλέον 3 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης συνεργασίας. Είμαστε απαιτητικοί από τους συνεργάτες μας και θέλουμε συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα γιατί διαφορετικά κολλάνε τα πάντα. Η ομάδα της Netstudio μας αρέσει γιατί συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά σε μια αγορά σαν τη δική μας που τα εμπορικά δεδομένα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μπράβο, κύριοι! Συνεχίστε να είστε "συνέταιροι" και με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Διονύσης Ζήβας
CEO Net Spirit
eshop.mymarket.gr
Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες...

Γιάννη καλησπέρα,

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία μας. Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες.

Είμαστε σε επαφή με τον κ. Χατζηιωάννου και με διάφορα tips & tricks πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε περισσότερο τον τζίρο μας

Σπύρος Παπαδάτος
CEO
mystring.gr
από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες

Ύστερα από τη συνεργασία μας με τη Netstudio μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμαστε.

Η ποιότητα της δουλειάς τους, το συνεχές ενδιαφέρον και η άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη μας, έκαναν τη διαφορά.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που ήμασταν οι πρώτοι που μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στη διαχείριση και την επεξεργασία του landing page. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες και ζητήσεις. Στους δυο μήνες τώρα πια, αυξάνουμε συνεχώς το conversion rate.

Από εμάς ... thumbs up!!!!

Συνεχίστε με τον ίδιο παλμό και όρεξη.

Αγγελική, Γιάννη, Γιώργο, Μπάμπη & Γιώργο ευχαριστούμε για όλα!!

Λία Δαμίγου
CEO
extramarble.com
Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς

"Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρεία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν.

Αφού ξοδέψαμε πάνω από 5 μήνες (και χιλιάδες ευρώ) προσπαθώντας να προσελκύσουμε επισκέπτες στο e-shop μας, και η εταιρεία που μας το έστησε ισχυριζόταν ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά από πλευράς τους, αποφασίσαμε να τα ξηλώσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Αυτή τη φόρα, κατόπιν προτροπής ενός φίλου που είχε συνεργαστεί μαζί τους, εμπιστευτήκαμε την Netstudio. Οι άνθρωποί της είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί, σέβονται τον πελάτη, το χρόνο και τα χρήματα που επενδύει, και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν προσπαθούν να καλοπιάσουν τον πελάτη και να του πουν αυτά που θέλει να ακούσει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ικανότητά τους να επιτύχουν αυτά που υπόσχονται. Γνωρίζουν όχι μόνο το τεχνικό κομμάτι του στησίματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο να μπει ο πελάτης στο site μας ή όχι.

Όχι μόνο μας έστησαν ένα λειτουργικό e-shop το οποίο άρχισε να έχει επισκεψιμότητα και πωλήσεις άμεσα, αλλά τους αναθέσαμε και την ηλεκτρονική προώθηση του e-shop μας μέσω διαδικτύου. Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι ιδιαίτερο, και έχοντας απογοητευτεί από την ως τότε εμπειρία μας με αντίστοιχες προσπάθειες, αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί για τα αποτελέσματα αυτής της απόπειρας. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης και προωθητικής ενέργειας στις οποίες είχαμε επενδύσει επί ένα χρόνο.

Συστήνουμε πλέον ανεπιφύλακτα σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας να εμπιστευτούν τη Netstudio για το στήσιμο του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, ή του εταιρικού τους ιστότοπου, και την προώθηση της επιχείρησής τους μέσω διαδικτύου.

Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς."

Αριστοτέλης Βάος
CEO
ursafe.gr
βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις

"Όσο συνεργάζομαι με τη Netstudio βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις που έχουν βοηθήσει στην αποδοτικότητα του site μας. Ο Γιάννης Καράμπελας δεν πτοείται από την απαίτηση για συνεχή πρόοδο."

Θάνος Παράσχος
CEO
ivf-embryo.gr

Δείτε περισσότερα σχόλια πελατών

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.