Testimonials

"...απόλυτα ικανοποιημένη, με νο.1 την άμεση ανταπόκριση..."

Η αλήθεια είναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, με Νο.1 την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση. Μετά είναι η διάθεση που υπάρχει. Είναι πολύ σημαντική η διάθεση και η αντιμετώπιση που έχεις απέναντι στον πελάτη-συνεργάτη σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Δηλαδή δεν αρκεί μόνο να βγαίνει η δουλειά, αλλά η εμπειρία συνεργασίας να έχει στο τέλος της ημέρας θετικό πρόσημο.

Αυτό μέχρι στιγμής έχει επιτευχθεί.

Εργίνα Ορφανού

radiorenti.gr

(Conversion Optimization )

"...καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη..."

Γιάννη καλησπέρα,

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία μας.

Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της google και να έρχονται παραγγελίες.

Είμαστε σε επαφή με τον κ. Χατζηιωάννου και με διάφορα tips & tricks πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε περισσότερο τον τζίρο μας.

Σπύρος Παπαδάτος

mystring.gr

(Kαμπάνια AdWords )

"...και συνεχίζουμε..."

Ποτέ πριν δεν περίμενα πώς η δουλειά μας θα φτάσει τόσο ψηλά...Το άλμα που δεν
τολμάς να κάνεις, εγώ το έκανα γνωρίζοντας τον Γιάννη Καράμπελα και την ομάδα της Netstudio!!!!

Οδυσσέας Παΐσιος

greekfashionroom.com

(Conversion Optimization, Kαμπάνια AdWords, Kατασκευή e-shop )

"...η ομάδα της Netstudio απαρτίζεται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο..."

Αποφασίσαμε να ανακατασκευάσουμε το ofarmakopoiosmou.gr και να αλλάξουμε agency. Στην αναζήτηση του νέου μας συνεργάτη είχαμε θέσει κάποιους στόχους που θα θέλαμε να επιτευχθούν με την ανάπτυξη του νέου site και μέσω του νέου μας συνεργάτη:

 • Ανακατασκευή σε ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα.
 • Πρακτικό και εύκολο διαχειριστικό σύστημα.
 • Διατήρηση του ύφους και της ταυτότητας του site.
 • Ταχύτερο site.
 • Πιο ευέλικτο και "έξυπνο" search.
 • Άμεσο, αποτελεσματικό και γρήγορο support.
 • Εκσυγχρονισμό τεχνολογικά και εικαστικά του site.
 • Ευελιξία και ταχύτητα στην υλοποίηση ιδεών και νέων εργαλείων.
 • Εχεμύθεια.
 • Άριστη επικοινωνία και εξυπηρέτηση.
 • Mobile friendly site.

Αξιολογήσαμε πως η ομάδα της Netstudio είναι μία οργανωμένη και δεμένη ομάδα. Η ομάδα της Netstudio θεωρήσαμε πως απαρτίζεται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο. Μας άρεσε ο τρόπος που μας προσέγγισαν και πιστέψαμε πως το όραμα και η φιλοσοφία τους συμφωνούν και μπορούν να συμβαδίσουν με τα δικά μας. Τέλος, λάβαμε όλες τις εγγυήσεις που ζητήσαμε όσον αφορά την υλοποίηση και την παράδοση του έργου.

Παρόλο που η μεταφορά του site από την μία εταιρεία στην άλλη ενείχε αρκετά μεγάλο ρίσκο, μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που επιλέξαμε την Netstudio σε αυτό μας το εγχείρημα. Η μεταφορά από τη μία πλατφόρμα στην άλλη έγινε με επιτυχία, δεν χάθηκαν δεδομένα, δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τα οποία θα έβαζαν σε κίνδυνο την ως τώρα καλή μας φήμη ή θα εμπόδιζαν την σωστή διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Μας παραδόθηκε το έργο όπως ακριβώς είχε περιγραφεί, στις προδιαγραφές και με όλα τα εργαλεία στο ακέραιο και λειτουργικά. Ακόμα, πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Netstudio σχεδίασε, υλοποίησε και μας προσέφερε χωρίς extra χρέωση αρκετά εργαλεία marketing, τα οποία λόγω της πρωτοπορίας τους μας βοηθούν να υλοποιούμε τις ιδέες μας και να έχουμε καλύτερη γνώση της γρήγορα και εύκολα.

Θεωρούμε επίσης πως το support από τη Netstudio είναι εξαιρετικό, καθώς δεν υπήρξε ούτε λεπτό που να νιώσουμε ακάλυπτοι. Η ομάδα των τεχνικών είναι πάντα εκεί για εμάς, πρόθυμοι και με υπομονή να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν, να μας εξηγήσουν και φυσικά, να λύσουν το οτιδήποτε προκύψει άμεσα.

Ακόμα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και όσον αφορά το εικαστικό κομμάτι καθώς θεωρούμε πως η εικόνα που έχει πλέον το site είναι πιο σύγχρονη, καθαρή, προδιαθέτει για αγορά και ταυτόχρονα δεν έχουμε χάσει την ταυτότητα που χτίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά την ταχύτητα του site, δεδομένης και της πολυπλοκότητάς του, είναι πολύ καλή και το search πιστεύουμε πως όπως έχει διαμορφωθεί αποτελεί ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιπλέον, είμαστε ικανοποιημένοι από το responsive καθώς έχουμε δει τα μερίδιά μας να ανεβαίνουν και στις άλλες συσκευές εκτός του desktop.

Τέλος, πολύ βασικό για εμάς, ήταν να δημιουργηθεί ένα διαχειριστικό σύστημα το οποίο να καλύπτει όλες μας τις ανάγκες και παράλληλα να είναι απλό και εύχρηστο καθώς θα έπρεπε να προσαρμοστούν στον χειρισμό του όλοι μας οι υπάλληλοι από την πρώτη κιόλας μέρα, και αυτό η Netstudio το πέτυχε.

Θα συστήναμε τη Netstudio για όλα όσα έχουμε δει να υλοποιούνται τους μήνες που συνεργαζόμαστε μαζί τους, αλλά κυρίως για το ήθος που έχουν να επιδείξουν τόσο ο ίδιο ο κύριος Καράμπελας, όσο και η ομάδα του. Η έως τώρα συνεργασία μας, μας έχει αποδείξει πως αποτελούν έντιμα άτομα, άξια να τα εμπιστευθείς και να δημιουργήσεις μαζί τους.

Γεράσιμος Τριανταφυλλάς / Κατερίνα Καραντώνη

Owner / E-shop Manager - ofarmakopoiosmou.gr

(Kατασκευή e-shop, SEO, Usability Testing )

"...με το πέρασμα του χρόνου αποδείχτηκαν πολύτιμοι συνεργάτες..."

H πρώτη μου γνωριμία με την Netstudio ήταν μέσα από μία απλή αναζήτηση στο Google για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι πληροφορίες που διάβασα στην ιστοσελίδα της, με οδήγησαν στο επόμενο βήμα το οποίο ήταν να επικοινωνήσω μαζί τους. Η αρχική επικοινωνία έγινε με τον κ. Σάββα Μαλακόντα και εκεί γεννήθηκε μία εξαιρετική συνεργασία.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της Netstudio και τους ανθρώπους της, οι οποίοι με το πέρασμα του χρόνου αποδείχτηκαν πολύτιμοι συνεργάτες. Αν μετανιώνω για κάτι, είναι το γεγονός ότι δεν υλοποίησα κάποιες προτάσεις τους από την αρχή!

Οδυσσέας Παΐσιος

greekfashionroom.com

(Conversion Optimization, Kαμπάνια AdWords, Kατασκευή e-shop, SEO, Usability Testing )

"...το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί..."

Ύστερα από αρκετούς μήνες συνεργασίας με τη Netstudio, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει με το site.

Ανακάλυψα την εταιρεία μέσω γνωστών, οι οποίοι μου τη σύστησαν ως μία από τις καλύτερες στον χώρο. Έπειτα από επικοινωνία με πολλές άλλες εταιρείες, έκρινα πως η Netstudio ήταν η καταλληλότερη, λόγω της εμπιστοσύνης που μου ενέπνευσε η ομάδα όταν ήρθαμε σε επαφή, άλλα και της μεγάλης όρεξης και του ενδιαφέροντος που έδειξαν στο να δημιουργήσουν αυτό που σκεφτόμουν.

Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί, η συνεργασία άριστη, όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά στη δουλειά τους και προσπαθούν να ανταποκρίνονται πάντα όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Στέλιο, τον Άρη, τον Γιάννη και, φυσικά, τον Δημήτρη για αυτή τη συνεργασία! Συνεχίστε έτσι, παιδιά!

Δημοσθένης Γεωργανάς

ergfashion.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...η ομάδα της Netstudio μας υποστηρίζει άψογα σε όλα τα επίπεδα..."

Η συνεργασία μας με τη Netstudio ξεκίνησε με αφορμή τον ανασχεδιασμό του website της εταιρίας μας, όπου θέλαμε να αλλάξουμε το design, την πλοήγηση, το περιεχόμενο των σελίδων, αλλά και να προσθέσουμε λειτουργικότητες που δεν υπήρχαν μέχρι τότε.

Πλέον οι ανάγκες μας κυμαίνονται από διαρκή υποστήριξη σε τεχνικά θέματα μέχρι ενέργειες που άπτονται περισσότερο σε business / marketing (όπως η βελτίωση της πλοήγησης, lead generation, κλπ). Η ομάδα της Netstudio μας υποστηρίζει άψογα σε όλα τα επίπεδα, με επαγγελματισμό, διάθεση για συνεργασία και φυσικά ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η έως τώρα εμπειρία μας μόνο θετική μπορεί να είναι, εφόσον η ομάδα μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς την online παρουσία μας, μας υποστηρίζει σε κάθε request άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθά να βρίσκουμε τη σωστότερη λύση όχι μόνο από τεχνικής άποψης, αλλά και από οικονομικής.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλη την ομάδα!

Βιολέτα Ξανθούλη

Group Marketing Manager - Printec

(Conversion Optimization )

"...πελατοκεντρική κουλτούρα, ποιότητα, συνέπεια και προσβασιμότητα..."

NETSTUDIO: Πελατοκεντρική κουλτούρα, Ποιότητα, Συνέπεια και Προσβασιμότητα.

Ανακάλυψα την εταιρία μέσω μιας παρουσίασης που έκανε ο κος Γιάννης Καράμπελας σε ένα συνέδριο e-commerce του ELTRUN (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ), όπου παρουσίαζε την σύνθετη διαδικασία προμήθειας των υπηρεσιών κατασκευής ενός site/επιχείρησης στο διαδίκτυο, όχι από την πλευρά του πωλητή αλλά από την πλευρά του πελάτη, με σαφείς επεξηγήσεις για τα βήματα και τις παραμέτρους του έργου.

Στην πορεία της ανάπτυξης της Διαδικτυακής Πύλης για την Υγεία Lifesubjects.gr διαπίστωσα ευχάριστα ότι η εταιρία ενσωματώνει μεθοδολογίες διαχείρισης έργων και τον αντίστοιχο αυτοματισμό για την διαχείριση των αιτημάτων των πελατών (Service Management), με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα για τον συντονισμό, την ποιότητα και τελικά την σωστή παράδοση του έργου.

Εξίσου θετική η εικόνα για το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς εμπνέονται από πελατοκεντρική κουλτούρα, ποιότητα, συνέπεια, και προσβασιμότητα.

Τους ευχαριστώ όλους, και τον καθένα χωριστά (Γιάννη, Αντώνη, Χριστίνα, Γιώργο, Χάρη, Μάκη) και την υπόλοιπη ομάδα. Συνεχίστε να προσφέρετε κάνοντας αυτό που σας αρέσει!

Κώστας Κολιός

Lifesubjects.gr

(SEO, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...ήταν όλοι άψογοι και βαθιά γνώστες του αντικειμένου τους..."

Αγαπητέ κ. Γιάννη Καράμπελα,

Εκ μέρους της εταιρείας μου και του προσωπικού της θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε με την εταιρεία σας για την προσαρμογή της ιστοσελίδας μας σε αγγλική και ελληνική έκδοση.

Η συνεργασία ήταν άρτια με όλο το προσωπικό σας, τον Γιώργο Μαστροκόλια, τον Αντώνη Ράτσο και την Αγγελική Καρατζά.

Ήταν όλοι άψογοι και βαθιά γνώστες του αντικειμένου τους, ευγενικοί, πρόθυμοι. Πραγματικά σπάνια βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες.

Ευχαριστώ και εσένα προσωπικά για όλα, αξίζεις κάθε “εύγε” για τη βοήθειά σου σε όλες τις φάσεις της επικοινωνίας μας.

Σίγουρα οι συστάσεις μας σε άλλους πελάτες είναι δεδομένες.

Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε!

Kώστας Ανθόπουλος

pyramistravel.gr

(Kαμπάνια AdWords, SEO, Usability Testing, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...έγινε πλέον το χόμπυ μας να φτιάχνουμε ιστοσελίδες στη Netstudio..."

Πριν πάμε στη Netstudio με τον αδερφό μου, είχαμε ήδη μια ιστοσελίδα για το κέντρο μας, ananeosis.gr (κέντρο ιατρικής αισθητικής). Χρειαζόμασταν όμως να την ανασχεδιάσουμε καθώς είχε φτιαχτεί στα γρήγορα και για αυτό ψάχναμε κάποιον που θα μας πρότεινε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Ο αδερφός μου βρήκε τη Netstudio από το Internet και έκλεισε ένα ραντεβού. Αυτό που μας «κέρδισε» και μας έκανε να προχωρήσουμε σε συνεργασία ήταν φυσικά ο Γιάννης ο Καράμπελας. Οι τιμές που ακούσαμε ήταν αυξημένες για τα δικά μας δεδομένα όμως είπαμε να το προχωρήσουμε καθώς η παρουσίαση που μας έκανε ο Γιάννης ήταν πειστική.

Όταν γνωρίσαμε και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και μόλις είδαμε τον τρόπο που δουλεύετε στη Netstudio καταλάβαμε γιατί η προσφορά κατασκευής site ήταν υψηλότερη από πολλούς, γιατί με απλά λόγια είστε επαγγελματίες, σε όλα! Χωρίς να μακρηγορούμε, καταλήξαμε να φτιάχνουμε στη Netstudio 3 e-shop,  και 3 διαφορετικές ιστοσελίδες!! Έγινε πλέον το χόμπυ μας να φτιάχνουμε ιστοσελίδες στη Netstudio.

Το αποτέλεσμα καταπληκτικό, Κώστα το custom design σου δεν υπάρχει, Αντώνη οι ιδέες σου στην εταιρική  ταυτότητα  είναι αλλού, Γιώργο Mastro top, Νίκο Χαρ. φοβερή επικοινωνία, Γιάννη συγχαρητήρια για την ομάδα σου.

Ν. & Φ. Παπαδόπουλος

ananeosis.gr

(SEO, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...εργάστηκαν με απίστευτη συνέπεια, επαγγελματική αρτιότητα και ταχύτατους ρυθμούς..."

Η αγάπη μου για τα παιδιά και το πάθος μου για τη δουλειά μου με οδήγησε πριν 4 χρόνια στη δημιουργία του ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ. Το περιεχόμενο και η φιλοσοφία των δράσεων; -  με ένα λόγο…  δεξιότητες ζωής,  γνώση τόσο αβίαστα φυσική και γνώριμη σε όλους μας αλλά και συνάμα τόσο ηθελημένα άγνωστη,  δυσνόητη και  ξένη για πολλούς. 

Στη διάρκεια του χρόνου κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν η ιδέα, η δράση, το όραμα να αποτυπωθεί σχεδιαστικά και να δοθεί / διαδοθεί σαν πληροφορία ακόμα και από επαγγελματίες του χώρου. 

Η αναζήτηση μας για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας με την ανάπτυξη νέων τμημάτων κώδικα, και ένα νέο, ανανεωμένο γραφιστικό σχεδιασμό, μετά από πολλές απογοητεύσεις και ματαιώσεις μας οδήγησε σε ένα ραντεβού και με τη Netstudio, μόλις  10!  ημέρες πριν το ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ ανοίξει τις πόρτες για να καλωσορίσει τα παιδιά σε μια μεγάλη γιορτή  στο νέο μας χώρο.  Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι ήταν εφικτό να φτάσουμε στα εγκαίνια έτοιμοι. 

Ευτυχώς όμως το πίστεψε - και το κατάφερε, ο Δημήτρης  Σκουρλής, ο άνθρωπος  που πρωτοσυνάντησα από την ομάδα της Netstudio, μίλησα μαζί του και ανέλαβε το project με μεγάλο ενθουσιασμό που μετέδωσε και στα άτομα που συσπείρωσε γύρω του δημιουργώντας  πλέον τη δική μας μικρή ομάδα σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες –συνεργάτες με εξειδικευμένη γνώση απαραίτητη για την υλοποίηση του σχεδίου ανανέωσης της εταιρικής μας ταυτότητας, ανάπτυξης και προώθησης των δράσεων μας μέσω διαδικτύου. 

Όλοι μαζί, η Χριστίνα – που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το νέο μας σήμα με ισχυρό συμβολισμό και επιμελείται εικαστικά την παρουσίαση της εταιρείας, 

 η Αγγελική - που ανέλαβε, σχεδίασε, οργάνωσε και προώθησε τη διαφημιστική καμπάνια του event με προσωπική φροντίδα και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του, 

και φυσικά ο Δημήτρης – που με τη γνώση του και τις αστείρευτες ιδέες του αποτυπώνει  τη δράση μας σε εικόνα και λόγο πληροφοριακά δυνατό, μεστό και γνήσιο, 

εργάστηκαν με απίστευτη συνέπεια, επαγγελματική αρτιότητα και ταχύτατους ρυθμούς  και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά ποιοτικό αποτέλεσμα για εμάς, απόλυτα εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία μας, έτσι ώστε η  παρουσία μας στο διαδίκτυο να αξιοποιείται ως εργαλείο δυναμικό και σύγχρονο, συμβάλλοντας καθοριστικά στο νέο μας ξεκίνημα και πέρα από κάθε προσδοκία μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους συνεργάτες μου από τη Netstudio, στο Γιάννη Καράμπελα για τη Netstudio που υπάρχει, στη Χριστίνα για το εξαιρετικό νέο σήμα  και την εικαστική επιμέλεια, στην Αγγελική για την οργάνωση και προώθηση της εκστρατείας με άριστο αποτέλεσμα και στο Δημήτρη στον οποίο οφείλω το υψηλά ποιοτικό αποτέλεσμα όλων των ενεργειών συνολικά κι αξίζει να πω ότι αυτό που παρουσιάζεται τελικά στο σύνολό του ως ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ είναι δικό του όσο και δικό μου!

Κάτια Παπακωνσταντίνου

www.aeiferein.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...έδωσε στην εταιρεία μου διεθνή απήχηση, φέρνοντας στο πελατολόγιό μου εταιρείες από το εξωτερικό..."

Πριν 11 χρόνια αναζητούσα έναν συνεργάτη για την κατασκευή ιστοσελίδων. Δεν είχα ιδέα από διαφημιστικές καμπάνιες, adwords κτλ. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν τέτοιες υπηρεσίες και πόσο σημαντικές είναι.

Για καλή μου τύχη έπεσα στη Netstudio και τον Γιάννη Καράμπελα. Με λίγα λόγια, άλλαξαν τη ζωή μου!

Μου έφτιαξαν σελίδα, μου έτρεξαν καμπάνια με έφεραν σε επαφή με πελάτες που έχω την τιμή να συνεργάζομαι ακόμα. Πελάτες που δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μπορούαα να αποκτήσω.

Έκτοτε και η Netstudio και η επιχείρησή μου μεγάλωσαν. Η Netstudio ανέλαβε να δημιουργήσει την νέα μας εταιρική ταυτότητα το 2014 και την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.bizcourier.eu το 2015. Έδωσε στην εταιρεία μου διεθνή απήχηση, φέρνοντας στο πελατολόγιό μου εταιρείες από το εξωτερικό.

Οι επιλογές της Netstudio σε συνεργάτες είναι εξαιρετικές. Η επιχείρηση αποτελείται από νέους και συνεπείς εργαζόμενους, γνώστες της δουλειάς τους. Ο Γιώργος Χατζηιωάννου, η Χριστίνα Ηλιοπούλου και η Αγγελική Καρατζά είναι λαμπρά παραδείγματα του Dream Team της Netstudio!

Τέλος, τα λόγια περισσεύουν για την κεφαλή της επιχείρησης, Γιάννη Καράμπελα. Ένας επαγγελματίας διορατικός, ειλικρινής, που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον πελάτη και κατανοεί τις ανάγκες του, καλύτερα από οποιονδήποτε.

Ευχαριστώ τη Netstudio για όσα πετύχαμε μαζί έως τώρα και όσα πρόκειται να πετύχουμε στο μέλλον!

Παύλος Καραβουρναλής

www.bizcourier.eu

(Conversion Optimization, Kαμπάνια AdWords, SEO, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...όπως την είχαμε σκεφτεί (και ακόμα καλύτερη)..."

Άψογη συνεργασία της ομάδας Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας με την ομάδα της Netstudio.

Η επικοινωνία με τη Netstudio ήταν πολύ καλή με αποτέλεσμα να γίνει η ιστοσελίδα όπως την είχαμε σκεφτεί (και ακόμα καλύτερη), τηρώντας πάντα τους χρόνους και τα deadlines.

Δέσποινα Λούλη

greekbakingschool.gr, loulismills.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες..."

Ύστερα από τη συνεργασία μας με τη Netstudio μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμαστε.

Η ποιότητα της δουλειάς τους, το συνεχές ενδιαφέρον και η άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη μας, έκαναν τη διαφορά.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που ήμασταν οι πρώτοι που μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στη διαχείριση και την επεξεργασία του landing page. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες και ζητήσεις. Στους δυο μήνες τώρα πια, αυξάνουμε συνεχώς το conversion rate.

Από εμάς ... thumps up!!!!

Συνεχίστε με τον ίδιο παλμό και όρεξη.

Αγγελική, Γιάννη, Γιώργο, Μπάμπη & Γιώργο ευχαριστούμε για όλα!!

Λία Δαμίγου

extramarble.com

(Sales Pack Landing Page )

"...αμεσότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κέφι για δουλειά..."

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τη δουλειά της Netstudio την είδα έμμεσα από κάποιο άλλο site δημιούργημά τους.

Υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω για την ομάδα της Netstudio, όπως αμεσότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κέφι για δουλειά. Πολλές φορές έγραφα νύχτα για αλλαγές που ήθελα στο site και έβλεπα απόκριση από τον Χάρη, ο οποίος δεν ήξερε αν έπρεπε να γράψει καλημέρα ή καληνύχτα :D

Αυτό όμως που κάνει αυτή την ομάδα διαφορετική, είναι το ότι καταλαβαίνει την ανάγκη και προσαρμόζει την «πρόταση» στο ύφος του πελάτη. Από την αρχή θεωρούσα ότι αυτό που ζητούσα ήταν παραπάνω από μια ανακοίνωση ή περιγραφή μιας εταιρείας σε μια ιστοσελίδα. Ένιωθα έντονα τη δυσκολία της υλοποίησης αυτού που είχα στο μυαλό μου. Όντας συναισθηματική είχα ανάγκη από ένα στήσιμο που να μπορεί να εκφράζει αυτή τη διαφορετικότητα.

Βάζω άριστα!!!!!! …και φυσικά θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί τους.

Κυβέλη Παπαϊωάννου

cheesecake.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...όποιο και να είναι το πρόβλημα, έχουν τη λύση..."

Αρχικά Γιάννη, συγχαρητήρια για το team σου.

Και ο Γιώργος και ο Σταύρος αλλά και η Χριστίνα έχουν δείξει πραγματικά, ότι είναι άτομα που ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και την εταιρεία σου.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα, έχουν τη λύση.

Έκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα σε εσάς και δεν το λέω έτσι, καθώς είμαι αρκετά περίεργος και δύσκολος σαν άνθρωπος.  

Έχουμε πάρει συγχαρητήρια από άτομα “της δουλειάς” για τον σχεδιασμό του site.

Οι παραγγελίες έχουν ανέβει!

Ανδρέας Παπαδημητρίου

fiorissimo.gr

(Kαμπάνια AdWords, Kατασκευή e-shop, SEO, Usability Testing, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...η συνεργασία μας ήταν άψογη..."

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, με άμεση και εύκολη επικοινωνία, κατατοπιστικές συμβουλές και γρήγορη διεκπεραίωση.

Ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία.

Γιωργος Τύρος

lotusleather.gr

(Kαμπάνια AdWords )

"...νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για τη συνεργασία μου με τη Netstudio..."

Ενάμιση χρόνο πριν και έπειτα από συνεχείς απογοητευτικές συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, ξεκίνησα να ψάχνω για έναν νέο συνεργάτη. Πιο κατασταλαγμένος για τον σκοπό και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και με οδηγό την εμπειρία από τα λάθη του παρελθόντος, κατέληξα να απευθυνθώ στη Netstudio. 

Ήδη από το πρώτο ραντεβού, μου έγινε αντιληπτό, πως όχι μόνο κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μου, αλλά προχώρησαν και σε προτάσεις για τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της ιστοσελίδας, τα πράγματα ήταν απλά και καλά οργανωμένα. Συγκεκριμένα, η επικοινωνία ήταν άμεση και φιλική, ο κατακερματισμός των εργασιών διακριτός, ο συντονισμός άριστος και το οργανόγραμμα πιστό στους χρόνους. Κάθε πρόβλημα ξεπεράστηκε γρήγορα, χάρη στα παιδιά της ομάδας δημιουργίας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.   

Το αποτέλεσμα είναι μία σύγχρονη, αισθητικά άρτια, λειτουργική, καλά δομημένη και φιλική ιστοσελίδα. 

Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για τη συνεργασία μου με τη Netstudio. 

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους!!

Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος

MasterDom τεχνική κατασκευαστική

(SEO, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...νιώθω δικαιωμένος και συνάμα τυχερός που επέλεξα την Netstudio..."

Με οδηγό την εμπειρία και έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, ξεκίνησα να ψάχνω για ένα νέο συνεργάτη, για την εξέλιξη της 5ης έκδοσης της ιστοσελίδας μου, www.print-photos-online.com . Γνώριζα τις αδυναμίες της προηγούμενης έκδοσης και πρωταρχικός μου στόχος ήταν να διορθώσω τα κακώς κείμενα. Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα που θα ήταν φιλική στις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων και για λέξεις κλειδιά όπως «SEO» «κατασκευή ιστοσελίδας» κ.α., μου έκανε τρομερή εντύπωση πως η  ιστοσελίδα της Netstudio, έβγαινε πρώτη στις μηχανές αναζήτησης.

Σκεπτόμενος λογικά είπα: Για να μπορούν να το κάνουν για τον εαυτό τους, πάει να πει ότι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και μπορούν να το καταφέρουν και για τους πελάτες τους! Ήδη από το 1ο ραντεβού είχα πεισθεί για τις ικανότητες και τον τρόπο σκέψης της Netstudio. Στη Netstudio αμέσως κατάλαβαν τις ανάγκες μου και μου παρουσίασαν μία πρόταση που μόνο ασυγκίνητο δεν με άφησε.

Πέρα από τα προφανή (πλατφόρμα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, responsive design, σύγχρονο εικαστικό) που προστάζουν οι καιροί μας, ο τρόπος λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Από την αρχή του χρόνου, η νέα ιστοσελίδα βρίσκεται στον αέρα. Παρόλο που το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό, οι επισκέψεις που δέχομαι από τις μηχανές αναζήτησης έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας μου! Σχεδόν σε όλες τις «λέξεις κλειδιά» η ιστοσελίδα μου, καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις!

Υπάρχει όμως και συνέχεια: Η δομή της ιστοσελίδας είναι σωστή και τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση 1 παραγγελίας είναι ελάχιστα! Όλα γίνονται σε 3 βήματα! Είναι τόσο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία που ο επισκέπτης σχεδόν χωρίς να το καταλάβει, έχει βρεθεί στο checkout. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ποσοστό των επισκεπτών που τελικά ολοκληρώνουν 1 αγορά να έχει υπερδιπλασιαστεί.

Νιώθω δικαιωμένος και συνάμα τυχερός που επέλεξα την Netstudio. Στα πρόσωπα των ανθρώπων της, βρήκα τον συνεργάτη που έψαχνα. Άλλωστε οι συζητήσεις για την κατασκευή ακόμα 1 νέας ιστοσελίδας, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που τους έχω...

Γιάννης Κουσαΐτης

Ιδιοκτήτης print-photos-online.com

(Kατασκευή e-shop, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...το μόνο αρνητικό είναι πως δεν ξεκίνησε πιο νωρίς η συνεργασία αυτή..."

Η εταιρία μας, με έδρα τα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται στον χώρο της καφεστίασης εδώ και 10 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Τον τελευταίο χρόνο και πλέον οργανωμένοι όσο ποτέ, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το πελατολόγιο μας σε μεγαλύτερη ακτίνα. Η ανάγκη αυτή, μας οδήγησε σε αναζήτηση συνεργατών.

Η αναζήτηση ενός κατάλληλου συνεργάτη-πωλητή για την ανάπτυξη του δικτύου μας ήταν και είναι πολύ χρονοβόρα αλλά και δαπανηρή. Παράλληλα είχαμε έρθει σε επικοινωνία με τις 3 σοβαρότερες και πιο οργανωμένες εταιρίες σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Βλέποντας τις παρουσιάσεις του Γιάννη Καράμπελα στο Internet αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή και από κοντά. Η συνάντηση μας ξεκίνησε πολύ επιφυλακτικά αλλά με τις ιδέες τους και με την οργάνωση μας κέρδισαν άμεσα. Δεν αργήσαμε να πάρουμε την απόφαση συνεργασίας μαζί τους.

Μετά από 6 μήνες συνεργασίας μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η Netstudio είναι ένας συνεργάτης -πωλητής με το μεγαλύτερο τζίρο στην εταιρία μας αναλογικά των εξόδων. Με την βοήθεια της net studio, το e-shop μας εξελίχθηκε ως ο πιο πολυταξιδεμένος και ακούραστος πωλητής της εταιρίας μας.

Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν ξεκίνησε πιο νωρίς η συνεργασία αυτή.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Παγκράτη που μας βοήθησε υπομονετικά όλο αυτό τον καιρό βρίσκοντας λύσεις σε κάθε δυσκολία.

Κίμων Παπαναγιώτου

Owner Gustoproducts.gr

(Kαμπάνια AdWords, Kατασκευή e-shop, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...οι άνθρωποι τις Netstudio είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου..."

"Ξεκίνησα να αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου πριν από λίγο καιρό, και μη έχοντας γνώσεις προγραμματισμού έκανα ένα search στην Google και βρήκα την Netstudio. Επικοινωνώντας μαζί τους κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι μιλάω με επαγγελματίες. Η ευγένια και η συνέπεια είναι ένα από τα λίγα που διαθέτει η εταιρία και που στις μέρες μας είναι σπάνιο να βρεις.

Όταν κανόνισα ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο του τμήματος, τον Μιχάλη, για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, παρατήρησα μπαίνοντας μέσα στα γραφεία ότι ο χώρος εργασίας ήταν επιπέδου γραφείων της Google.

Το σημαντικότερο είναι το εξής: ο υπεύθυνος που ανέλαβε την αναδιαμόρφωση της σελίδας μου όχι μόνο την επεξεργάστηκε όπως ακριβώς είχαμε συζητήσει την πρώτη φορά, αλλά την έκανε και πιο γρήγορη όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας.

Οι άνθρωποι τις Netstudio είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου όπως λέμε και στην γλώσσα των υπολογιστών "IT Services" με τα όλα τους. Με κλειστά τα μάτια θα τους πρότεινα ακόμα και στον πιο απαιτητικό μου πελάτη.

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους ασχολήθηκαν εκεί μέσα και ειδικά τον Γιάννη τον διευθυντή της εταιρίας.

Μπράβο σας και συνχαρητήρια για ακόμη μια φορά."

Δημήτρης Τζανκατιάν

pcsecurity.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας..."

Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του ανανεωμένου site μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αναθεωρώντας συνοπτικά το σύνολο του project μας και προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου :) για την συνεργασία μας, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Η συνεργασία με την ομάδα της Netstudio είναι από άλλο Γαλαξία!

Η αμεσότητα με την οποία απαντούν και την παραμικρή απορία ξαφνιάζει αρχικά και θέλει λίγο χρόνο για να τη συνηθίσεις… ειδικά εάν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία με εταιρίες του χώρου.

Η γνωριμία με την Netstudio ξεκίνησε με την διαχείριση των AdWords Campaigns μας, κατά την οποία κατάφεραν να διπλασιάσουν την απόδοση της καμπάνιας μας με το ίδιο κόστος! Πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας. Έχοντας πια γνωρίσει την ποιότητα της εταιρίας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το site μας ολοκληρωτικά και να το σχεδιάσουμε από την αρχή. Η διαχείριση του project ολοκληρώθηκε υποδειγματικά και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Η Netstudio είναι ο συνεργάτης που θα ήθελε ο κάθε επιχειρηματίας που σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στο Internet. Δίνουν λύσεις για τα πάντα άμεσα και μπορούν πραγματικά να αναλάβουν όλο το πακέτο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία, τι άλλο να πει κανείς!

Λευτέρης Τσάκος

CEO Get A Line

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης..."

Ανακαλύψαμε τη Netstudio το 2010 σε μια παρουσίαση που έκανε ο Γιάννης σε ένα συνέδριο e-commerce. Εμείς τότε είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να κινηθούμε επιχειρηματικά στο χώρο και ψάχναμε συνεργάτες. Μας άρεσε γιατί πήγαινε κατευθείαν "στο ψητό" και παρουσίαζε αποτελέσματα, όχι μόνο ωραίες ιδέες. No bullshit!

Mε αφορμή αυτό το συνέδριο, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Netstudio. Έχουμε δημιουργήσει μαζί τρία ηλεκτρονικά καταστήματα και πάντοτε η δουλειά πήγαινε αβίαστα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να "σπρώχνεις" το συνεργάτη σου για να σε ακολούθησει.

Όμως το σημαντικότερο, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για αυτό που κάνουν και κυρίως νοιάζονται για το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Δεν είναι της λογικής "φτιάχνω τη σελίδα και φεύγω". Είναι εκεί, αγωνιούν μαζί σου, προτείνουν συνεχώς νέες ιδέες για να αυξηθούν τα σημαντικά metrics και μάλιστα, αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε, είναι ότι το κάνουν χωρίς να τους ζητηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι νιώθεις ότι έχεις ένα συνέταιρο και όχι εναν υπεργολάβο. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά στα πρώτα βήματα που όλα είναι αμφίβολα, επενδύεις και δεν εισπράττεις και πάντα έχεις δεύτερες σκέψεις για τα... πάντα.

Κλείνουμε πλέον 3 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης συνεργασίας. Είμαστε απαιτητικοί από τους συνεργάτες μας και θέλουμε συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα γιατί διαφορετικά κολλάνε τα πάντα. Η ομάδα της Netstudio μας αρέσει γιατί συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά σε μια αγορά σαν τη δική μας που τα εμπορικά δεδομένα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μπράβο, κύριοι! Συνεχίστε να είστε "συνέταιροι" και με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Διονύσης Ζήβας

CEO WeLoveToys, WeLoveBabies, WeLoveSupermarket

(Conversion Optimization, Kαμπάνια AdWords, Usability Testing, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό..."

Ξεκινώντας το δικό μου project άρχισα να ψάχνω σιγά σιγά για κάποιον καλό να φτιάξω μία ιστοσελίδα. Μπαίνοντας στο internet να δώ τι γίνεται και να ρίξω μια ματιά, στην αναζήτηση βγήκε η ιστοσελίδα σας και βλέποντας αυτά που έχετε εκεί σκέφτηκα ότι πρέπει να είστε σοβαροί και να γνωρίζετε το αντικείμενο. Σε τέτοιου είδους συνεργασίες όμως στρατηγικής σημασίας, πάντα προσπαθώ να έχω κάποιες καλές συστάσεις για να κάνω την πρώτη επαφή. Σε μία συζήτηση που είχα με το Φοίβο τον Καρζή τον ρώτησα εάν γνωρίζει κάποιον καλό που φτιάχνει ιστοσελίδες.

Αυτό ήταν. Μου είπε τα καλύτερα για σένα και η σιγουριά του ήταν τόσο μεγάλη που λόγω της εμπιστοσύνης που του είχα, αποφάσισα να κάνω μία συνάντηση μαζί σου. Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι ότι ένιωσα μέσα από τη συζήτηση και την αίσθηση που είχα, ότι έχω βρει αυτό που ήθελα. Αμέσως κατάλαβα ότι γνωρίζεις το αντικείμενό σου, ενδιαφέρεσαι και αγαπάς αυτό που κάνεις, και ότι μαζί σου μάλλον θα μπορώ να έχω μία σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία, κάτι που με ενδιέφερε και για μετά. Η υποστήριξη που κατάλαβα ότι θα έχω μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα επίσης. Έδειχνες ότι θα είσαι εκεί ό,τι και αν συμβεί να δώσεις τη λύση. Έτσι, όλες οι άλλες επιλογές πήγαν πίσω και ξεκινήσαμε μαζί.

Χρόνο με το χρόνο κάθε φορά που προχωρούσαμε το έργο, καταλάβαινα ότι απέναντί μου είχα κάποιον άνθρωπο και μία ομάδα που ξέρει τι κάνει και τι θέλει. Οι σχέσεις ήταν ξεκάθαρες και η συνεργασία όπως την είχα φανταστεί. Αυτό με έκανε να ανησυχώ ακόμα περισσότερο για το εάν και εγώ από την πλευρά μου είμαι εντάξει και συνεπής προς το Γιάννη. Είναι η αίσθηση που έχει κάποιος με συνείδηση, όταν απέναντί του έχει έναν άνθρωπο που του φέρεται όπως εσύ. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι ο Γιάννης θα είναι ο πιστός μου συνεργάτης σε ό,τι αφορά την οποιαδήποτε κίνηση κάνω, ή θελήσω να κάνω στο διαδίκτυο. Με τον επαγγελματισμό σου, τις γνώσεις σου και το ενδιαφέρον που έδειξες μου κέρδισες την εμπιστοσύνη μου. Τώρα εάν θελήσω να φτιάξω μια νέα ιστοσελίδα ξέρεις τι θα πω; Να πάω στο Γιάννη γιατί εκεί θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Εάν δεν έχω τα χρήματα τώρα, θα πάω στο Γιάννη και πάλι, όταν θα τα έχω. Πάντως, αλλού δεν θα πάω. Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Έτσι θα είναι και οι σχέσεις μας από δω και πέρα, ξεχωριστές!

Παρασκευάς Σαβούρης

General Director Αύξω Συμβουλευτική

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη..."

Με τον κύριο Καράμπελα γνωριστήκαμε τον Μάιο του 2011, όταν θελήσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας.

Αμέσως κατανόησε τις ανάγκες μας και ήταν πολύ πρόθυμος να μπλέξει με την πολυπλοκότητα που παρουσίαζε το project μας. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι σε καμία από τις συζητήσεις μας δεν άκουσα την μισητή για εμένα φράση «Αυτό δεν γίνεται», ενώ αντίθετα άκουσα συμβουλές για το πώς θα γίνει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάτι που μου έδειξε ότι είναι άνθρωπος με γνώσεις και πείρα.

Από την στιγμή που έλαβε το οκ από εμάς για την έναρξη των εργασιών, η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη. Παρά τα όσα κλήθηκε να διορθώσει στην πορεία της εξέλιξης, ήταν πάντα πρόθυμος και μάλιστα πρόσθετε και πολύ περισσότερα από όσα εμείς είχαμε προβλέψει.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συνεργασίας μου με όλο το team της Netstudio, μπορώ να πω ότι το μόνο που έχει αλλάξει στην ποιότητα των υπηρεσιών, την ταχύτητα απόκρισης και την εκτέλεση των οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας ανανέωση – βελτίωση τους έχω ζητήσει, είναι η ακόμα πιο άμεση εκτέλεση των εργασιών και η ίδια κορυφαία ποιότητα εργασιών.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα κάνει όλο το TEAM καθημερινώς για την εταιρεία μου, ενώ σίγουρα είναι η πρώτη εταιρεία που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη φράση "Θέλω να φτιάξω ένα site, ξέρεις κανέναν;"

Θανάσης Λυκούδης

publees.com

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Το μήπως θα γινόταν είναι κανένα πρόβλημα!..."

"Όταν για την επιχείρησή σου αναθέτεις δουλειές σε εξωτερικούς συνεργάτες πάντα έχεις το φόβο ότι πολλά από αυτά που θα σου πουν δεν πρόκειται να υλοποιηθούν για διάφορους λόγους οι οποίοι εμφανίζονται στην πορεία. Κλίμα μίζερο και φτωχό.

Αυτά μέχρι να συνεργαστείς με τη Netstudio.

Το να γνωρίζει κάποιος τη δουλειά του καλά είναι προτέρημα, το να έχει και φίλους-συνεργάτες είναι το ιδανικό σε μία τόση δύσκολη εποχή που για όλα φταίνε «πάντα οι άλλοι».

Για τον Γιάννη και τον Γιώργο το «δύσκολο»... είναι εύκολο, το «αργότερα»... είναι σήμερα, το «θα το ψάξω»... είναι το γνωρίζω και το «μήπως θα γινόταν;»... είναι κανένα πρόβλημα. Η λίστα που έχεις ετοιμάσει με τα «to do» είναι κιόλας έτοιμη. Θαύμα!

Κάνετε εξαιρετική δουλειά καθαρά και έντιμα. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία σας."

Δημήτρης Περιστέρης

An-agapas.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς..."

"Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν.

Αφού ξοδέψαμε πάνω από 5 μήνες (και χιλιάδες ευρώ) προσπαθώντας να προσελκύσουμε επισκέπτες στο e-shop μας, και η εταιρία που μας το έστησε ισχυριζόταν ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά από πλευράς τους, αποφασίσαμε να τα ξηλώσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Αυτή τη φόρα, κατόπιν προτροπής ενός φίλου που είχε συνεργαστεί μαζί τους, εμπιστευτήκαμε την Netstudio. Οι άνθρωποί της είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί, σέβονται τον πελάτη, το χρόνο και τα χρήματα που επενδύει, και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν προσπαθούν να καλοπιάσουν τον πελάτη και να του πουν αυτά που θέλει να ακούσει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ικανότητά τους να επιτύχουν αυτά που υπόσχονται. Γνωρίζουν όχι μόνο το τεχνικό κομμάτι του στησίματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο να μπει ο πελάτης στο site μας ή όχι.

Όχι μόνο μας έστησαν ένα λειτουργικό e-shop το οποίο άρχισε να έχει επισκεψιμότητα και πωλήσεις άμεσα, αλλά τους αναθέσαμε και την ηλεκτρονική προώθηση του e-shop μας μέσω διαδικτύου. Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι ιδιαίτερο, και έχοντας απογοητευτεί από την ως τότε εμπειρία μας με αντίστοιχες προσπάθειες, αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί για τα αποτελέσματα αυτής της απόπειρας. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης και προωθητικής ενέργειας στις οποίες είχαμε επενδύσει επί ένα χρόνο.

Συστήνουμε πλέον ανεπιφύλακτα σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας να εμπιστευτούν τη Netstudio για το στήσιμο του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, ή του εταιρικού τους ιστότοπου, και την προώθηση της επιχείρησής τους μέσω διαδικτύου.

Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς."

Αριστοτέλης Βάος

ursafe.gr

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...extremely skillful, informed and knowledgeable team..."

"Working with Netstudio has not been a simple exchange of services but has translated itself into a phenomenal partnership. With such an extremely skillful, informed and knowledgeable team one can expect nothing less than exceptional results. Timely in delivery, trustworthy, true to their commitments, communicative and up to date in anything that needs to be known in the ever-changing world of technology, I felt that Netstudio embodied my vision and helped optimize the final product in the best possible way. I highly recommend them with no reservation."

Kristina Tremonti

edosafakelaki.org

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου..."

"Αν φοβάσαι την αλήθεια ΜΗΝ συνεργαστείς με τον Γιάννη! Είναι ειλικρινής και δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου ή την επιχειρηματική προσπάθεια που πας να ξεκινήσεις στο διαδίκτυο. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναζητούμε όλοι μας; Τουλάχιστον εγώ αυτό ήθελα και θέλω. Συνεργάτες που να μην με βλέπουν και να μην με αντιμετωπίζουν σαν κουβά με χρήματα που πρέπει να τον αδειάσουν.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, θα σου δώσει τα διπλάσια από αυτά που τελικά έχετε συμφωνήσει ! Και αυτό γιατί αγαπάει τόσο πολύ την δουλειά του που τα χρήματα τα βάζει σε δεύτερη προτεραιότητα. Να είσαι σίγουρος ότι θα αγαπήσει το ίδιο με εσένα το project σου και θα προσπαθήσει να το κάνει να πετύχει σαν να είναι δική του επιχειρηματική δραστηριότητα.

Έχει στήσει μια καταπληκτική ομάδα από προγραμματιστές και γραφίστες που μπορούν να υλοποιήσουν τα πιο περίεργα και πρωτότυπα projects! Όπως το δικό μας publees.com...

Μετά από την επαγγελματική μου συνεργασία με τον Γιάννη μπορώ να πω ότι δεν είναι συνεργάτης πια... έχει γίνει φίλος μου..."

Μάνος Καρκώνης

Publees.com

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Συνεχής συμπαράσταση που ξεπερνά κάθε προσδοκία..."

"Όταν ξεκινάει κανείς να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του και καταλήγει να δουλέψει με την Netstudio χωρίς καν να κοιτάξει προσφορές άλλων εταιριών, αυτό και μόνο, τα λέει όλα.

Η Netstudio προσφέρει design, δημιουργικότητα και problem solving με άριστο επαγγελματισμό, βαθειά γνώση του αντικειμένου και φαινόμενη ταχύτητα παράλληλα με μία συνεχή συμπαράσταση που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις συνεργασιών που έχω και μένω τόσο ικανοποιημένος. Μία εταιρία με επίπεδο client service εκτός Ελλάδος."

Δημήτρης Αβδελόπουλος

Electroland.gr

(Conversion Optimization, Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία..."

"Θεωρούμε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Δεδομένου ότι σας εγκρίναμε εικαστικό στις 16/12 και το site ανέβηκε στις 11/01 (αφού είχαν προηγηθεί 10 ημέρες ελέγχων!) με ελάχιστα προβλήματα, τα οποία μάλιστα επιλύατε σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, θεωρώ ότι θα ήταν άδικο να πω οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, είστε και εσείς πολύ της λεπτομέρειας, δεν σας "εκνευρίζουν" οι συνεχείς παρατηρήσεις για βελτίωση, ενώ έχετε και δική σας άποψη η οποία μας είναι πολύ χρήσιμη.

Γενικά έχουμε μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα σας χρειαστούμε και σε επόμενα έργα."

Τμήμα Marketing

PanesChicco.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις..."

"Όσο συνεργάζομαι με τη Netstudio βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις που έχουν βοηθήσει στην αποδοτικότητα του site μας. Ο Γιάννης Καράμπελας δεν πτοείται από την απαίτηση για συνεχή πρόοδο."

Θάνος Παράσχος

ivf-embryo.gr

(Conversion Optimization, Kαμπάνια AdWords, SEO, Usability Testing, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Η Netstudio βάζει τον πήχη πάντα ψηλότερα..."

"Στις μέρες μας αν και πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες, πρόθυμους να ικανοποιήσουν της ανάγκες που παρουσιάζονται σε κάθε εταιρεία, εμείς σταθήκαμε τυχεροί. Στη Netstudio βρήκαμε τον Γιάννη Καράμπελα και ανθρώπους έξυπνους, έμπιστους και με κέφι για δουλειά.

Σας ευχαριστούμε για την επαγγελματική συνέπεια που επιδεικνύετε κάθε φορά κατά την συνεργασία μας, καθώς επίσης και για την ποιότητα των εργασιών σας μα πάνω από όλα για τις λύσεις-προτάσεις που μας προσφέρετε με στόχο την ενίσχυση προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η Netstudio βάζει τον πήχη πάντα ψηλότερα!"

Πασχάλης Καζακόπουλος

Angels House University

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...ευγνωμοσύνη που νοιώθω που σας έχω συνεργάτες..."

"Ό,τι και να πω για την εταιρεία σας θα είναι πολύ λίγο μπροστά στην ευγνωμοσύνη που νοιώθω που σας έχω συνεργάτες, μετά από μια περιπέτεια που είχα για 10 μήνες με άλλη εταιρεία του χώρου σας και πολλά χαμένα χρήματα. Ο Γιάννης είναι πρότυπο επαγγελματία, ακούραστος να ακούει συνέχεια τις απορίες μου, συνεχώς να με αφήνει άφωνο με τις γνώσεις του και τις πρωτοποριακές ιδέες που εφάρμοσε στο site μου και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι σε ό,τι έχει σχέση με το Internet. Θα τον συστήσω σε γνωστούς μου αλλά ελπίζω να μην τον ανακαλύψουν οι ανταγωνιστές μου."

Θανάσης Γαζετάς

E-Jewels.gr

(Conversion Optimization, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...δυνατότητα άψογης συνεργασίας..."

"Το καλοκαίρι του 2009 έκλεισε το συγκρότημα του Ελεύθερου Τύπου μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό City, του οποίου είχα τη διεύθυνση. Τι μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος, όταν του στερούν αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη για να επιβιώσει επαγγελματικά, ένα βήμα για να σταθεί απέναντι στο κοινό που τον κρίνει σε καθημερινή βάση; Εκείνη τη στιγμή, μια πολύ κρίσιμη σκέψη πέρασε απ' το μυαλό όλων μας: Να κάνουμε κάτι για να μιλήσουμε στον κόσμο που μέχρι χτες μας άκουγε. Ο τρόπος που διάλεξα ήταν να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα. Αλλά πώς να κάνεις τη μικρή σχετικά επένδυση που απαιτεί το internet, όταν μόλις σ' έχουν απολύσει; Εκείνη ήταν η μόνη θετική στιγμή αυτής της συγκυρίας, όταν συναντήθηκα με τους ανθρώπους της Netstudio. Η Netstudio στάθηκε μαζί μας και μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ένα site - μία απολύτως επαγγελματική παρουσίαση, που η υποδοχή από το κοινό της ήταν πολύ θετική, αν και ήταν καλοκαίρι. Το freecity.gr στάθηκε σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κυρίως γιατί η σχεδίασή του ήταν τέτοια όπως ακριβώς τη ζητήσαμε και πολύ εμπλουτισμένη, χάρη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία, την αξιοσύνη και τη δυνατότητα άψογης συνεργασίας που είχαμε με τη Netstudio"

Φοίβος Καρζής

FreeCity.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Το ηρωικό website που μου φτιάξατε... κάνει τη δουλειά του 100%..."

"Το ηρωικό website που μου φτιάξατε, παρά το ότι το έχω παρατήσει λίγο (λόγω πάρα πολλής δουλειάς, ευτυχώς), κάνει την δουλειά του 100% και συνεχίζει να μου φέρνει πάρα πολλές επικοινωνίες – μιλάμε η διαφορά από το 2ο στην τάξη διαφημιστικό μου όπλο είναι τεράστια (5 φορές περισσότερες επικοινωνίες και βάλε)."

Παύλος Αναστασιάδης

ElluneProperty.co.uk

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπόσχεται..."

"Η Netstudio είναι η μόνη εταιρία που έχουμε συνεργαστεί και έχει πραγματοποιήσει πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπόσχεται. Είναι μια εταιρία στελεχωμένη από ανθρώπους με αγάπη και άριστη γνώση του αντικειμένου. Ασχολούνται. Και το κυριότερο, είναι σωστοί επαγγελματίες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια πολλές φορές. Γιάννη, σε Ευχαριστώ!."

Θεόδωρος Ελληνικάκης

Έπιπλα Θεοδωρίδης

(Kαμπάνια AdWords, SEO )

"...αυτοχρηματοδοτήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες..."

"Οι ιστοχώροι που ανέπτυξε η εταιρεία του Γιάννη για τη δική μου, ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες. Η Netstudio είναι πια η πρώτη επιλογή για κάθε μας κίνηση προώθησης μέσω του διαδικτύου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ελπίζω να μην τον ανακαλύψουν οι ανταγωνιστές μου..."

Αλέξανδρος Σεϊντάνης

TRANSLAB Hellas

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...είστε άριστοι επαγγελματίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί..."

"Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικότερα τη Netstudio για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία μας. Είστε άριστοι επαγγελματίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί σε ό,τι σας έχει ζητηθεί. Νομίζω πως δίνετε πραγματική αξία στην παρεξηγημένη σήμερα έννοια «πολύτιμος συνεργάτης». Εκ μέρους του ομίλου ATS σας ευχαριστώ."

Κ.Μουσάς

ATS Group

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Την αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε εμείς καθημερινά στο φροντιστήριό μας, έδειξε και ο Γιάννης..."

"Το φροντιστήριό μας έχει πλέον την δική του οντότητα και ταυτότητα και στον χώρο του internet χάρη στον Γιάννη Καράμπελα! Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε ήρθε στο Κέντρο μας, μίλησε μαζί μας και πολύ γρήγορα ταυτίστηκε μαζί μας κατανοώντας την αγωνία μας για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και στον χώρο του internet. Την αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε εμείς καθημερινά στο φροντιστήριό μας έδειξε και ο Γιάννης παρουσιάζοντας με την ομάδα του μια εκπληκτική δουλειά την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα. Και όποιος δεν το πιστεύει δεν έχει παρά να μας επισκεφθεί ΟΧΙ Φορμίωνος 47 & Υμηττού 63 αλλά στο aristevein.edu.gr γιατί... το ίδιο ακριβώς είναι!"

Χ. Κομνηνακίδης

Aristevein.edu.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του..."

"Όταν αποφάσισα ότι δε θα «εξαφανιζόμουν» και εγώ όπως οι δεινόσαυροι που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του κόσμου τους, κατάλαβα πως έπρεπε να ενστερνιστώ τον «κόσμο του internet». Άλλωστε πολλές από τις δραστηριότητές μου τις κάνω πια σε αυτόν τον κόσμο! Τότε γνώρισα τον Γιάννη! Μεγάλος Δάσκαλος! Με υπομονή! Με βοήθησε να νιώσω τι έπρεπε να κάνω και πώς να στήσω την παρουσία μου στον κυβερνοχώρο! Βήμα-βήμα και με πολύ μεράκι και γνώση του αντικειμένου, ο Γιάννης και η ομάδα του μου έδωσαν τελικά ύπαρξη στον νέο κόσμο που μας ανοίγεται διάπλατα και είναι γεμάτος ευκαιρίες για κέρδος! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του. Πρέπει όμως να προσθέσω πως ήδη έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και σημαντική αύξηση της επιχειρηματικής μας δράσης!"

Α. Μόρντο, Διευθυντής Γραφείου ALICO Γλυφάδας

Mordo.gr

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...the gurus in web design..."

"if you are looking for the "gurus" in web design, Netstudio is the solution. They've got a huge knowledge in web design, they are great programmers and definitely problem solvers."

Leonidas Plomaritis

VictoryMedia

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...απέσπασε τα συγχαρητήρια από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό..."

"Πριν από μερικούς μήνες άρχισε η προσπάθειά μας να βρούμε μια εταιρεία web design για την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας μας. Η Netstudio ανταποκρίθηκε άμεσα και με τέτοιο τρόπο στο αίτημά μας που πιστέψαμε ότι είχαμε βρει τους κατάλληλους για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα ικανοποιούσε όλες μας τις απαιτήσεις. Η Netstudio φρόντισε να μας επιβεβαιώσει. Κατασκεύασε μια ιστοσελίδα παρουσίασης της εταιρείας μας, πραγματικά καταπληκτική η οποία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον επισκέπτη και για το λόγο αυτό απέσπασε τα συγχαρητήρια από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό."

Κων/νος Μαλλιάκας

Netton.gr

(Kαμπάνια AdWords, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη..."

"Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό για το αν θα πρέπει να μπω στο χώρο του internet και να ξεκινήσω ένα on-line κατάστημα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις έναν άνθρωπο σαν το Γιάννη, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ίσως είναι και ένας λόγος να μην ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Ο Γιάννης με βοήθησε και με συμβούλεψε για το τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω την επιτυχία που προσδοκώ, και συνεχίζει να μου προσφέρει τη βοήθειά του όποτε τη ζητήσω. Για τη δουλειά του τα λόγια περισσεύουν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πρέπει να σημειώσω ότι η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη, κάτι πολύ σημαντικό για επαγγελματίες σαν εμένα. Σε ευχαριστώ Γιάννη."

Γιώργος Καρατζάς

Hotshop.gr

(SEO, Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...Τολμώ να πω ότι είναι άψογος στη δουλειά του και ανταποκρίνεται στα όποια ζητήματα με επαγγελματική ευσυνειδησία..."

"Εργάζομαι στον τομέα του εμπορίου από το '90 και έχω συνεργασθεί με πολλούς επαγγελματίες. Ο Γιάννης Καράμπελας από την πρώτη επαφή που είχαμε κέρδισε την εμπιστοσύνη μας γι' αυτό άλλωστε και επιλέξαμε την εταιρεία του να μας "ανεβάσει" το site. Τολμώ να πω ότι είναι άψογος στη δουλειά του και ανταποκρίνεται στα όποια ζητήματα με επαγγελματική ευσυνειδησία."

Γιάννης Ρομποτής

FullThrottle.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...ένα web site ακριβώς όπως το ήθελα και το φανταζόμουν..."

Ύστερα από αναζήτηση αρκετών εταιρειών για την κατασκευή website για την επιχείρησή μου, η επαφή με τη Netstudio και προσωπικά με τον κύριο Γιάννη Καράμπελα υπήρξε καθοριστική γιατί στο πρόσωπό του βρήκα έναν άνθρωπο που κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι ζητούσα και με τις πολλές και έξυπνες ιδέες του έστησε ένα web site ακριβώς όπως το ήθελα και το φανταζόμουν. Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια συνεργασία."

Θανάσης Μαλλής

Athens-Parking.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )

"...τη συστήνω ανεπιφύλακτα..."

"Έπειτα από προσεκτική και ενδελεχή αναζήτηση της ιδανικής εταιρείας για τη δημιουργία της ιστοσελίδας και υλοποίησης της ιδέας μου, επέλεξα και εμπιστεύθηκα την Netstudio. Την επιλογή αυτή δεν την μετάνιωσα ούτε στιγμή! H Netstudio στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και το ξεπέρασε, βρίσκοντας στο πρόσωπο της έναν συνεργάτη που μπορείς να εμπιστευθείς οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστείς. Όσες φορές χρειάστηκε, η Netstudio ήταν στο πλευρό μου και κάποιες φορές μάλιστα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η εκτίμηση μου προς τον επαγγελματισμό, τις υπηρεσίες και την ποιότητα της δουλειάς της Netstudio, γίνεται εύκολα αντιληπτή από το γεγονός ότι τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους γνωστούς ή φίλους ενδιαφέρονται για αντίστοιχες υπηρεσίες."

Βασίλης Μιχαήλ

SuperProsfores.gr

(Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας )