Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Netstudio επειδή προσέγγισαν το αίτημά μας για επανασχεδιασμό του website με διάθεση όχι μόνο να το κάνουμε καλύτερο αλλά και να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τα κόστη μας χαμηλά. Η ειλικρινής τους προσέγγιση αλλά και ο επαγγελματισμός τους μας βοήθησε να βελτιώσουμε σημαντικά την online παρουσία μας. Στη συνέχεια η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στην ανταπόκρισή τους.

Βιολέτα Ξανθούλη
Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες...

Γιάννη καλησπέρα,

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία μας. Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες.

Είμαστε σε επαφή με τον κ. Χατζηιωάννου και με διάφορα tips & tricks πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε περισσότερο τον τζίρο μας

Σπύρος Παπαδάτος
...το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί...

Ύστερα από αρκετούς μήνες συνεργασίας με τη Netstudio, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει με το site.

Ανακάλυψα την εταιρεία μέσω γνωστών, οι οποίοι μου τη σύστησαν ως μία από τις καλύτερες στον χώρο. Έπειτα από επικοινωνία με πολλές άλλες εταιρείες, έκρινα πως η Netstudio ήταν η καταλληλότερη, λόγω της εμπιστοσύνης που μου ενέπνευσε η ομάδα όταν ήρθαμε σε επαφή, άλλα και της μεγάλης όρεξης και του ενδιαφέροντος που έδειξαν στο να δημιουργήσουν αυτό που σκεφτόμουν.

Δήμος Γεωργανάς
απόλυτα ικανοποιημένη, με νο.1 την άμεση ανταπόκριση

Η αλήθεια είναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, με Νο.1 την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση. Μετά είναι η διάθεση που υπάρχει. Είναι πολύ σημαντική η διάθεση και η αντιμετώπιση που έχεις απέναντι στον πελάτη-συνεργάτη σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Δηλαδή δεν αρκεί μόνο να βγαίνει η δουλειά, αλλά η εμπειρία συνεργασίας να έχει στο τέλος της ημέρας θετικό πρόσημο.

Αυτό μέχρι στιγμής έχει επιτευχθεί.

Εργίνα Ορφανού
ήταν όλοι άψογοι και βαθιά γνώστες του αντικειμένου τους

Αγαπητέ κ. Γιάννη Καράμπελα,

Εκ μέρους της εταιρείας μου και του προσωπικού της θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε με την εταιρεία σας για την προσαρμογή της ιστοσελίδας μας σε αγγλική και ελληνική έκδοση.

Η συνεργασία ήταν άρτια με όλο το προσωπικό σας, τον Γιώργο Μαστροκόλια, τον Αντώνη Ράτσο και την Αγγελική Καρατζά.

Ήταν όλοι άψογοι και βαθιά γνώστες του αντικειμένου τους, ευγενικοί, πρόθυμοι. Πραγματικά σπάνια βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες.

Kώστας Ανθόπουλος
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
έγινε πλέον το χόμπυ μας να φτιάχνουμε ιστοσελίδες στη Netstudio

Πριν πάμε στη Netstudio με τον αδερφό μου, είχαμε ήδη μια ιστοσελίδα για το κέντρο μας, ananeosis.gr (κέντρο ιατρικής αισθητικής). Χρειαζόμασταν όμως να την ανασχεδιάσουμε καθώς είχε φτιαχτεί στα γρήγορα και για αυτό ψάχναμε κάποιον που θα μας πρότεινε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Ο αδερφός μου βρήκε τη Netstudio από το Internet και έκλεισε ένα ραντεβού. Αυτό που μας «κέρδισε» και μας έκανε να προχωρήσουμε σε συνεργασία ήταν φυσικά ο Γιάννης ο Καράμπελας.

Ν. & Φ. Παπαδόπουλος
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
εργάστηκαν με απίστευτη συνέπεια, επαγγελματική αρτιότητα και ταχύτατους ρυθμούς

Η αγάπη μου για τα παιδιά και το πάθος μου για τη δουλειά μου με οδήγησε πριν 4 χρόνια στη δημιουργία του ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ. Το περιεχόμενο και η φιλοσοφία των δράσεων; -  με ένα λόγο…  δεξιότητες ζωής,  γνώση τόσο αβίαστα φυσική και γνώριμη σε όλους μας αλλά και συνάμα τόσο ηθελημένα άγνωστη,  δυσνόητη και  ξένη για πολλούς. 

Στη διάρκεια του χρόνου κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν η ιδέα, η δράση, το όραμα να αποτυπωθεί σχεδιαστικά και να δοθεί / διαδοθεί σαν πληροφορία ακόμα και από επαγγελματίες του χώρου. 

Κάτια Παπακωνσταντίνου
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
έδωσε στην εταιρεία μου διεθνή απήχηση, φέρνοντας στο πελατολόγιό μου εταιρείες από το εξωτερικό

Πριν 11 χρόνια αναζητούσα έναν συνεργάτη για την κατασκευή ιστοσελίδων. Δεν είχα ιδέα από διαφημιστικές καμπάνιες, adwords κτλ. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν τέτοιες υπηρεσίες και πόσο σημαντικές είναι.

Για καλή μου τύχη έπεσα στη Netstudio και τον Γιάννη Καράμπελα. Με λίγα λόγια, άλλαξαν τη ζωή μου!

Μου έφτιαξαν σελίδα, μου έτρεξαν καμπάνια με έφεραν σε επαφή με πελάτες που έχω την τιμή να συνεργάζομαι ακόμα. Πελάτες που δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μπορούαα να αποκτήσω.

Παύλος Καραβουρναλής
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
όπως την είχαμε σκεφτεί (και ακόμα καλύτερη)

Άψογη συνεργασία της ομάδας Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας με την ομάδα της Netstudio.

Η επικοινωνία με τη Netstudio ήταν πολύ καλή με αποτέλεσμα να γίνει η ιστοσελίδα όπως την είχαμε σκεφτεί (και ακόμα καλύτερη), τηρώντας πάντα τους χρόνους και τα deadlines.

Δέσποινα Λούλη
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες

Ύστερα από τη συνεργασία μας με τη Netstudio μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμαστε.

Η ποιότητα της δουλειάς τους, το συνεχές ενδιαφέρον και η άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη μας, έκαναν τη διαφορά.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που ήμασταν οι πρώτοι που μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στη διαχείριση και την επεξεργασία του landing page. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες και ζητήσεις. Στους δυο μήνες τώρα πια, αυξάνουμε συνεχώς το conversion rate.

Από εμάς ... thumps up!!!!

Συνεχίστε με τον ίδιο παλμό και όρεξη.

Λία Δαμίγου
CEO
Sales Pack Landing Page
αμεσότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κέφι για δουλειά

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τη δουλειά της Netstudio την είδα έμμεσα από κάποιο άλλο site δημιούργημά τους.

Υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω για την ομάδα της Netstudio, όπως αμεσότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κέφι για δουλειά. Πολλές φορές έγραφα νύχτα για αλλαγές που ήθελα στο site και έβλεπα απόκριση από τον Χάρη, ο οποίος δεν ήξερε αν έπρεπε να γράψει καλημέρα ή καληνύχτα :D

Κυβέλη Παπαϊωάννου
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
όποιο και να είναι το πρόβλημα, έχουν τη λύση

Αρχικά Γιάννη, συγχαρητήρια για το team σου.

Και ο Γιώργος και ο Σταύρος αλλά και η Χριστίνα έχουν δείξει πραγματικά, ότι είναι άτομα που ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και την εταιρεία σου.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα, έχουν τη λύση.

Έκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα σε εσάς και δεν το λέω έτσι, καθώς είμαι αρκετά περίεργος και δύσκολος σαν άνθρωπος.  

Έχουμε πάρει συγχαρητήρια από άτομα “της δουλειάς” για τον σχεδιασμό του site.

Οι παραγγελίες έχουν ανέβει!

Ανδρέας Παπαδημητρίου
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
η συνεργασία μας ήταν άψογη

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, με άμεση και εύκολη επικοινωνία, κατατοπιστικές συμβουλές και γρήγορη διεκπεραίωση.

Ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία.

Γιωργος Τύρος
CEO
Kαμπάνια AdWords
νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την συνεργασία μου με τη Netstudio

Ενάμιση χρόνο πριν και έπειτα από συνεχείς απογοητευτικές συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, ξεκίνησα να ψάχνω για έναν νέο συνεργάτη. Πιο κατασταλαγμένος για το σκοπό και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας  και με οδηγό την εμπειρία από τα λάθη του παρελθόντος, κατέληξα να απευθυνθώ στην Netstudio. 

Ήδη από το πρώτο ραντεβού, μου έγινε αντιληπτό, πως όχι μόνο κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μου, αλλά προχώρησαν και σε προτάσεις για την βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος
MasterDom τεχνική κατασκευαστική
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
νιώθω δικαιωμένος και συνάμα τυχερός που επέλεξα την Netstudio

Με οδηγό την εμπειρία και έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, ξεκίνησα να ψάχνω για ένα νέο συνεργάτη, για την εξέλιξη της 5ης έκδοσης της ιστοσελίδας μου, www.print-photos-online.com . Γνώριζα τις αδυναμίες της προηγούμενης έκδοσης και πρωταρχικός μου στόχος ήταν να διορθώσω τα κακώς κείμενα. Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα που θα ήταν φιλική στις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Γιάννης Κουσαΐτης
Ιδιοκτήτης print-photos-online.com
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
το μόνο αρνητικό είναι πως δεν ξεκίνησε πιο νωρίς η συνεργασία αυτή

Η εταιρία μας, με έδρα τα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται στον χώρο της καφεστίασης εδώ και 10 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Τον τελευταίο χρόνο και πλέον οργανωμένοι όσο ποτέ, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το πελατολόγιο μας σε μεγαλύτερη ακτίνα. Η ανάγκη αυτή, μας οδήγησε σε αναζήτηση συνεργατών.

Η αναζήτηση ενός κατάλληλου συνεργάτη-πωλητή για την ανάπτυξη του δικτύου μας ήταν και είναι πολύ χρονοβόρα αλλά και δαπανηρή. Παράλληλα είχαμε έρθει σε επικοινωνία με τις 3 σοβαρότερες και πιο οργανωμένες εταιρίες σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Κίμων Παπαναγιώτου
Owner Gustoproducts.gr
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
οι άνθρωποι τις Netstudio είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου

"Ξεκίνησα να αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου πριν από λίγο καιρό, και μη έχοντας γνώσεις προγραμματισμού έκανα ένα search στην Google και βρήκα την Netstudio. Επικοινωνώντας μαζί τους κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι μιλάω με επαγγελματίες. Η ευγένια και η συνέπεια είναι ένα από τα λίγα που διαθέτει η εταιρία και που στις μέρες μας είναι σπάνιο να βρεις.

Όταν κανόνισα ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο του τμήματος, τον Μιχάλη, για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, παρατήρησα μπαίνοντας μέσα στα γραφεία ότι ο χώρος εργασίας ήταν επιπέδου γραφείων της Google.

Δημήτρης Τζανκατιάν
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας

Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του ανανεωμένου site μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αναθεωρώντας συνοπτικά το σύνολο του project μας και προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου :) για την συνεργασία μας, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Η συνεργασία με την ομάδα της Netstudio είναι από άλλο Γαλαξία!

Λευτέρης Τσάκος
CEO Get A Line
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης

Ανακαλύψαμε τη Netstudio το 2010 σε μια παρουσίαση που έκανε ο Γιάννης σε ένα συνέδριο e-commerce. Εμείς τότε είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να κινηθούμε επιχειρηματικά στο χώρο και ψάχναμε συνεργάτες. Μας άρεσε γιατί πήγαινε κατευθείαν "στο ψητό" και παρουσίαζε αποτελέσματα, όχι μόνο ωραίες ιδέες. No bullshit!

Mε αφορμή αυτό το συνέδριο, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Netstudio. Έχουμε δημιουργήσει μαζί τρία ηλεκτρονικά καταστήματα και πάντοτε η δουλειά πήγαινε αβίαστα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να "σπρώχνεις" το συνεργάτη σου για να σε ακολούθησει.

Διονύσης Ζήβας
CEO WeLoveToys, WeLoveBabies, WeLoveSupermarket
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό

Ξεκινώντας το δικό μου project άρχισα να ψάχνω σιγά σιγά για κάποιον καλό να φτιάξω μία ιστοσελίδα. Μπαίνοντας στο internet να δώ τι γίνεται και να ρίξω μια ματιά, στην αναζήτηση βγήκε η ιστοσελίδα σας και βλέποντας αυτά που έχετε εκεί σκέφτηκα ότι πρέπει να είστε σοβαροί και να γνωρίζετε το αντικείμενο. Σε τέτοιου είδους συνεργασίες όμως στρατηγικής σημασίας, πάντα προσπαθώ να έχω κάποιες καλές συστάσεις για να κάνω την πρώτη επαφή. Σε μία συζήτηση που είχα με το Φοίβο τον Καρζή τον ρώτησα εάν γνωρίζει κάποιον καλό που φτιάχνει ιστοσελίδες.

Παρασκευάς Σαβούρης
General Director Αύξω Συμβουλευτική
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη

Με τον κύριο Καράμπελα γνωριστήκαμε τον Μάιο του 2011, όταν θελήσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας.

Αμέσως κατανόησε τις ανάγκες μας και ήταν πολύ πρόθυμος να μπλέξει με την πολυπλοκότητα που παρουσίαζε το project μας. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι σε καμία από τις συζητήσεις μας δεν άκουσα την μισητή για εμένα φράση «Αυτό δεν γίνεται», ενώ αντίθετα άκουσα συμβουλές για το πώς θα γίνει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάτι που μου έδειξε ότι είναι άνθρωπος με γνώσεις και πείρα.

Θανάσης Λυκούδης
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Το μήπως θα γινόταν είναι κανένα πρόβλημα!

"Όταν για την επιχείρησή σου αναθέτεις δουλειές σε εξωτερικούς συνεργάτες πάντα έχεις το φόβο ότι πολλά από αυτά που θα σου πουν δεν πρόκειται να υλοποιηθούν για διάφορους λόγους οι οποίοι εμφανίζονται στην πορεία. Κλίμα μίζερο και φτωχό.

Αυτά μέχρι να συνεργαστείς με τη Netstudio.

Το να γνωρίζει κάποιος τη δουλειά του καλά είναι προτέρημα, το να έχει και φίλους-συνεργάτες είναι το ιδανικό σε μία τόση δύσκολη εποχή που για όλα φταίνε «πάντα οι άλλοι».

Δημήτρης Περιστέρης
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς

"Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν.

Αριστοτέλης Βάος
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
extremely skillful, informed and knowledgeable team

"Working with Netstudio has not been a simple exchange of services but has translated itself into a phenomenal partnership. With such an extremely skillful, informed and knowledgeable team one can expect nothing less than exceptional results. Timely in delivery, trustworthy, true to their commitments, communicative and up to date in anything that needs to be known in the ever-changing world of technology, I felt that Netstudio embodied my vision and helped optimize the final product in the best possible way. I highly recommend them with no reservation."

Kristina Tremonti
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου

"Αν φοβάσαι την αλήθεια ΜΗΝ συνεργαστείς με τον Γιάννη! Είναι ειλικρινής και δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου ή την επιχειρηματική προσπάθεια που πας να ξεκινήσεις στο διαδίκτυο. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναζητούμε όλοι μας; Τουλάχιστον εγώ αυτό ήθελα και θέλω. Συνεργάτες που να μην με βλέπουν και να μην με αντιμετωπίζουν σαν κουβά με χρήματα που πρέπει να τον αδειάσουν.

Μάνος Καρκώνης
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Συνεχής συμπαράσταση που ξεπερνά κάθε προσδοκία

"Όταν ξεκινάει κανείς να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του και καταλήγει να δουλέψει με την Netstudio χωρίς καν να κοιτάξει προσφορές άλλων εταιριών, αυτό και μόνο, τα λέει όλα.

Η Netstudio προσφέρει design, δημιουργικότητα και problem solving με άριστο επαγγελματισμό, βαθειά γνώση του αντικειμένου και φαινόμενη ταχύτητα παράλληλα με μία συνεχή συμπαράσταση που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις συνεργασιών που έχω και μένω τόσο ικανοποιημένος. Μία εταιρία με επίπεδο client service εκτός Ελλάδος."

Δημήτρης Αβδελόπουλος
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία

"Θεωρούμε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Δεδομένου ότι σας εγκρίναμε εικαστικό στις 16/12 και το site ανέβηκε στις 11/01 (αφού είχαν προηγηθεί 10 ημέρες ελέγχων!) με ελάχιστα προβλήματα, τα οποία μάλιστα επιλύατε σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, θεωρώ ότι θα ήταν άδικο να πω οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, είστε και εσείς πολύ της λεπτομέρειας, δεν σας "εκνευρίζουν" οι συνεχείς παρατηρήσεις για βελτίωση, ενώ έχετε και δική σας άποψη η οποία μας είναι πολύ χρήσιμη.

Τμήμα Marketing
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις

"Όσο συνεργάζομαι με τη Netstudio βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις που έχουν βοηθήσει στην αποδοτικότητα του site μας. Ο Γιάννης Καράμπελας δεν πτοείται από την απαίτηση για συνεχή πρόοδο."

Θάνος Παράσχος
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Η Netstudio βάζει τον πήχη πάντα ψηλότερα

"Στις μέρες μας αν και πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες, πρόθυμους να ικανοποιήσουν της ανάγκες που παρουσιάζονται σε κάθε εταιρεία, εμείς σταθήκαμε τυχεροί. Στη Netstudio βρήκαμε τον Γιάννη Καράμπελα και ανθρώπους έξυπνους, έμπιστους και με κέφι για δουλειά.

Πασχάλης Καζακόπουλος
Angels House University
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
ευγνωμοσύνη που νοιώθω που σας έχω συνεργάτες

"Ό,τι και να πω για την εταιρεία σας θα είναι πολύ λίγο μπροστά στην ευγνωμοσύνη που νοιώθω που σας έχω συνεργάτες, μετά από μια περιπέτεια που είχα για 10 μήνες με άλλη εταιρεία του χώρου σας και πολλά χαμένα χρήματα. Ο Γιάννης είναι πρότυπο επαγγελματία, ακούραστος να ακούει συνέχεια τις απορίες μου, συνεχώς να με αφήνει άφωνο με τις γνώσεις του και τις πρωτοποριακές ιδέες που εφάρμοσε στο site μου και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι σε ό,τι έχει σχέση με το Internet. Θα τον συστήσω σε γνωστούς μου αλλά ελπίζω να μην τον ανακαλύψουν οι ανταγωνιστές μου."

Θανάσης Γαζετάς
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
δυνατότητα άψογης συνεργασίας

"Το καλοκαίρι του 2009 έκλεισε το συγκρότημα του Ελεύθερου Τύπου μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό City, του οποίου είχα τη διεύθυνση. Τι μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος, όταν του στερούν αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη για να επιβιώσει επαγγελματικά, ένα βήμα για να σταθεί απέναντι στο κοινό που τον κρίνει σε καθημερινή βάση; Εκείνη τη στιγμή, μια πολύ κρίσιμη σκέψη πέρασε απ' το μυαλό όλων μας: Να κάνουμε κάτι για να μιλήσουμε στον κόσμο που μέχρι χτες μας άκουγε. Ο τρόπος που διάλεξα ήταν να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα.

Φοίβος Καρζής
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Το ηρωικό website που μου φτιάξατε... κάνει τη δουλειά του 100%

"Το ηρωικό website που μου φτιάξατε, παρά το ότι το έχω παρατήσει λίγο (λόγω πάρα πολλής δουλειάς, ευτυχώς), κάνει την δουλειά του 100% και συνεχίζει να μου φέρνει πάρα πολλές επικοινωνίες – μιλάμε η διαφορά από το 2ο στην τάξη διαφημιστικό μου όπλο είναι τεράστια (5 φορές περισσότερες επικοινωνίες και βάλε)."

Παύλος Αναστασιάδης
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπόσχεται

"Η Netstudio είναι η μόνη εταιρία που έχουμε συνεργαστεί και έχει πραγματοποιήσει πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπόσχεται. Είναι μια εταιρία στελεχωμένη από ανθρώπους με αγάπη και άριστη γνώση του αντικειμένου. Ασχολούνται. Και το κυριότερο, είναι σωστοί επαγγελματίες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια πολλές φορές. Γιάννη, σε Ευχαριστώ!."

Θεόδωρος Ελληνικάκης
Έπιπλα Θεοδωρίδης
Kαμπάνια AdWords
αυτοχρηματοδοτήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες

"Οι ιστοχώροι που ανέπτυξε η εταιρεία του Γιάννη για τη δική μου, ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες. Η Netstudio είναι πια η πρώτη επιλογή για κάθε μας κίνηση προώθησης μέσω του διαδικτύου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ελπίζω να μην τον ανακαλύψουν οι ανταγωνιστές μου..."

Αλέξανδρος Σεϊντάνης
TRANSLAB Hellas
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
είστε άριστοι επαγγελματίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί

"Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικότερα τη Netstudio για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία μας. Είστε άριστοι επαγγελματίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί σε ό,τι σας έχει ζητηθεί. Νομίζω πως δίνετε πραγματική αξία στην παρεξηγημένη σήμερα έννοια «πολύτιμος συνεργάτης». Εκ μέρους του ομίλου ATS σας ευχαριστώ."

Κ.Μουσάς
ATS Group
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Την αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε εμείς καθημερινά στο φροντιστήριό μας, έδειξε και ο Γιάννης

"Το φροντιστήριό μας έχει πλέον την δική του οντότητα και ταυτότητα και στον χώρο του internet χάρη στον Γιάννη Καράμπελα! Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε ήρθε στο Κέντρο μας, μίλησε μαζί μας και πολύ γρήγορα ταυτίστηκε μαζί μας κατανοώντας την αγωνία μας για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και στον χώρο του internet. Την αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε εμείς καθημερινά στο φροντιστήριό μας έδειξε και ο Γιάννης παρουσιάζοντας με την ομάδα του μια εκπληκτική δουλειά την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα.

Χ. Κομνηνακίδης
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του

"Όταν αποφάσισα ότι δε θα «εξαφανιζόμουν» και εγώ όπως οι δεινόσαυροι που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του κόσμου τους, κατάλαβα πως έπρεπε να ενστερνιστώ τον «κόσμο του internet». Άλλωστε πολλές από τις δραστηριότητές μου τις κάνω πια σε αυτόν τον κόσμο! Τότε γνώρισα τον Γιάννη! Μεγάλος Δάσκαλος! Με υπομονή! Με βοήθησε να νιώσω τι έπρεπε να κάνω και πώς να στήσω την παρουσία μου στον κυβερνοχώρο!

Α. Μόρντο, Διευθυντής Γραφείου ALICO Γλυφάδας
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
the gurus in web design

"if you are looking for the "gurus" in web design, Netstudio is the solution. They've got a huge knowledge in web design, they are great programmers and definitely problem solvers."

Leonidas Plomaritis
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
απέσπασε τα συγχαρητήρια από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό

"Πριν από μερικούς μήνες άρχισε η προσπάθειά μας να βρούμε μια εταιρεία web design για την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας μας. Η Netstudio ανταποκρίθηκε άμεσα και με τέτοιο τρόπο στο αίτημά μας που πιστέψαμε ότι είχαμε βρει τους κατάλληλους για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα ικανοποιούσε όλες μας τις απαιτήσεις. Η Netstudio φρόντισε να μας επιβεβαιώσει. Κατασκεύασε μια ιστοσελίδα παρουσίασης της εταιρείας μας, πραγματικά καταπληκτική η οποία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον επισκέπτη και για το λόγο αυτό απέσπασε τα συγχαρητήρια από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό."

Κων/νος Μαλλιάκας
CEO
Kαμπάνια AdWords
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη

"Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό για το αν θα πρέπει να μπω στο χώρο του internet και να ξεκινήσω ένα on-line κατάστημα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις έναν άνθρωπο σαν το Γιάννη, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ίσως είναι και ένας λόγος να μην ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Ο Γιάννης με βοήθησε και με συμβούλεψε για το τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω την επιτυχία που προσδοκώ, και συνεχίζει να μου προσφέρει τη βοήθειά του όποτε τη ζητήσω. Για τη δουλειά του τα λόγια περισσεύουν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Γιώργος Καρατζάς
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Τολμώ να πω ότι είναι άψογος στη δουλειά του και ανταποκρίνεται στα όποια ζητήματα με επαγγελματική ευσυνειδησία

"Εργάζομαι στον τομέα του εμπορίου από το '90 και έχω συνεργασθεί με πολλούς επαγγελματίες. Ο Γιάννης Καράμπελας από την πρώτη επαφή που είχαμε κέρδισε την εμπιστοσύνη μας γι' αυτό άλλωστε και επιλέξαμε την εταιρεία του να μας "ανεβάσει" το site. Τολμώ να πω ότι είναι άψογος στη δουλειά του και ανταποκρίνεται στα όποια ζητήματα με επαγγελματική ευσυνειδησία."

Γιάννης Ρομποτής
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
ένα web site ακριβώς όπως το ήθελα και το φανταζόμουν

Ύστερα από αναζήτηση αρκετών εταιρειών για την κατασκευή website για την επιχείρησή μου, η επαφή με τη Netstudio και προσωπικά με τον κύριο Γιάννη Καράμπελα υπήρξε καθοριστική γιατί στο πρόσωπό του βρήκα έναν άνθρωπο που κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι ζητούσα και με τις πολλές και έξυπνες ιδέες του έστησε ένα web site ακριβώς όπως το ήθελα και το φανταζόμουν. Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια συνεργασία."

Θανάσης Μαλλής
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
τη συστήνω ανεπιφύλακτα

"Έπειτα από προσεκτική και ενδελεχή αναζήτηση της ιδανικής εταιρείας για τη δημιουργία της ιστοσελίδας και υλοποίησης της ιδέας μου, επέλεξα και εμπιστεύθηκα την Netstudio. Την επιλογή αυτή δεν την μετάνιωσα ούτε στιγμή! H Netstudio στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και το ξεπέρασε, βρίσκοντας στο πρόσωπο της έναν συνεργάτη που μπορείς να εμπιστευθείς οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστείς. Όσες φορές χρειάστηκε, η Netstudio ήταν στο πλευρό μου και κάποιες φορές μάλιστα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Βασίλης Μιχαήλ
CEO
Σχεδιασμός & Aνάπτυξη Iστοσελίδας
Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.