Σχόλια Πελατών

Website Unboxing Regalinas

"Κάντε το πιο αργό. Δεν προλαβαίνουμε τις παραγγελίες"

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία η Τίνα Μπιρλή.

Δείτε το video
Ο Αποστόλης του White Goods

"Θεωρώ ότι έχω το καλύτερο site. Έχω καλομάθει."

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

"Η Netstudio είναι από τους καλύτερους συνεργάτες που είχαμε σε κάθε επίπεδο"

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video
...το αποτέλεσμα με αφήνει καθόλα ευχαριστημένη...

Μαζί με την Netstudio υλοποιήσαμε την ιστοσελίδα videos.cyprusfoodmuseum.com. μια σελίδα στην οποία φιλοξενούνται ντοκιμαντέρ για την παραδοσιακή γαστρονομία της Κύπρου

Εάν είχα να ξαναεπιλέξω εταιρεία, την ίδια πάλιν θα επέλεγα. Το αποτέλεσμα με αφήνει καθόλα ευχαριστημένη . Η συνεργασία μου με την Βούλα, η οποία υλοποίησε το έργο μας ήταν καθόλα άψογη. Πολύ υποστηρικτική, έδωσε τον καλύτερό της ευατό και εξαίρετη επαγγελματίας. Ήδη τα πρώτα σχόλια από τους επισκέπτες της σελίδας σημειώνεται ότι η παρουσίαση της σελίδας είναι εξαίρετη.

Χρυσταλλένη Λαζάρου
Πρόεδρος Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής
videos.cyprusfoodmuseum.com
...ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας...

Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με τη Netstudio με σκοπό να πουλάμε και online τα υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ μας εκτός των φυσικών καταστημάτων.

Με υπευθυνότητα και βαθιά γνώση του Digital Marketing ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας.

Κατάφεραν να μας φέρουν στοχευμένο αγοραστικό κοινό και πωλήσεις σε ένα πολύ ανταγωνιστικό online περιβάλλον.

Διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους στο χώρο του ψηφιακού μάρκετιγκ, διότι κατανοώντας πλήρως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ρούχων μας, δημιούργησαν καμπάνιες στο Facebook και στην Google οι οποίες μας έφεραν τις πωλήσεις που περιμέναμε, και ακόμα περισσότερο μας έχτισαν στοχευμένο πελατολόγιο που μένει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Έχοντας εμπειρία από αρκετούς ειδικούς του ψηφιακού μάρκετινγκ συνιστώ την NETSTUDIO ανεπιφύλακτα, σαν ένα έμπειρο και σοβαρό συνεργάτη που σέβεται τον πελάτη της, και τον οδηγεί σωστά μέσα στο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον των online πωλήσεων.

Νίκος Αρναουτάκης
Owner
zoe.gr
...η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ...

Παρακολουθούσα τα έργα τις Netstudio από το 2015 που αποφάσισα να φτιάξω την πρώτη μου ιστοσελίδα. Δεν έτυχε να συνεργαστούμε τότε γιατί ο προϋπολογισμός μου ήταν αρκετά μικρότερος. Το 2022 φτιάξαμε μαζί το www.flyingdress.photo και μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ.

Η ομάδα που έχει στήσει ο Γιάννης από τη Netstudio είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Τα παιδιά έχουν δυνατότητες και θέληση να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είναι πολύ φιλότιμα. Έμεινα 100% ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!  Μπορώ να συστήσω άνετα τη Netstudio για όποιον είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που ασχολήθηκε με το project μου.

Δημήτρης Αποστολίδης
Owner
flyingdress.photo
...παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση...

Μέσα από την συνεργασία μας στο πλαίσιο υλοποίησης του e-shop μας, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες. Παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες μας, εύρεση της βέλτιστης λύσης στα προβλήματα μας και συνεχή εξέλιξη στις υπηρεσίες που παρέχουν πάντα με ευγένεια!

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σάββα (Account Manager), την Βούλα (Project Manager) και τον Χρήστο (Web Developer) καθώς είναι οι κύριοι πυλώνες της παραπάνω αξιολόγησης μας όπου καθιστούν την Netstudio παράδειγμα προς μίμηση.

Είναι οι επαγγελματίες που θέλεις να έχεις δίπλα σου σε κάθε βήμα της ανάπτυξης της επιχείρησής σου.

Είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε απλά στην αρχή μιας πολύ καλής συνεργασίας!

Θάνος Παπαβασιλείου
Owner
xartografiki.gr
...οι λύσεις που προσφέρουν είναι "εκρηκτικές"...

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τη Netstudio μας ξάφνιασε και μας ενέπνευσε να γίνουμε πιο δημιουργικοί και πιο αποτελεσματικοί.

Είναι εξαιρετικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που όχι μόνο καταλαβαίνουν τις πολύπλοκες ανάγκες του ψηφιακού κόσμου, αλλά οι λύσεις που προσφέρουν είναι "εκρηκτικές".

Δηλαδή: Καταφέρνουν με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα, να μεγιστοποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Θεωρούμε ότι βρήκαμε την "ψηφιακή χλωρίνη" που χρειαζόμασταν για να "καθαρίσουμε" την "ηλεκτρονική μετριότητα" που δυσκόλευε την εμπορική μας δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο.

Γιώργος Τάντηρας
e-Commerce Manager
musicaloffering.gr
...μας παραδόθηκε το έργο όπως ακριβώς είχε περιγραφεί...

Αποφασίσαμε να ανακατασκευάσουμε το ofarmakopoiosmou.gr και να αλλάξουμε Agency. Στην αναζήτηση του νέου μας συνεργάτη είχαμε θέσει κάποιους στόχους που θα θέλαμε να επιτευχθούν με την ανάπτυξη του νέου site και μέσω του νέου μας συνεργάτη:

 • Ανακατασκευή σε ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα.
 • Πρακτικό και εύκολο διαχειριστικό σύστημα.
 • Διατήρηση του ύφους και της ταυτότητας του site.
 • Ταχύτερο site.
 • Πιο ευέλικτο και "έξυπνο" search.
 • Άμεσο, αποτελεσματικό και γρήγορο support.
 • Εκσυγχρονισμό τεχνολογικά και εικαστικά του site.
 • Ευελιξία και ταχύτητα στην υλοποίηση ιδεών και νέων εργαλείων.
 • Εχεμύθεια.
 • Άριστη επικοινωνία και εξυπηρέτηση.
 • Mobile friendly site.

Αξιολογήσαμε πως η ομάδα της Netstudio είναι μία οργανωμένη και δεμένη ομάδα. Η ομάδα της Netstudio θεωρήσαμε πως απαρτίζεται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο. Μας άρεσε ο τρόπος που μας προσέγγισαν και πιστέψαμε πως το όραμα και η φιλοσοφία τους συμφωνούν και μπορούν να συμβαδίσουν με τα δικά μας. Τέλος, λάβαμε όλες τις εγγυήσεις που ζητήσαμε όσον αφορά την υλοποίηση και την παράδοση του έργου.

Παρόλο που η μεταφορά του site από την μία εταιρεία στην άλλη ενείχε αρκετά μεγάλο ρίσκο, μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που επιλέξαμε την Netstudio σε αυτό μας το εγχείρημα. Η μεταφορά από τη μία πλατφόρμα στην άλλη έγινε με επιτυχία, δεν χάθηκαν δεδομένα, δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τα οποία θα έβαζαν σε κίνδυνο την ως τώρα καλή μας φήμη ή θα εμπόδιζαν την σωστή διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Μας παραδόθηκε το έργο όπως ακριβώς είχε περιγραφεί, στις προδιαγραφές και με όλα τα εργαλεία στο ακέραιο και λειτουργικά. Ακόμα, πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Netstudio σχεδίασε, υλοποίησε και μας προσέφερε χωρίς extra χρέωση αρκετά εργαλεία marketing, τα οποία λόγω της πρωτοπορίας τους μας βοηθούν να υλοποιούμε τις ιδέες μας και να έχουμε καλύτερη γνώση της αγοράς γρήγορα και εύκολα.

Θεωρούμε επίσης πως το support από τη Netstudio είναι εξαιρετικό, καθώς δεν υπήρξε ούτε λεπτό που να νιώσουμε ακάλυπτοι. Η ομάδα των τεχνικών είναι πάντα εκεί για εμάς, πρόθυμοι και με υπομονή να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν, να μας εξηγήσουν και φυσικά, να λύσουν το οτιδήποτε προκύψει άμεσα.

Ακόμα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και όσον αφορά το εικαστικό κομμάτι καθώς θεωρούμε πως η εικόνα που έχει πλέον το site είναι πιο σύγχρονη, καθαρή, προδιαθέτει για αγορά και ταυτόχρονα δεν έχουμε χάσει την ταυτότητα που χτίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά την ταχύτητα του site, δεδομένης και της πολυπλοκότητάς του, είναι πολύ καλή και το search πιστεύουμε πως όπως έχει διαμορφωθεί αποτελεί ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιπλέον, είμαστε ικανοποιημένοι από το responsive καθώς έχουμε δει τα μερίδιά μας να ανεβαίνουν και στις άλλες συσκευές εκτός του desktop.

Τέλος, πολύ βασικό για εμάς, ήταν να δημιουργηθεί ένα διαχειριστικό σύστημα το οποίο να καλύπτει όλες μας τις ανάγκες και παράλληλα να είναι απλό και εύχρηστο καθώς θα έπρεπε να προσαρμοστούν στον χειρισμό του όλοι μας οι υπάλληλοι από την πρώτη κιόλας μέρα, και αυτό η Netstudio το πέτυχε.

Θα συστήναμε τη Netstudio για όλα όσα έχουμε δει να υλοποιούνται τους μήνες που συνεργαζόμαστε μαζί τους, αλλά κυρίως για το ήθος που έχουν να επιδείξουν τόσο ο ίδιο ο κύριος Καράμπελας, όσο και η ομάδα του. Η έως τώρα συνεργασία μας, μας έχει αποδείξει πως αποτελούν έντιμα άτομα, άξια να τα εμπιστευθείς και να δημιουργήσεις μαζί τους.

Γεράσιμος Τριανταφυλλάς
Owner
ofarmakopoiosmou.gr
...απόλυτη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα...

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς των 26 site της Express Publishing στους Cloud Server της Netstudio, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας από την Netstudio, σε όλα τα παρακάτω επίπεδα:

 • Ποιότητα παραδοτέου: το έργο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία
 • Χρονοδιάγραμμα: το έργο ολοκληρώθηκε εντός του αρχικά προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, συμπεριλαμβανομένων και των τελικών δοκιμών και ελέγχων ποιότητας
 • Χρόνος ανταπόκρισης: η ανταπόκριση της εταιρείας ήταν άμεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου

Επιθυμούμε να κάνουμε ειδική μνεία στον συνεργάτη στον οποίο η Netstudio ανέθεσε το έργο. Ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης είναι απόλυτα καταρτισμένος σε τεχνικό επίπεδο, εξαιρετικά συνεργάσιμος, και πολύ ευγενικός.

Ευχαριστούμε πολύ

Γιώργος Καμαρινέας
e-Commerce Manager
expresspublishing.co.uk
...η αντιμετώπιση άκρως επαγγελματική...

Συγχαρητήρια για την όλη οργάνωσή σας, καθώς και για τους συνεργάτες σας (Βούλα, Μίνα) που ασχολήθηκαν με την υλοποίηση του μικρού έργου που τους ανέθεσα.

Η αντιμετώπιση, άκρως επαγγελματική, με στοιχεία έντονου προσωπικού ενδιαφέροντος, γεγονός που επιτάσσει το σύγχρονο μάρκετινγκ υπηρεσιών.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, εύχομαι και σε μελλοντική συνεργασία που πιστεύω ότι θα έρθει σίγουρα!!

Αγάπιος Κιουλπεγιάζης
Owner
jokerposto.gr
...επαγγελματική προσέγγιση...

Λέγομαι Δημήτρης Μουλαβασίλης και υποστηρίζω τη σύζυγό μου στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα που περιλαμβάνει δημιουργία ενός webshop (hintsdeco).

Ακούσαμε για την Netstudio από word-of-mouth, και την επιλέξαμε από τα προσωπικά σας μηνύματα μάρκετινγκ που θεωρήσαμε εξόχως επαγγελματικά, και την επαγγελματική προσέγγιση του κου Μαλακόντα.

Μετά από περίπου 2 μήνες συνεργασία ήθελα να δώσω ένα πολύ θετικό feedback για την κα Βούλα Φλέσσα και τον κο Βίκτωρα Τατ. Είναι και οι δύο γνώστες, αποτελεσματικοί, ανταποκρίνονται ταχύτητα και περιέχουν μια άριστη υπηρεσία.

Επιπλέον το Netstudio.support είναι ένα πολύ εύχρηστο πρόγραμμα project management που έχει κάνει τη συνεργασία εύκολη.

Θα ήθελε επίσης να σχολιάσω τις γνώσεις του κου Σκουρλή, όπου με το SEO audit στο υπάρχον blog και την σύντομη εκπαίδευση, έδωσε στη σύζυγό μου κρίσιμες πληροφορίες για την διαχείριση των ιστοσελίδων της και μας έκανε πελάτες του visibility.gr

Δημήτρης Μουλαβασίλης
Co-owner
hintsdeco.com
...ένα όνειρο ζωής για μένα...

Σε ευχαριστώ Γιάννη Καράμπελα, ιδρυτή της netstudio από τα βάθη της καρδιάς μου, εσένα και την εξαιρετική επιστήμονα και συνεργάτη της netstudio Κωνσταντίνα Γιαπουτζή (Project Manager) για την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, ένα όνειρο ζωής για μένα.

Εμπιστευθείτε τον Γιάννη Καράμπελα για την ιδιαίτερη αντίληψη του, για το τι θέλετε να κάνετε με το λιγότερο τελικά κόστος για εσάς.

Έχω ήδη σχέση εμπιστοσύνης καθώς τα αποτελέσματά τους ενδιαφέρουν τουλάχιστον όσο εμένα και ήδη βλέπω τη διαφορά.

Και πάλι ένα πολύ – πολύ Μεγάλο Ευχαριστώ.

Αδάμος Σάδδας
Owner
syllektikaaromata.gr
...έχω να κάνω με επαγγελματίες...

Αν και πολύ νέα πελάτισσα στην εταιρεία, η μέχρι τώρα άποψη που μπορώ να έχω είναι πως έχω να κάνω με επαγγελματίες.

Η Πένη και ο Γιώργος που συγκεκριμένα έχουν αναλάβει την επιχείρησή μου είναι απόλυτα συνεργάσιμοι, μπροστά από τις όποιες σκέψεις μου, συνεπείς και υπεύθυνοι.

Έχω ήδη σχέση εμπιστοσύνης καθώς τα αποτελέσματά τους ενδιαφέρουν τουλάχιστον όσο εμένα και ήδη βλέπω τη διαφορά.

Συνεχίστε έτσι!

Ειρήνη Τακιρτάρκογλου
Founder
bykentia.gr
...αποκτήσαμε Άξιους, Συνεπείς και Έντιμους συνεργάτες...

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλη την ομάδα της Netstudio για την εξαιρετική δουλειά που έκανε.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που επιλέξαμε την Netstudio και αποκτήσαμε Άξιους, Συνεπείς και Έντιμους συνεργάτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο καθέναν ξεχωριστά.

Η κατασκευή του boutiquepartyshop είναι απλά η αρχή μιας μακράς συνεργασίας.

Στεφάν Βλάχος, Μαρία-Λουίζα Ανδριοπούλου
Founders
boutiquepartyshop.gr
...είναι πάντα on time στην παράδοση...

Αν πούμε πως η εταιρική ιστοσελίδα είναι η ψηφιακή βιτρίνα μιας επιχείρησης τότε η Netstudio είναι μια από τις καλύτερες εξειδικευμένες εταιρείες στο στήσιμο μιας σωστής και απόλυτα λειτουργικής διαδικτυακής βιτρίνας.

Αρχικά θα πω ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα και εν συνεχεία μια εξαιρετική εταιρεία μιας και οι άνθρωποι φτιάχνουν την επιχείρηση και το όνομά της.

Είναι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν, έχουν την γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία και το πιο σημαντικό ότι κατανοούν ακριβώς αυτό που θέλει ο πελάτης από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Είναι πάντα on time στην παράδοση των υπηρεσιών της και alert σε ότι χρειαστείς παραπάνω.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας!

Κατερίνα Παπαδάτου
Social Media Marketer
ismailos.gr
...αναγνώρισαν τις ανάγκες μου...

Έχοντας στήσει την ιστοσελίδα της προσωπικής μου επιχείρησης αρκετά χρόνια πριν, αποφάσισα πρόσφατα ότι υπήρχε επιτακτική ανάγκη ανασχεδιασμού της εταιρικής της ταυτότητας,προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αποκτήσει περισσότερη "φρεσκάδα". Μου προτάθηκε η συνεργασία με την ομάδα της Netstudio, σε πρώτη φάση για τον επανασχεδιασμό του λογοτύπου της εταιρίας μου και τη διαφημιστική της καμπάνια. Από την πρώτη συζήτησή μου μαζί τους ήταν ξεκάθαρο ότι, αν μη τι άλλο, γνώριζαν πολύ καλά τη δουλειά τους (κάτι που έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι δεδομένο ακόμη και σε εξίσου γνωστές εταιρίες του ανταγωνισμού τους). Αναγνώρισαν τις ανάγκες μου, εντόπισαν τις αξίες που εκφράζουν καλύτερα την επιχείρησή μου και έχτισαν την πρότασή τους πάνω σε αυτές. Εργάστηκαν ταχύτατα και το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε. Όχι μόνο για τον επαγγελματισμό, τη βαθειά γνώση του χώρου και την άψογη αισθητική που έδειξαν οι άνθρωποι της Netstudio αλλά κυρίως γιατί κατόρθωσαν να "διαβάσουν" τις δικές μου επιθυμίες και φιλοδοξίες χωρίς να τις έχω εκφράσει ποτέ με σαφήνεια (κάτι που αποτελεί έμφυτο χάρισμα, δεν αποκτάται κατά την προσωπική μου άποψη μόνο με την εργασιακή εμπειρία και δείχνει πόσο ταλαντούχοι είναι οι άνθρωποί της). Έχοντας πλέον συνεργαστεί μαζί τους, δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ μία συνεργασία με άλλη εταιρία.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Όλγα Καλλέργη
Founder
olgakallergi.law
...έχουμε εντυπωσιαστεί από τη διάθεση...

Αποφασίσαμε πριν δυο χρόνια περίπου να προχωρήσουμε σε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδα μας. Ψάχναμε έναν σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας αποτελεσματικότερα και ταυτόχρονα ολική ανακατασκευή και ενσωμάτωση στην ίδια σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εμπιστευθήκαμε τον Σάββα και επιλέξαμε τελικά τη Netstudio και την πρόταση που μας παρουσίασε με... υπερβολική εμπιστοσύνη και αισιοδοξία για την επιτυχία της. Το αποτέλεσμα που πήραμε είναι αυτό που ζητήσαμε με τον custom σχεδιασμό του Κωνσταντίνου, και μετά από έναν και πλέον χρόνο που είναι το site στον αέρα, τα αποτελέσματά του είναι ικανοποιητικά και λίγο έως πολύ αυτά που μας είχε "υποσχεθεί" ο Σάββας.

Ξέχωρα όμως από τα νούμερα, τα οποία δεν λένε πάντα την αλήθεια, έχουμε εντυπωσιαστεί από τη διάθεση, το ενδιαφέρον, τη γνώση και τον επαγγελματισμό της ομάδας που υλοποίησε το site μας και συνεχίζει φυσικά να το υποστηρίζει. Ο Μιχάλης, η Κωνσταντίνα, η Μαρία, ο Στέλιος, για να αναφέρω την αρχική ομάδα, γιατί προστίθενται και άλλοι με την πάροδο του χρόνου, έχουν σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα ή απαίτηση που έχουμε και μάλιστα υπήρξαν και φορές που έκαναν και το κάτι παραπάνω για να μας βοηθήσουν ή φορές που δούλεψαν για εμάς και εκτός ωραρίου, ακόμα και από το σπίτι τους! Για εμάς, είναι και το σημαντικότερο στην μέχρι τώρα συνεργασία μας, η ασφάλεια που νιώθουμε ότι θα έχουμε ό,τι ζητήσουμε και θα αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει το συντομότερο δυνατόν. Να μην ξεχάσουμε την ομάδα marketing, τον Γιώργο, την Μίνα, την Πένη, και αυτοί πάντα δίπλα στην προσπάθειά μας, με άποψη, με προτάσεις και συμβουλές, με υπομονή. Άψογη συνεργασία και με αυτήν την ομάδα, απόλυτη εμπιστοσύνη στον τρόπο που διαχειρίζονται το ηλεκτρονικό μας marketing και καλά νούμερα. Γιατί δυστυχώς στο κομμάτι τους τα νούμερα λένε σχεδόν πάντα την αλήθεια.

Αλέξανδρος Μανουσάκης
Τμήμα Μηχανογράφησης
www.andreoy.gr
Όλα τα μέλη της ομάδας της Netstudio η οποία είχε αναλάβει το εν λόγω έργο, ήταν πάντα διαθέσιμα και έδιναν λύσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο για την εταιρεία μας με τη βοήθεια της Netstudio. Εκτιμώ οτι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Netstudio είναι η δυνατότητα που δίνει στους πελάτες να διαμορφωθεί το web design από καταξιωμένους συνεργάτες της - όπως ο κ. Κ. Πενλίδης - καθώς και η δυνατότητα να παραδωθεί το έργο μέσα στο χρονοδιάγραμμα και χωρίς σημαντικά προβλήματα (bugs). Το τελευταίο, παρόλο που ακούγεται απλό και αυτονόητο, συνήθως δεν είναι δεδομένο. Όλα τα μέλη της ομάδας της Netstudio η οποία είχε αναλάβει το εν λόγω έργο, ήταν πάντα διαθέσιμα και έδιναν λύσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια. Τέλος, πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή του ιδρυτή της εταιρείας, του κ. Γ. Καράμπελα - ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές καθόλη τη διάρκεια του έργου. Συνιστώ να ζητήσετε την άποψή του γι' αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε. Προτείνω ανεπιφύλακτα τη Netstudio.

Νίκος Γιαννοπολίτης
Διευθυντής ΑγροΤύπος ΑΕ
www.agrotypos.gr
Η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική...

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Netstudio επειδή προσέγγισαν το αίτημά μας για επανασχεδιασμό του website με διάθεση όχι μόνο να το κάνουμε καλύτερο αλλά και να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τα κόστη μας χαμηλά. Η ειλικρινής τους προσέγγιση αλλά και ο επαγγελματισμός τους μας βοήθησε να βελτιώσουμε σημαντικά την online παρουσία μας. Στη συνέχεια η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στην ανταπόκρισή τους. Πολύ πρακτική και η πλατφόρμα επικοινωνίας για σχετικά support requests όπου μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε όλη την επικοινωνία, τα αρχεία και την πορεία του request. Μπράβο σε όλη την ομάδα!

Βιολέτα Ξανθούλη
www.printecgroup.com
Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες...

Γιάννη καλησπέρα,

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου για την μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία μας. Ήδη στο 15νθήμερο καταφέρατε να μειώσετε τα κόστη της Google και να έρχονται παραγγελίες.

Είμαστε σε επαφή με τον κ. Χατζηιωάννου και με διάφορα tips & tricks πιστεύω ότι θα ανεβάσουμε περισσότερο τον τζίρο μας

Σπύρος Παπαδάτος
mystring.gr
...το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί...

Ύστερα από αρκετούς μήνες συνεργασίας με τη Netstudio, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει με το site.

Ανακάλυψα την εταιρεία μέσω γνωστών, οι οποίοι μου τη σύστησαν ως μία από τις καλύτερες στον χώρο. Έπειτα από επικοινωνία με πολλές άλλες εταιρείες, έκρινα πως η Netstudio ήταν η καταλληλότερη, λόγω της εμπιστοσύνης που μου ενέπνευσε η ομάδα όταν ήρθαμε σε επαφή, άλλα και της μεγάλης όρεξης και του ενδιαφέροντος που έδειξαν στο να δημιουργήσουν αυτό που σκεφτόμουν.

Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί, η συνεργασία άριστη, όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά στη δουλειά τους και προσπαθούν να ανταποκρίνονται πάντα όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Στέλιο, τον Άρη, τον Γιάννη και, φυσικά, τον Δημήτρη για αυτή τη συνεργασία! Συνεχίστε έτσι, παιδιά!

Δήμος Γεωργανάς
ergfashion.gr
...απόλυτα ικανοποιημένη, με νούμερο 1 την άμεση ανταπόκριση...

Η αλήθεια είναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, με νούμερο 1 την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση. Μετά είναι η διάθεση που υπάρχει. Είναι πολύ σημαντική η διάθεση και η αντιμετώπιση που έχεις απέναντι στον πελάτη-συνεργάτη σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Δηλαδή δεν αρκεί μόνο να βγαίνει η δουλειά, αλλά η εμπειρία συνεργασίας να έχει στο τέλος της ημέρας θετικό πρόσημο.

Αυτό μέχρι στιγμής έχει επιτευχθεί.

Εργίνα Ορφανού
radiorenti.gr
...ήταν όλοι άψογοι και βαθιά γνώστες του αντικειμένου τους...

Αγαπητέ κ. Γιάννη Καράμπελα,

Εκ μέρους της εταιρείας μου και του προσωπικού της θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε με την εταιρεία σας για την προσαρμογή της ιστοσελίδας μας σε αγγλική και ελληνική έκδοση.

Η συνεργασία ήταν άρτια με όλο το προσωπικό σας, τον Γιώργο Μαστροκόλια, τον Αντώνη Ράτσο και την Αγγελική Καρατζά.

Ήταν όλοι άψογοι και βαθιά γνώστες του αντικειμένου τους, ευγενικοί, πρόθυμοι. Πραγματικά σπάνια βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες.

Ευχαριστώ και εσένα προσωπικά για όλα, αξίζεις κάθε “εύγε” για τη βοήθειά σου σε όλες τις φάσεις της επικοινωνίας μας.

Σίγουρα οι συστάσεις μας σε άλλους πελάτες είναι δεδομένες.

Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε!

Kώστας Ανθόπουλος
CEO
pyramistravel.gr
...έγινε πλέον το χόμπυ μας να φτιάχνουμε ιστοσελίδες στη Netstudio.

Πριν πάμε στη Netstudio με τον αδερφό μου, είχαμε ήδη μια ιστοσελίδα για το κέντρο μας, ananeosis.gr (κέντρο ιατρικής αισθητικής). Χρειαζόμασταν όμως να την ανασχεδιάσουμε καθώς είχε φτιαχτεί στα γρήγορα και για αυτό ψάχναμε κάποιον που θα μας πρότεινε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Ο αδερφός μου βρήκε τη Netstudio από το Internet και έκλεισε ένα ραντεβού. Αυτό που μας «κέρδισε» και μας έκανε να προχωρήσουμε σε συνεργασία ήταν φυσικά ο Γιάννης ο Καράμπελας. Οι τιμές που ακούσαμε ήταν αυξημένες για τα δικά μας δεδομένα όμως είπαμε να το προχωρήσουμε καθώς η παρουσίαση που μας έκανε ο Γιάννης ήταν πειστική.

Όταν γνωρίσαμε και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και μόλις είδαμε τον τρόπο που δουλεύετε στη Netstudio καταλάβαμε γιατί η προσφορά κατασκευής site ήταν υψηλότερη από πολλούς, γιατί με απλά λόγια είστε επαγγελματίες, σε όλα! Χωρίς να μακρηγορούμε, καταλήξαμε να φτιάχνουμε στη Netstudio 3 e-shop, και 3 διαφορετικές ιστοσελίδες!! Έγινε πλέον το χόμπυ μας να φτιάχνουμε ιστοσελίδες στη Netstudio.

Το αποτέλεσμα καταπληκτικό, Κώστα το custom design σου δεν υπάρχει, Αντώνη οι ιδέες σου στην εταιρική ταυτότητα είναι αλλού, Γιώργο Mastro top, Νίκο Χαρ. φοβερή επικοινωνία, Γιάννη συγχαρητήρια για την ομάδα σου.

Ν. & Φ. Παπαδόπουλος
CEO
ananeosis.gr
...εργάστηκαν με απίστευτη συνέπεια, επαγγελματική αρτιότητα και ταχύτατους ρυθμούς...

Η αγάπη μου για τα παιδιά και το πάθος μου για τη δουλειά μου με οδήγησε πριν 4 χρόνια στη δημιουργία του ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ. Το περιεχόμενο και η φιλοσοφία των δράσεων; - με ένα λόγο… δεξιότητες ζωής, γνώση τόσο αβίαστα φυσική και γνώριμη σε όλους μας αλλά και συνάμα τόσο ηθελημένα άγνωστη, δυσνόητη και ξένη για πολλούς.

Στη διάρκεια του χρόνου κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν η ιδέα, η δράση, το όραμα να αποτυπωθεί σχεδιαστικά και να δοθεί / διαδοθεί σαν πληροφορία ακόμα και από επαγγελματίες του χώρου.

Η αναζήτηση μας για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας με την ανάπτυξη νέων τμημάτων κώδικα, και ένα νέο, ανανεωμένο γραφιστικό σχεδιασμό, μετά από πολλές απογοητεύσεις και ματαιώσεις μας οδήγησε σε ένα ραντεβού και με τη Netstudio, μόλις 10! ημέρες πριν το ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ ανοίξει τις πόρτες για να καλωσορίσει τα παιδιά σε μια μεγάλη γιορτή στο νέο μας χώρο. Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι ήταν εφικτό να φτάσουμε στα εγκαίνια έτοιμοι.

Ευτυχώς όμως το πίστεψε - και το κατάφερε, ο Δημήτρης Σκουρλής, ο άνθρωπος που πρωτοσυνάντησα από την ομάδα της Netstudio, μίλησα μαζί του και ανέλαβε το project με μεγάλο ενθουσιασμό που μετέδωσε και στα άτομα που συσπείρωσε γύρω του δημιουργώντας πλέον τη δική μας μικρή ομάδα σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες –συνεργάτες με εξειδικευμένη γνώση απαραίτητη για την υλοποίηση του σχεδίου ανανέωσης της εταιρικής μας ταυτότητας, ανάπτυξης και προώθησης των δράσεων μας μέσω διαδικτύου.

Όλοι μαζί, η Χριστίνα – που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το νέο μας σήμα με ισχυρό συμβολισμό και επιμελείται εικαστικά την παρουσίαση της εταιρείας,

η Αγγελική - που ανέλαβε, σχεδίασε, οργάνωσε και προώθησε τη διαφημιστική καμπάνια του event με προσωπική φροντίδα και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του,

και φυσικά ο Δημήτρης – που με τη γνώση του και τις αστείρευτες ιδέες του αποτυπώνει τη δράση μας σε εικόνα και λόγο πληροφοριακά δυνατό, μεστό και γνήσιο,

εργάστηκαν με απίστευτη συνέπεια, επαγγελματική αρτιότητα και ταχύτατους ρυθμούς και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά ποιοτικό αποτέλεσμα για εμάς, απόλυτα εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία μας, έτσι ώστε η παρουσία μας στο διαδίκτυο να αξιοποιείται ως εργαλείο δυναμικό και σύγχρονο, συμβάλλοντας καθοριστικά στο νέο μας ξεκίνημα και πέρα από κάθε προσδοκία μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους συνεργάτες μου από τη Netstudio, στο Γιάννη Καράμπελα για τη Netstudio που υπάρχει, στη Χριστίνα για το εξαιρετικό νέο σήμα και την εικαστική επιμέλεια, στην Αγγελική για την οργάνωση και προώθηση της εκστρατείας με άριστο αποτέλεσμα και στο Δημήτρη στον οποίο οφείλω το υψηλά ποιοτικό αποτέλεσμα όλων των ενεργειών συνολικά κι αξίζει να πω ότι αυτό που παρουσιάζεται τελικά στο σύνολό του ως ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ είναι δικό του όσο και δικό μου!

Κάτια Παπακωνσταντίνου
CEO
www.aeiferein.gr
...έδωσε στην εταιρεία μου διεθνή απήχηση, φέρνοντας στο πελατολόγιό μου εταιρείες από το εξωτερικό.

Πριν 11 χρόνια αναζητούσα έναν συνεργάτη για την κατασκευή ιστοσελίδων. Δεν είχα ιδέα από διαφημιστικές καμπάνιες, adwords κτλ. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν τέτοιες υπηρεσίες και πόσο σημαντικές είναι.

Για καλή μου τύχη έπεσα στη Netstudio και τον Γιάννη Καράμπελα. Με λίγα λόγια, άλλαξαν τη ζωή μου!

Μου έφτιαξαν σελίδα, μου έτρεξαν καμπάνια με έφεραν σε επαφή με πελάτες που έχω την τιμή να συνεργάζομαι ακόμα. Πελάτες που δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μπορούαα να αποκτήσω.

Έκτοτε και η Netstudio και η επιχείρησή μου μεγάλωσαν. Η Netstudio ανέλαβε να δημιουργήσει την νέα μας εταιρική ταυτότητα το 2014 και την ανανεωμένη ιστοσελίδα bizcourier.eu το 2015. Έδωσε στην εταιρεία μου διεθνή απήχηση, φέρνοντας στο πελατολόγιό μου εταιρείες από το εξωτερικό.

Οι επιλογές της Netstudio σε συνεργάτες είναι εξαιρετικές. Η επιχείρηση αποτελείται από νέους και συνεπείς εργαζόμενους, γνώστες της δουλειάς τους. Ο Γιώργος Χατζηιωάννου, η Χριστίνα Ηλιοπούλου και η Αγγελική Καρατζά είναι λαμπρά παραδείγματα του Dream Team της Netstudio!

Τέλος, τα λόγια περισσεύουν για την κεφαλή της επιχείρησης, Γιάννη Καράμπελα. Ένας επαγγελματίας διορατικός, ειλικρινής, που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον πελάτη και κατανοεί τις ανάγκες του, καλύτερα από οποιονδήποτε.

Ευχαριστώ τη Netstudio για όσα πετύχαμε μαζί έως τώρα και όσα πρόκειται να πετύχουμε στο μέλλον!

Παύλος Καραβουρναλής
CEO
www.bizcourier.eu
όπως την είχαμε σκεφτεί (και ακόμα καλύτερη)

Άψογη συνεργασία της ομάδας Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας με την ομάδα της Netstudio.

Η επικοινωνία με τη Netstudio ήταν πολύ καλή με αποτέλεσμα να γίνει η ιστοσελίδα όπως την είχαμε σκεφτεί (και ακόμα καλύτερη), τηρώντας πάντα τους χρόνους και τα deadlines.

Δέσποινα Λούλη
greekbakingschool.gr
από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες

Ύστερα από τη συνεργασία μας με τη Netstudio μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαμε να είμαστε.

Η ποιότητα της δουλειάς τους, το συνεχές ενδιαφέρον και η άμεση ανταπόκρισή τους σε οποιαδήποτε ανάγκη μας, έκαναν τη διαφορά.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που ήμασταν οι πρώτοι που μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στη διαχείριση και την επεξεργασία του landing page. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας είχαμε επικοινωνίες και ζητήσεις. Στους δυο μήνες τώρα πια, αυξάνουμε συνεχώς το conversion rate.

Από εμάς ... thumbs up!!!!

Συνεχίστε με τον ίδιο παλμό και όρεξη.

Αγγελική, Γιάννη, Γιώργο, Μπάμπη & Γιώργο ευχαριστούμε για όλα!!

Λία Δαμίγου
CEO
extramarble.com
αμεσότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κέφι για δουλειά

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τη δουλειά της Netstudio την είδα έμμεσα από κάποιο άλλο site δημιούργημά τους.

Υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω για την ομάδα της Netstudio, όπως αμεσότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κέφι για δουλειά. Πολλές φορές έγραφα νύχτα για αλλαγές που ήθελα στο site και έβλεπα απόκριση από τον Χάρη, ο οποίος δεν ήξερε αν έπρεπε να γράψει καλημέρα ή καληνύχτα :D

Αυτό όμως που κάνει αυτή την ομάδα διαφορετική, είναι το ότι καταλαβαίνει την ανάγκη και προσαρμόζει την «πρόταση» στο ύφος του πελάτη. Από την αρχή θεωρούσα ότι αυτό που ζητούσα ήταν παραπάνω από μια ανακοίνωση ή περιγραφή μιας εταιρείας σε μια ιστοσελίδα. Ένιωθα έντονα τη δυσκολία της υλοποίησης αυτού που είχα στο μυαλό μου. Όντας συναισθηματική είχα ανάγκη από ένα στήσιμο που να μπορεί να εκφράζει αυτή τη διαφορετικότητα.

Βάζω άριστα!!!!!! …και φυσικά θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί τους.

Κυβέλη Παπαϊωάννου
CEO
cheesecake.gr
όποιο και να είναι το πρόβλημα, έχουν τη λύση

Αρχικά Γιάννη, συγχαρητήρια για το team σου.

Και ο Γιώργος και ο Σταύρος αλλά και η Χριστίνα έχουν δείξει πραγματικά, ότι είναι άτομα που ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και την εταιρεία σου.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα, έχουν τη λύση.

Έκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα σε εσάς και δεν το λέω έτσι, καθώς είμαι αρκετά περίεργος και δύσκολος σαν άνθρωπος.

Έχουμε πάρει συγχαρητήρια από άτομα “της δουλειάς” για τον σχεδιασμό του site.

Οι παραγγελίες έχουν ανέβει!

Ανδρέας Παπαδημητρίου
CEO
fiorissimo.gr
η συνεργασία μας ήταν άψογη

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, με άμεση και εύκολη επικοινωνία, κατατοπιστικές συμβουλές και γρήγορη διεκπεραίωση.

Ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία.

Γιωργος Τύρος
CEO
lotusleather.gr
νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την συνεργασία μου με τη Netstudio

Ενάμιση χρόνο πριν και έπειτα από συνεχείς απογοητευτικές συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, ξεκίνησα να ψάχνω για έναν νέο συνεργάτη. Πιο κατασταλαγμένος για το σκοπό και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και με οδηγό την εμπειρία από τα λάθη του παρελθόντος, κατέληξα να απευθυνθώ στην Netstudio.

Ήδη από το πρώτο ραντεβού, μου έγινε αντιληπτό, πως όχι μόνο κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μου, αλλά προχώρησαν και σε προτάσεις για την βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Κατά την διάρκεια της δημιουργίας της ιστοσελίδας, τα πράγματα ήταν απλά και καλά οργανωμένα. Συγκεκριμένα, η επικοινωνία ήταν άμεση και φιλική, ο κατακερματισμός των εργασιών διακριτός, ο συντονισμός άριστος και το οργανόγραμμα πιστό στους χρόνους. Κάθε πρόβλημα, ξεπεράστηκε γρήγορα, χάρη στα παιδιά της ομάδας δημιουργίας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Το αποτέλεσμα είναι μία σύγχρονη, αισθητικά άρτια, λειτουργική, καλά δομημένη και φιλική ιστοσελίδα.

Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την συνεργασία μου με τη Netstudio.

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους!!

Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος
MasterDom τεχνική κατασκευαστική
www.masterdom.gr
νιώθω δικαιωμένος και συνάμα τυχερός που επέλεξα την Netstudio

Με οδηγό την εμπειρία και έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, ξεκίνησα να ψάχνω για ένα νέο συνεργάτη, για την εξέλιξη της 5ης έκδοσης της ιστοσελίδας μου, print-photos-online.com. Γνώριζα τις αδυναμίες της προηγούμενης έκδοσης και πρωταρχικός μου στόχος ήταν να διορθώσω τα κακώς κείμενα. Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα που θα ήταν φιλική στις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων και για λέξεις κλειδιά όπως «SEO» «κατασκευή ιστοσελίδας» κ.α., μου έκανε τρομερή εντύπωση πως η ιστοσελίδα της Netstudio, έβγαινε πρώτη στις μηχανές αναζήτησης.

Σκεπτόμενος λογικά είπα: Για να μπορούν να το κάνουν για τον εαυτό τους, πάει να πει ότι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και μπορούν να το καταφέρουν και για τους πελάτες τους! Ήδη από το 1ο ραντεβού είχα πεισθεί για τις ικανότητες και τον τρόπο σκέψης της Netstudio. Στη Netstudio αμέσως κατάλαβαν τις ανάγκες μου και μου παρουσίασαν μία πρόταση που μόνο ασυγκίνητο δεν με άφησε.

Πέρα από τα προφανή (πλατφόρμα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, responsive design, σύγχρονο εικαστικό) που προστάζουν οι καιροί μας, ο τρόπος λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Από την αρχή του χρόνου, η νέα ιστοσελίδα βρίσκεται στον αέρα. Παρόλο που το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό, οι επισκέψεις που δέχομαι από τις μηχανές αναζήτησης έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας μου! Σχεδόν σε όλες τις «λέξεις κλειδιά» η ιστοσελίδα μου, καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις!

Υπάρχει όμως και συνέχεια: Η δομή της ιστοσελίδας είναι σωστή και τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση 1 παραγγελίας είναι ελάχιστα! Όλα γίνονται σε 3 βήματα! Είναι τόσο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία που ο επισκέπτης σχεδόν χωρίς να το καταλάβει, έχει βρεθεί στο checkout. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ποσοστό των επισκεπτών που τελικά ολοκληρώνουν 1 αγορά να έχει υπερδιπλασιαστεί.

Νιώθω δικαιωμένος και συνάμα τυχερός που επέλεξα την Netstudio. Στα πρόσωπα των ανθρώπων της, βρήκα τον συνεργάτη που έψαχνα. Άλλωστε οι συζητήσεις για την κατασκευή ακόμα 1 νέας ιστοσελίδας, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που τους έχω...

Γιάννης Κουσαΐτης
Ιδιοκτήτης print-photos-online.com
www.print-photos-online.com
το μόνο αρνητικό είναι πως δεν ξεκίνησε πιο νωρίς η συνεργασία αυτή

Η εταιρεία μας, με έδρα τα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται στον χώρο της καφεστίασης εδώ και 10 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Τον τελευταίο χρόνο και πλέον οργανωμένοι όσο ποτέ, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το πελατολόγιο μας σε μεγαλύτερη ακτίνα. Η ανάγκη αυτή, μας οδήγησε σε αναζήτηση συνεργατών.

Η αναζήτηση ενός κατάλληλου συνεργάτη-πωλητή για την ανάπτυξη του δικτύου μας ήταν και είναι πολύ χρονοβόρα αλλά και δαπανηρή. Παράλληλα είχαμε έρθει σε επικοινωνία με τις 3 σοβαρότερες και πιο οργανωμένες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Βλέποντας τις παρουσιάσεις του Γιάννη Καράμπελα στο Internet αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή και από κοντά. Η συνάντηση μας ξεκίνησε πολύ επιφυλακτικά αλλά με τις ιδέες τους και με την οργάνωση μας κέρδισαν άμεσα. Δεν αργήσαμε να πάρουμε την απόφαση συνεργασίας μαζί τους.

Μετά από 6 μήνες συνεργασίας μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η Netstudio είναι ένας συνεργάτης -πωλητής με το μεγαλύτερο τζίρο στην εταιρεία μας αναλογικά των εξόδων. Με την βοήθεια της net studio, το e-shop μας εξελίχθηκε ως ο πιο πολυταξιδεμένος και ακούραστος πωλητής της εταιρείας μας.

Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν ξεκίνησε πιο νωρίς η συνεργασία αυτή.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Παγκράτη που μας βοήθησε υπομονετικά όλο αυτό τον καιρό βρίσκοντας λύσεις σε κάθε δυσκολία.

Κίμων Παπαναγιώτου
Owner Gustoproducts.gr
www.gustoproducts.gr
οι άνθρωποι τις Netstudio είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου

"Ξεκίνησα να αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου πριν από λίγο καιρό, και μη έχοντας γνώσεις προγραμματισμού έκανα ένα search στην Google και βρήκα την Netstudio. Επικοινωνώντας μαζί τους κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι μιλάω με επαγγελματίες. Η ευγένια και η συνέπεια είναι ένα από τα λίγα που διαθέτει η εταιρεία και που στις μέρες μας είναι σπάνιο να βρεις.

Όταν κανόνισα ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο του τμήματος, τον Μιχάλη, για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, παρατήρησα μπαίνοντας μέσα στα γραφεία ότι ο χώρος εργασίας ήταν επιπέδου γραφείων της Google.

Το σημαντικότερο είναι το εξής: ο υπεύθυνος που ανέλαβε την αναδιαμόρφωση της σελίδας μου όχι μόνο την επεξεργάστηκε όπως ακριβώς είχαμε συζητήσει την πρώτη φορά, αλλά την έκανε και πιο γρήγορη όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας.

Οι άνθρωποι τις Netstudio είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου όπως λέμε και στην γλώσσα των υπολογιστών "IT Services" με τα όλα τους. Με κλειστά τα μάτια θα τους πρότεινα ακόμα και στον πιο απαιτητικό μου πελάτη.

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους ασχολήθηκαν εκεί μέσα και ειδικά τον Γιάννη τον διευθυντή της εταιρείας.

Μπράβο σας και συνχαρητήρια για ακόμη μια φορά."

Δημήτρης Τζανκατιάν
CEO
pcsecurity.gr
θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας

Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του ανανεωμένου site μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αναθεωρώντας συνοπτικά το σύνολο του project μας και προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου :) για την συνεργασία μας, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Η συνεργασία με την ομάδα της Netstudio είναι από άλλο Γαλαξία!

Η αμεσότητα με την οποία απαντούν και την παραμικρή απορία ξαφνιάζει αρχικά και θέλει λίγο χρόνο για να τη συνηθίσεις… ειδικά εάν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία με εταιρείες του χώρου.

Η γνωριμία με την Netstudio ξεκίνησε με την διαχείριση των AdWords Campaigns μας, κατά την οποία κατάφεραν να διπλασιάσουν την απόδοση της καμπάνιας μας με το ίδιο κόστος! Πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας. Έχοντας πια γνωρίσει την ποιότητα της εταιρείας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το site μας ολοκληρωτικά και να το σχεδιάσουμε από την αρχή. Η διαχείριση του project ολοκληρώθηκε υποδειγματικά και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Η Netstudio είναι ο συνεργάτης που θα ήθελε ο κάθε επιχειρηματίας που σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στο Internet. Δίνουν λύσεις για τα πάντα άμεσα και μπορούν πραγματικά να αναλάβουν όλο το πακέτο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία, τι άλλο να πει κανείς!

Λευτέρης Τσάκος
CEO Get A Line
www.getaline.gr
συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης

Ανακαλύψαμε τη Netstudio το 2010 σε μια παρουσίαση που έκανε ο Γιάννης σε ένα συνέδριο e-commerce. Εμείς τότε είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να κινηθούμε επιχειρηματικά στο χώρο και ψάχναμε συνεργάτες. Μας άρεσε γιατί πήγαινε κατευθείαν "στο ψητό" και παρουσίαζε αποτελέσματα, όχι μόνο ωραίες ιδέες. No bullshit!

Mε αφορμή αυτό το συνέδριο, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Netstudio. Έχουμε δημιουργήσει μαζί τρία ηλεκτρονικά καταστήματα και πάντοτε η δουλειά πήγαινε αβίαστα. Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να "σπρώχνεις" το συνεργάτη σου για να σε ακολούθησει.

Όμως το σημαντικότερο, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για αυτό που κάνουν και κυρίως νοιάζονται για το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Δεν είναι της λογικής "φτιάχνω τη σελίδα και φεύγω". Είναι εκεί, αγωνιούν μαζί σου, προτείνουν συνεχώς νέες ιδέες για να αυξηθούν τα σημαντικά metrics και μάλιστα, αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε, είναι ότι το κάνουν χωρίς να τους ζητηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι νιώθεις ότι έχεις ένα συνέταιρο και όχι εναν υπεργολάβο. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά στα πρώτα βήματα που όλα είναι αμφίβολα, επενδύεις και δεν εισπράττεις και πάντα έχεις δεύτερες σκέψεις για τα... πάντα.

Κλείνουμε πλέον 3 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης συνεργασίας. Είμαστε απαιτητικοί από τους συνεργάτες μας και θέλουμε συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα γιατί διαφορετικά κολλάνε τα πάντα. Η ομάδα της Netstudio μας αρέσει γιατί συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας δουλειά με συνέπεια χρόνου παράδοσης. Μεγάλη ιστορία αυτό, ειδικά σε μια αγορά σαν τη δική μας που τα εμπορικά δεδομένα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μπράβο, κύριοι! Συνεχίστε να είστε "συνέταιροι" και με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Διονύσης Ζήβας
CEO WeLoveToys, WeLoveBabies, WeLoveSupermarket
www.welovesupermarket.gr
Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό

Ξεκινώντας το δικό μου project άρχισα να ψάχνω σιγά σιγά για κάποιον καλό να φτιάξω μία ιστοσελίδα. Μπαίνοντας στο internet να δώ τι γίνεται και να ρίξω μια ματιά, στην αναζήτηση βγήκε η ιστοσελίδα σας και βλέποντας αυτά που έχετε εκεί σκέφτηκα ότι πρέπει να είστε σοβαροί και να γνωρίζετε το αντικείμενο. Σε τέτοιου είδους συνεργασίες όμως στρατηγικής σημασίας, πάντα προσπαθώ να έχω κάποιες καλές συστάσεις για να κάνω την πρώτη επαφή. Σε μία συζήτηση που είχα με το Φοίβο τον Καρζή τον ρώτησα εάν γνωρίζει κάποιον καλό που φτιάχνει ιστοσελίδες.

Αυτό ήταν. Μου είπε τα καλύτερα για σένα και η σιγουριά του ήταν τόσο μεγάλη που λόγω της εμπιστοσύνης που του είχα, αποφάσισα να κάνω μία συνάντηση μαζί σου. Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι ότι ένιωσα μέσα από τη συζήτηση και την αίσθηση που είχα, ότι έχω βρει αυτό που ήθελα. Αμέσως κατάλαβα ότι γνωρίζεις το αντικείμενό σου, ενδιαφέρεσαι και αγαπάς αυτό που κάνεις, και ότι μαζί σου μάλλον θα μπορώ να έχω μία σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία, κάτι που με ενδιέφερε και για μετά. Η υποστήριξη που κατάλαβα ότι θα έχω μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα επίσης. Έδειχνες ότι θα είσαι εκεί ό,τι και αν συμβεί να δώσεις τη λύση. Έτσι, όλες οι άλλες επιλογές πήγαν πίσω και ξεκινήσαμε μαζί.

Χρόνο με το χρόνο κάθε φορά που προχωρούσαμε το έργο, καταλάβαινα ότι απέναντί μου είχα κάποιον άνθρωπο και μία ομάδα που ξέρει τι κάνει και τι θέλει. Οι σχέσεις ήταν ξεκάθαρες και η συνεργασία όπως την είχα φανταστεί. Αυτό με έκανε να ανησυχώ ακόμα περισσότερο για το εάν και εγώ από την πλευρά μου είμαι εντάξει και συνεπής προς το Γιάννη. Είναι η αίσθηση που έχει κάποιος με συνείδηση, όταν απέναντί του έχει έναν άνθρωπο που του φέρεται όπως εσύ. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι ο Γιάννης θα είναι ο πιστός μου συνεργάτης σε ό,τι αφορά την οποιαδήποτε κίνηση κάνω, ή θελήσω να κάνω στο διαδίκτυο. Με τον επαγγελματισμό σου, τις γνώσεις σου και το ενδιαφέρον που έδειξες μου κέρδισες την εμπιστοσύνη μου. Τώρα εάν θελήσω να φτιάξω μια νέα ιστοσελίδα ξέρεις τι θα πω; Να πάω στο Γιάννη γιατί εκεί θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Εάν δεν έχω τα χρήματα τώρα, θα πάω στο Γιάννη και πάλι, όταν θα τα έχω. Πάντως, αλλού δεν θα πάω. Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Έτσι θα είναι και οι σχέσεις μας από δω και πέρα, ξεχωριστές!

Παρασκευάς Σαβούρης
General Director Αύξω Συμβουλευτική
agkaliaygeias.gr
Η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη

Με τον κύριο Καράμπελα γνωριστήκαμε τον Μάιο του 2011, όταν θελήσαμε να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας.

Αμέσως κατανόησε τις ανάγκες μας και ήταν πολύ πρόθυμος να μπλέξει με την πολυπλοκότητα που παρουσίαζε το project μας. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ότι σε καμία από τις συζητήσεις μας δεν άκουσα την μισητή για εμένα φράση «Αυτό δεν γίνεται», ενώ αντίθετα άκουσα συμβουλές για το πώς θα γίνει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάτι που μου έδειξε ότι είναι άνθρωπος με γνώσεις και πείρα.

Από την στιγμή που έλαβε το οκ από εμάς για την έναρξη των εργασιών, η ταχύτητα με την οποία εργάστηκε όλο το team ήταν απίστευτη. Παρά τα όσα κλήθηκε να διορθώσει στην πορεία της εξέλιξης, ήταν πάντα πρόθυμος και μάλιστα πρόσθετε και πολύ περισσότερα από όσα εμείς είχαμε προβλέψει.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συνεργασίας μου με όλο το team της Netstudio, μπορώ να πω ότι το μόνο που έχει αλλάξει στην ποιότητα των υπηρεσιών, την ταχύτητα απόκρισης και την εκτέλεση των οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας ανανέωση – βελτίωση τους έχω ζητήσει, είναι η ακόμα πιο άμεση εκτέλεση των εργασιών και η ίδια κορυφαία ποιότητα εργασιών.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα κάνει όλο το TEAM καθημερινώς για την εταιρεία μου, ενώ σίγουρα είναι η πρώτη εταιρεία που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη φράση "Θέλω να φτιάξω ένα site, ξέρεις κανέναν;"

Θανάσης Λυκούδης
CEO
publees.com
Το μήπως θα γινόταν είναι κανένα πρόβλημα!

"Όταν για την επιχείρησή σου αναθέτεις δουλειές σε εξωτερικούς συνεργάτες πάντα έχεις το φόβο ότι πολλά από αυτά που θα σου πουν δεν πρόκειται να υλοποιηθούν για διάφορους λόγους οι οποίοι εμφανίζονται στην πορεία. Κλίμα μίζερο και φτωχό.

Αυτά μέχρι να συνεργαστείς με τη Netstudio.

Το να γνωρίζει κάποιος τη δουλειά του καλά είναι προτέρημα, το να έχει και φίλους-συνεργάτες είναι το ιδανικό σε μία τόση δύσκολη εποχή που για όλα φταίνε «πάντα οι άλλοι».

Για τον Γιάννη και τον Γιώργο το «δύσκολο»... είναι εύκολο, το «αργότερα»... είναι σήμερα, το «θα το ψάξω»... είναι το γνωρίζω και το «μήπως θα γινόταν;»... είναι κανένα πρόβλημα. Η λίστα που έχεις ετοιμάσει με τα «to do» είναι κιόλας έτοιμη. Θαύμα!

Κάνετε εξαιρετική δουλειά καθαρά και έντιμα. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία σας."

Δημήτρης Περιστέρης
CEO
an-agapas.gr
Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς

"Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρεία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν.

Αφού ξοδέψαμε πάνω από 5 μήνες (και χιλιάδες ευρώ) προσπαθώντας να προσελκύσουμε επισκέπτες στο e-shop μας, και η εταιρεία που μας το έστησε ισχυριζόταν ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά από πλευράς τους, αποφασίσαμε να τα ξηλώσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Αυτή τη φόρα, κατόπιν προτροπής ενός φίλου που είχε συνεργαστεί μαζί τους, εμπιστευτήκαμε την Netstudio. Οι άνθρωποί της είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί, σέβονται τον πελάτη, το χρόνο και τα χρήματα που επενδύει, και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν προσπαθούν να καλοπιάσουν τον πελάτη και να του πουν αυτά που θέλει να ακούσει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ικανότητά τους να επιτύχουν αυτά που υπόσχονται. Γνωρίζουν όχι μόνο το τεχνικό κομμάτι του στησίματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο να μπει ο πελάτης στο site μας ή όχι.

Όχι μόνο μας έστησαν ένα λειτουργικό e-shop το οποίο άρχισε να έχει επισκεψιμότητα και πωλήσεις άμεσα, αλλά τους αναθέσαμε και την ηλεκτρονική προώθηση του e-shop μας μέσω διαδικτύου. Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι ιδιαίτερο, και έχοντας απογοητευτεί από την ως τότε εμπειρία μας με αντίστοιχες προσπάθειες, αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί για τα αποτελέσματα αυτής της απόπειρας. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης και προωθητικής ενέργειας στις οποίες είχαμε επενδύσει επί ένα χρόνο.

Συστήνουμε πλέον ανεπιφύλακτα σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας να εμπιστευτούν τη Netstudio για το στήσιμο του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, ή του εταιρικού τους ιστότοπου, και την προώθηση της επιχείρησής τους μέσω διαδικτύου.

Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η Netstudio για εμάς."

Αριστοτέλης Βάος
CEO
ursafe.gr
extremely skillful, informed and knowledgeable team

"Working with Netstudio has not been a simple exchange of services but has translated itself into a phenomenal partnership. With such an extremely skillful, informed and knowledgeable team one can expect nothing less than exceptional results. Timely in delivery, trustworthy, true to their commitments, communicative and up to date in anything that needs to be known in the ever-changing world of technology, I felt that Netstudio embodied my vision and helped optimize the final product in the best possible way. I highly recommend them with no reservation."

Kristina Tremonti
CEO
edosafakelaki.org
δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου

"Αν φοβάσαι την αλήθεια ΜΗΝ συνεργαστείς με τον Γιάννη! Είναι ειλικρινής και δεν φοβάται να σου πει πώς αξιολογεί την ιδέα σου ή την επιχειρηματική προσπάθεια που πας να ξεκινήσεις στο διαδίκτυο. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναζητούμε όλοι μας; Τουλάχιστον εγώ αυτό ήθελα και θέλω. Συνεργάτες που να μην με βλέπουν και να μην με αντιμετωπίζουν σαν κουβά με χρήματα που πρέπει να τον αδειάσουν.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, θα σου δώσει τα διπλάσια από αυτά που τελικά έχετε συμφωνήσει ! Και αυτό γιατί αγαπάει τόσο πολύ την δουλειά του που τα χρήματα τα βάζει σε δεύτερη προτεραιότητα. Να είσαι σίγουρος ότι θα αγαπήσει το ίδιο με εσένα το project σου και θα προσπαθήσει να το κάνει να πετύχει σαν να είναι δική του επιχειρηματική δραστηριότητα.

Έχει στήσει μια καταπληκτική ομάδα από προγραμματιστές και γραφίστες που μπορούν να υλοποιήσουν τα πιο περίεργα και πρωτότυπα projects! Όπως το δικό μας publees.com...

Μετά από την επαγγελματική μου συνεργασία με τον Γιάννη μπορώ να πω ότι δεν είναι συνεργάτης πια... έχει γίνει φίλος μου..."

Μάνος Καρκώνης
CEO
publees.com
Συνεχής συμπαράσταση που ξεπερνά κάθε προσδοκία

"Όταν ξεκινάει κανείς να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του και καταλήγει να δουλέψει με την Netstudio χωρίς καν να κοιτάξει προσφορές άλλων εταιρειών, αυτό και μόνο, τα λέει όλα.

Η Netstudio προσφέρει design, δημιουργικότητα και problem solving με άριστο επαγγελματισμό, βαθειά γνώση του αντικειμένου και φαινόμενη ταχύτητα παράλληλα με μία συνεχή συμπαράσταση που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις συνεργασιών που έχω και μένω τόσο ικανοποιημένος. Μία εταιρεία με επίπεδο client service εκτός Ελλάδος."

Δημήτρης Αβδελόπουλος
CEO
electroland.gr
η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία

"Θεωρούμε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Δεδομένου ότι σας εγκρίναμε εικαστικό στις 16/12 και το site ανέβηκε στις 11/01 (αφού είχαν προηγηθεί 10 ημέρες ελέγχων!) με ελάχιστα προβλήματα, τα οποία μάλιστα επιλύατε σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, θεωρώ ότι θα ήταν άδικο να πω οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, είστε και εσείς πολύ της λεπτομέρειας, δεν σας "εκνευρίζουν" οι συνεχείς παρατηρήσεις για βελτίωση, ενώ έχετε και δική σας άποψη η οποία μας είναι πολύ χρήσιμη.

Γενικά έχουμε μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι και σίγουρα θα σας χρειαστούμε και σε επόμενα έργα."

Τμήμα Marketing
CEO
paneschicco.gr
βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις

"Όσο συνεργάζομαι με τη Netstudio βλέπω καλή διάθεση συνεργασίας και λύσεις που έχουν βοηθήσει στην αποδοτικότητα του site μας. Ο Γιάννης Καράμπελας δεν πτοείται από την απαίτηση για συνεχή πρόοδο."

Θάνος Παράσχος
CEO
ivf-embryo.gr
Η Netstudio βάζει τον πήχη πάντα ψηλότερα

"Στις μέρες μας αν και πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες, πρόθυμους να ικανοποιήσουν της ανάγκες που παρουσιάζονται σε κάθε εταιρεία, εμείς σταθήκαμε τυχεροί. Στη Netstudio βρήκαμε τον Γιάννη Καράμπελα και ανθρώπους έξυπνους, έμπιστους και με κέφι για δουλειά.

Σας ευχαριστούμε για την επαγγελματική συνέπεια που επιδεικνύετε κάθε φορά κατά την συνεργασία μας, καθώς επίσης και για την ποιότητα των εργασιών σας μα πάνω από όλα για τις λύσεις-προτάσεις που μας προσφέρετε με στόχο την ενίσχυση προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η Netstudio βάζει τον πήχη πάντα ψηλότερα!"

Πασχάλης Καζακόπουλος
Angels House University
www.angelshouse.eu
ευγνωμοσύνη που νοιώθω που σας έχω συνεργάτες

"Ό,τι και να πω για την εταιρεία σας θα είναι πολύ λίγο μπροστά στην ευγνωμοσύνη που νοιώθω που σας έχω συνεργάτες, μετά από μια περιπέτεια που είχα για 10 μήνες με άλλη εταιρεία του χώρου σας και πολλά χαμένα χρήματα. Ο Γιάννης είναι πρότυπο επαγγελματία, ακούραστος να ακούει συνέχεια τις απορίες μου, συνεχώς να με αφήνει άφωνο με τις γνώσεις του και τις πρωτοποριακές ιδέες που εφάρμοσε στο site μου και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι σε ό,τι έχει σχέση με το Internet. Θα τον συστήσω σε γνωστούς μου αλλά ελπίζω να μην τον ανακαλύψουν οι ανταγωνιστές μου."

Θανάσης Γαζετάς
CEO
e-jewels.gr
δυνατότητα άψογης συνεργασίας

"Το καλοκαίρι του 2009 έκλεισε το συγκρότημα του Ελεύθερου Τύπου μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό City, του οποίου είχα τη διεύθυνση. Τι μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος, όταν του στερούν αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη για να επιβιώσει επαγγελματικά, ένα βήμα για να σταθεί απέναντι στο κοινό που τον κρίνει σε καθημερινή βάση; Εκείνη τη στιγμή, μια πολύ κρίσιμη σκέψη πέρασε απ' το μυαλό όλων μας: Να κάνουμε κάτι για να μιλήσουμε στον κόσμο που μέχρι χτες μας άκουγε. Ο τρόπος που διάλεξα ήταν να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα. Αλλά πώς να κάνεις τη μικρή σχετικά επένδυση που απαιτεί το internet, όταν μόλις σ' έχουν απολύσει; Εκείνη ήταν η μόνη θετική στιγμή αυτής της συγκυρίας, όταν συναντήθηκα με τους ανθρώπους της Netstudio. Η Netstudio στάθηκε μαζί μας και μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ένα site - μία απολύτως επαγγελματική παρουσίαση, που η υποδοχή από το κοινό της ήταν πολύ θετική, αν και ήταν καλοκαίρι. Το freecity.gr στάθηκε σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κυρίως γιατί η σχεδίασή του ήταν τέτοια όπως ακριβώς τη ζητήσαμε και πολύ εμπλουτισμένη, χάρη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία, την αξιοσύνη και τη δυνατότητα άψογης συνεργασίας που είχαμε με τη Netstudio"

Φοίβος Καρζής
CEO
freecity.gr
Το ηρωικό website που μου φτιάξατε... κάνει τη δουλειά του 100%

"Το ηρωικό website που μου φτιάξατε, παρά το ότι το έχω παρατήσει λίγο (λόγω πάρα πολλής δουλειάς, ευτυχώς), κάνει την δουλειά του 100% και συνεχίζει να μου φέρνει πάρα πολλές επικοινωνίες – μιλάμε η διαφορά από το 2ο στην τάξη διαφημιστικό μου όπλο είναι τεράστια (5 φορές περισσότερες επικοινωνίες και βάλε)."

Παύλος Αναστασιάδης
πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπόσχεται

"Η Netstudio είναι η μόνη εταιρεία που έχουμε συνεργαστεί και έχει πραγματοποιήσει πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπόσχεται. Είναι μια εταιρεία στελεχωμένη από ανθρώπους με αγάπη και άριστη γνώση του αντικειμένου. Ασχολούνται. Και το κυριότερο, είναι σωστοί επαγγελματίες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια πολλές φορές. Γιάννη, σε Ευχαριστώ!."

Θεόδωρος Ελληνικάκης
Έπιπλα Θεοδωρίδης
www.theodoridi.com
αυτοχρηματοδοτήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες

"Οι ιστοχώροι που ανέπτυξε η εταιρεία του Γιάννη για τη δική μου, ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες. Η Netstudio είναι πια η πρώτη επιλογή για κάθε μας κίνηση προώθησης μέσω του διαδικτύου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και ελπίζω να μην τον ανακαλύψουν οι ανταγωνιστές μου..."

Αλέξανδρος Σεϊντάνης
TRANSLAB Hellas
www.translab.gr
είστε άριστοι επαγγελματίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί

"Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικότερα τη Netstudio για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία μας. Είστε άριστοι επαγγελματίες, άμεσοι και αποτελεσματικοί σε ό,τι σας έχει ζητηθεί. Νομίζω πως δίνετε πραγματική αξία στην παρεξηγημένη σήμερα έννοια «πολύτιμος συνεργάτης». Εκ μέρους του ομίλου ATS σας ευχαριστώ."

Κ.Μουσάς
ATS Group
Την αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε εμείς καθημερινά στο φροντιστήριό μας, έδειξε και ο Γιάννης

"Το φροντιστήριό μας έχει πλέον την δική του οντότητα και ταυτότητα και στον χώρο του internet χάρη στον Γιάννη Καράμπελα! Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε ήρθε στο Κέντρο μας, μίλησε μαζί μας και πολύ γρήγορα ταυτίστηκε μαζί μας κατανοώντας την αγωνία μας για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και στον χώρο του internet. Την αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε εμείς καθημερινά στο φροντιστήριό μας έδειξε και ο Γιάννης παρουσιάζοντας με την ομάδα του μια εκπληκτική δουλειά την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα. Και όποιος δεν το πιστεύει δεν έχει παρά να μας επισκεφθεί ΟΧΙ Φορμίωνος 47 & Υμηττού 63 αλλά στο aristevein.edu.gr γιατί... το ίδιο ακριβώς είναι!"

Χ. Κομνηνακίδης
CEO
aristevein.edu.gr
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του

"Όταν αποφάσισα ότι δε θα «εξαφανιζόμουν» και εγώ όπως οι δεινόσαυροι που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του κόσμου τους, κατάλαβα πως έπρεπε να ενστερνιστώ τον «κόσμο του internet». Άλλωστε πολλές από τις δραστηριότητές μου τις κάνω πια σε αυτόν τον κόσμο! Τότε γνώρισα τον Γιάννη! Μεγάλος Δάσκαλος! Με υπομονή! Με βοήθησε να νιώσω τι έπρεπε να κάνω και πώς να στήσω την παρουσία μου στον κυβερνοχώρο! Βήμα-βήμα και με πολύ μεράκι και γνώση του αντικειμένου, ο Γιάννης και η ομάδα του μου έδωσαν τελικά ύπαρξη στον νέο κόσμο που μας ανοίγεται διάπλατα και είναι γεμάτος ευκαιρίες για κέρδος! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, με ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές του. Πρέπει όμως να προσθέσω πως ήδη έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και σημαντική αύξηση της επιχειρηματικής μας δράσης!"

Α. Μόρντο, Διευθυντής Γραφείου ALICO Γλυφάδας
CEO
mordo.gr
the gurus in web design

"if you are looking for the "gurus" in web design, Netstudio is the solution. They've got a huge knowledge in web design, they are great programmers and definitely problem solvers."

Leonidas Plomaritis
CEO
victorymedia
απέσπασε τα συγχαρητήρια από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό

"Πριν από μερικούς μήνες άρχισε η προσπάθειά μας να βρούμε μια εταιρεία web design για την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας μας. Η Netstudio ανταποκρίθηκε άμεσα και με τέτοιο τρόπο στο αίτημά μας που πιστέψαμε ότι είχαμε βρει τους κατάλληλους για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα ικανοποιούσε όλες μας τις απαιτήσεις. Η Netstudio φρόντισε να μας επιβεβαιώσει. Κατασκεύασε μια ιστοσελίδα παρουσίασης της εταιρείας μας, πραγματικά καταπληκτική η οποία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον επισκέπτη και για το λόγο αυτό απέσπασε τα συγχαρητήρια από τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό."

Κων/νος Μαλλιάκας
CEO
netton.gr
η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη

"Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό για το αν θα πρέπει να μπω στο χώρο του internet και να ξεκινήσω ένα on-line κατάστημα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις έναν άνθρωπο σαν το Γιάννη, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ίσως είναι και ένας λόγος να μην ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου. Ο Γιάννης με βοήθησε και με συμβούλεψε για το τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω την επιτυχία που προσδοκώ, και συνεχίζει να μου προσφέρει τη βοήθειά του όποτε τη ζητήσω. Για τη δουλειά του τα λόγια περισσεύουν. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πρέπει να σημειώσω ότι η ταχύτητα παράδοσης του καταστήματός μου ήταν απίστευτη, κάτι πολύ σημαντικό για επαγγελματίες σαν εμένα. Σε ευχαριστώ Γιάννη."

Γιώργος Καρατζάς
CEO
hotshop.gr
Τολμώ να πω ότι είναι άψογος στη δουλειά του και ανταποκρίνεται στα όποια ζητήματα με επαγγελματική ευσυνειδησία

"Εργάζομαι στον τομέα του εμπορίου από το '90 και έχω συνεργασθεί με πολλούς επαγγελματίες. Ο Γιάννης Καράμπελας από την πρώτη επαφή που είχαμε κέρδισε την εμπιστοσύνη μας γι' αυτό άλλωστε και επιλέξαμε την εταιρεία του να μας "ανεβάσει" το site. Τολμώ να πω ότι είναι άψογος στη δουλειά του και ανταποκρίνεται στα όποια ζητήματα με επαγγελματική ευσυνειδησία."

Γιάννης Ρομποτής
CEO
fullthrottle.gr
...σας ευχαριστούμε πραγματικά...

Σας ευχαριστούμε πραγματικά για την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία και επικοινωνία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι!

Δεν έχουμε κάποιο παράπονο και το 9 στα 10 αφορά την ανθρώπινη προσπάθεια το 10 είναι του Θεού

Μαρία Γκόγκου
Owner
homeg.gr
...δεκάρι στην ομάδα...

10!! Εξαιρετική ομάδα!!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης Μελιδωνιάτης
Owner
boatcenter.gr
ένα web site ακριβώς όπως το ήθελα και το φανταζόμουν

Ύστερα από αναζήτηση αρκετών εταιρειών για την κατασκευή website για την επιχείρησή μου, η επαφή με τη Netstudio και προσωπικά με τον κύριο Γιάννη Καράμπελα υπήρξε καθοριστική γιατί στο πρόσωπό του βρήκα έναν άνθρωπο που κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι ζητούσα και με τις πολλές και έξυπνες ιδέες του έστησε ένα web site ακριβώς όπως το ήθελα και το φανταζόμουν. Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια συνεργασία."

Θανάσης Μαλλής
CEO
athens-parking.gr
τη συστήνω ανεπιφύλακτα

"Έπειτα από προσεκτική και ενδελεχή αναζήτηση της ιδανικής εταιρείας για τη δημιουργία της ιστοσελίδας και υλοποίησης της ιδέας μου, επέλεξα και εμπιστεύθηκα την Netstudio. Την επιλογή αυτή δεν την μετάνιωσα ούτε στιγμή! H Netstudio στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και το ξεπέρασε, βρίσκοντας στο πρόσωπο της έναν συνεργάτη που μπορείς να εμπιστευθείς οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστείς. Όσες φορές χρειάστηκε, η Netstudio ήταν στο πλευρό μου και κάποιες φορές μάλιστα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η εκτίμηση μου προς τον επαγγελματισμό, τις υπηρεσίες και την ποιότητα της δουλειάς της Netstudio, γίνεται εύκολα αντιληπτή από το γεγονός ότι τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους γνωστούς ή φίλους ενδιαφέρονται για αντίστοιχες υπηρεσίες."

Βασίλης Μιχαήλ
CEO
superprosfores.gr

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.