Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop υψηλών απαιτήσεων

Στη Netstudio έχουμε εμπειρία από την κατασκευή και υποστήριξη εκατοντάδων ηλεκτρονικών καταστημάτων, με αρκετά από αυτά να δέχονται πάνω από 1.000 παραγγελίες την ημέρα.

Σε αυτά τα νούμερα κάθε δευτερόλεπτο που χάνεται κοστίζει πολλά χρήματα, οπότε έχουμε εστιαστεί, ώστε τόσο το site να φορτώνει γρήγορα για τους επισκέπτες, όσο και στη διαχείριση των παραγελιών από το προσωπικό του e-shop να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αυτοματοποιημένη.

Custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για απίστευτη ταχύτητα φορτώματος

Για να πετύχουμε τα παραπάνω, αναπτύξαμε custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που φορτώνει σε λιγότερο από 200ms τόσο για τους χρήστες, όσο και για τους διαχειριστές.

Δοκιμασμένο ακόμα και με 320.000 προϊόντα.

Αυτή η ταχύτητα φορτώματος αλλάζει εντελώς την εμπειρία του χρήστη, αυξάνει το conversion rate, αλλά επίσης βοηθάει το site στα οργανικά αποτελέσματα του Google και μειώνει το κόστος ανά κλικ στα Google Ads.

Fast Page Load
Ajax Filters Findastic

FindasticTM

Από το 2009 αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε την έξυπνη μηχανή αναζήτησης και φίλτρων FindasticTM.

Το FindasticTM φέρνει τα αποτελέσματα σε λιγότερο από 100ms, αναγνωρίζει greeklish, ανορθόγραφα, συνώνυμα και υποστηρίζει και φωνητική αναζήτηση.

Διασύνδεση με Courier

Η διασύνδεση με την ή τις courier γλιτώνει χρόνο και χρήμα. Επιτρέπει την αυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής, καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έτσι, μειώνονται στο ελάχιστο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από τους πελάτες που αναζητούν την τύχη του δέματός τους και αυξάνεται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δείτε περισσότερα για την αυτοματοποίηση αποστολών στο video εδώ.

αυτοματοποίηση αποστολών ηλεκτρονικού καταστήματος
Checkout

Εύκολο & Γρήγορο Checkout

Η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout) είναι κρίσιμο να είναι εύκολη και γρήγορη.

Το checkout που έχουμε αναπτύξει υποστηρίζει guest checkout, Facebook Login, Google Login, εμφάνιση λαθών χωρίς reload, χρέωση καρτών χωρίς redirection στην τράπεζα, καθώς και μια σειρά από ευκολίες που κάνουν τη διαδικασία να φαίνεται παχνίδι.

Διασύνδεση με ERP

Η πλατφόρμα μας διασυνδέεται με όλα τα ERP και εμπορικά προγράμματα της αγοράς. Με τη διασύνδεση πετυχαίνουμε:

  • Καταχώριση των προϊόντων μόνο σε ένα σύστημα, αυτόματη ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Αυτόματη ενημέρωση του e-shop για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά.
  • Αυτόματη καταχώριση των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου στο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, χωρίς να χρειάζεται η πληκτρολόγηση των στοιχείων του πελάτη και της παραγγελίας. Έτσι γλιτώνετε χρόνο και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος λάθους.

Custom ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται σε έτοιμα template ή μηχανισμούς. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε όχι στο περίπου, αλλά στο 100%.

Ενδεικτικά, έχουμε αναπτύξει τις παρακάτω λειτουργικότητες:

  • Διαχείριση πολλαπλών αποθηκών
  • Διασύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο
  • Λειτουργικότητα Mini-CRM μέσα από το e-shop
  • Διασύνδεση με πλατφόρμες email marketing ή εξωτερικά CRM.
  • Διασύνδεση για αποστολή SMS ή Viber μέσα από το e-shop.

Ξεκινήστε τη διαδικασία κατασκευής του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:

Ποια τοποθεσία σας βολεύει;

Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.