Κατασκευή e-shop

19 χρόνια κατασκευάζουμε και υποστηρίζουμε εκατοντάδες e-shop, με πολλά από αυτά με πάνω από 1.000 παραγγελίες την ημέρα.

Σε αυτά τα νούμερα κάθε δευτερόλεπτο κοστίζει χρήματα, οπότε έχουμε επικεντρωθεί στο να κάνουμε το site να φορτώνει γρήγορα τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους διαχειριστές του, και κάθε διαδικασία να είναι αυτοματοποιημένη.

Custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με απίστευτη ταχύτητα φορτώματος

Η πλατφόρμα μας ηλεκτρονικού εμπορίου φορτώνει σε λιγότερο από 200ms τόσο για τους χρήστες, όσο και για τους διαχειριστές.

Δοκιμασμένο ακόμα και με 320.000 προϊόντα.

Αυτή η ταχύτητα φορτώματος αλλάζει την εμπειρία του χρήστη, αυξάνει το conversion rate, βοηθάει το site στα οργανικά αποτελέσματα του Google και μειώνει το κόστος ανά κλικ στα Google Ads.

Findastic

Η μηχανή αναζήτησης και φίλτρων που φέρνει τα αποτελέσματα σε λιγότερο από 100ms, αναγνωρίζει greeklish, ανορθόγραφα, συνώνυμα και υποστηρίζει φωνητική αναζήτηση.

Το FindasticTM είναι αποτέλεσμα συνεχούς ανάπτυξης από το 2009.

Διασύνδεση με Courier

Η διασύνδεση με την ή τις courier γλιτώνει χρόνο και χρήμα. Επιτρέπει την αυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής, καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έτσι, μειώνονται στο ελάχιστο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από πελάτες που αναζητούν την τύχη του δέματός τους και αυξάνεται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δείτε περισσότερα για την αυτοματοποίηση αποστολών στο video εδώ.

Εύκολο & Γρήγορο Checkout

Η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout) ένα από τα κρισιμότερα σημεία του e-shop. Είναι σημαντικό να είναι εύκολη και γρήγορη.

Το checkout μας υποστηρίζει guest checkout (αγορά ως επισκέπτης), Facebook Login, Google Login, εμφάνιση λαθών χωρίς reload, χρέωση καρτών χωρίς redirection στην τράπεζα, αποθήκευση καρτών, και πολλές άλλες ευκολίες που κάνουν τη διαδικασία να φαίνεται παχνίδι.

Διασύνδεση με ERP

Fashion Store

Η πλατφόρμα μας διασυνδέεται με όλα τα ERP και εμπορικά προγράμματα της αγοράς. Με τη διασύνδεση πετυχαίνουμε:

  • Καταχώριση των προϊόντων μόνο σε ένα σύστημα, αυτόματη ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Αυτόματη ενημέρωση του e-shop για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά.
  • Αυτόματη καταχώριση των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου στο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, χωρίς να χρειάζεται η πληκτρολόγηση των στοιχείων του πελάτη και της παραγγελίας. Έτσι γλιτώνετε χρόνο και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος λάθους.

Ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Open Shop Label

Η ομάδα μας δεν περιορίζεται σε έτοιμα template ή μηχανισμούς. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε όχι στο περίπου, αλλά στο 100%.

Ενδεικτικά, έχουμε αναπτύξει τις παρακάτω λειτουργικότητες:

  • Διαχείριση πολλαπλών αποθηκών
  • Διασύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο
  • Λειτουργικότητα Mini-CRM μέσα από το e-shop
  • Διασύνδεση με πλατφόρμες email marketing ή εξωτερικά CRM.
  • Διασύνδεση για αποστολή SMS ή Viber μέσα από το e-shop.

Ξεκινήστε τη διαδικασία κατασκευής του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.