Υπηρεσίες Χονδρικής

Είστε κατασκευαστής ιστοσελίδων, γραφίστας, προγραμματιστής ή έχετε διαφημιστικό γραφείο;

Τώρα μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την ποιότητα της Netstudio, αλλά με τη δική σας επωνυμία.

Αν είστε γραφίστας, μπορούμε να σας παρέχουμε:

  • Μετατροπή αρχείου PSD html css design, έτοιμο να υποδεχτεί το περιεχόμενο της σελίδας. Απλά μας στέλνετε το PSD αρχείο ή άλλη γραφική αναπαράσταση του τελικού site και το προγραμματίζουμε με βάση τα web standards σε xhtml semantic κώδικα που θα κάνει validate και θα φορτώνει γρήγορα και σωστά σε όλους τους browsers.
  • Δημιουργία δυναμικού site (με σύστημα διαχείρισης) για τους πελάτες σας με βάση το εικαστικό που θα μας δώσετε ή υποδείξετε.

Αν είστε προγραμματιστής:

  • Σχεδιασμό εικαστικού υψηλής ποιότητας το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε μόνοι σας σε σελίδα ή, αν θέλετε το μετατρέπουμε με βάση τα web standards σε έτοιμη σελίδα για τους πελάτες σας.

Αν έχετε διαφημιστικό γραφείο:

  • Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τις σελίδες των πελατών σας για μηχανές αναζήτησης, ώστε να βγαίνουν ψηλά είτε οργανικά, είτε με διαφημιστικές καμπάνιες.
  • Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τη σωστή δομή του περιεχομένου της σελίδας που ετοιμάζετε ώστε να φέρει τα σωστά αποτελέσματα στους ιδιοκτήτες της. Μην ξεχνάτε ότι ικανοποιημένοι πελάτες σημαίνει περισσότερες επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και projects.
  • Φιλοξενία των σελίδων, αλλά και καταχώρηση domain σε αξιόπιστους servers απαλάσσοντάς σας από το βάρος της διαχείρισης server.
  • Κειμενογραφία.
  • Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε και όλο το project management του έργου (απαιτεί επαφή με τον τελικό πελάτη).

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.