Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί που απευθύνονται σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων είναι ότι αφού παραλάβουν αυτό που έχουν συμφωνήσει, δυσκολεύονται μετά να λάβουν υποστήριξη.

Όταν φτιάχνεις ένα site ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά θα θες να το εξελίξεις προσθέτοντας νέες λειτουργίες, αλλά και να το προσαρμόσεις με βάση νέες ιδέες που θα προκύψουν και από τα μηνύματα που παίρνεις από την αγορά.

Τα πιο πετυχημένα online project είναι αυτά που καταφέρνουν να είναι ευέλικτα και να προσαρμόζονται γρήγορα. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλες οι εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων ή οι freelancers να ανταποκριθούν σε αυτό το αίτημα της αγοράς. Δεν είναι καθόλου σπάνιο να περιμένει κάποιος εβδομάδες ή ακόμα και μήνες για να λάβει τις τροποποιήσεις ή τις προσθήκες που έχει ζητήσει!

Πλατφόρμα Υποστήριξης Netstudio

Στη Netstudio είμαστε περήφανοι γιατί από το 2011 φτιάξαμε πλατφόρμα παροχής υποστήριξης όπου οι πελάτες μας καταχωρούν online τα αιτήματά τους, λαμβάνουν εκτίμηση κόστους και μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών σε πραγματικό χρόνο καθώς ο developer ή ο designer δουλεύει πάνω στο site τους!

Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

Netstudio Support

Μέσα από το Netstudio Support μπορείτε να ζητήσετε εκτίμηση κόστους για εργασίες που θα θέλατε να εκτελέσουμε ακόμα και σε site σας που δεν έχουμε φτιάξει εμείς, αρκεί να είναι σε τεχνολογίες που γνωρίζουμε.

Δείτε αναλυτικά πώς δουλεύει το σύστημα στο https://netstudio.support/.

Τιμοκατάλογος Υποστήριξης

Είτε θέλετε απλά να δοκιμάσετε την ποιότητα της Netstudio, είτε να συνεργαστείτε μαζί μας μακροχρόνια, υπάρχει το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

Επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο και εκμεταλλευθείτε έκπτωση μέχρι και 50%.

Το κάθε credit αντιστοιχεί σε 30 λεπτά εργασίας, για ανάπτυξη λογισμικού, design ή υποστήριξη.

Αριθμός Credit

Τιμή ανά Credit

Τιμή Πακέτου

2 €80 €160
5 €70 €350
10 €60 €600
20 €55 €1.100
40 €50 €2.000
80 €45 €3.600
160 €40 €6.400
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Τα credit που έχουν αγοραστεί με παλαιότερη τιμή ισχύουν και μετά την αλλαγή τιμής.

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.