Επαγγελματικός Έλεγχος Google Ads (Audit)

Κάντε τις καμπάνιες σας κερδοφόρες με τον αναλυτικό έλεγχο της Netstudio

Αν τρέχετε ήδη καμπάνιες Google Ads και θέλετε με το ίδιο κόστος διαφήμισης να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα, αναθέστε μας τον αναλυτικό έλεγχό τους (audit) για να βρούμε όλα τα σημεία όπου οι διαφημίσεις σας χάνουν χρήματα.

Ελέγχουμε κάθε λεπτομέρεια στις διαφημίσεις σας και εντός 5 ημερών σας στέλνουμε report με διορθώσεις, προτάσεις και οδηγίες για το πώς θα βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας.

Η πιο μεγάλη παγίδα, που πέφτουν σχεδόν όλοι όσοι τρέχουν μόνοι τους καμπάνιες, είναι οι προτάσεις τoυ Google Ads. Μία λανθασμένη αποδοχή πρότασης, είτε σε ρύθμιση, είτε σε λέξεις-κλειδιά, μπορεί να ενεργοποιεί τις διαφημίσεις σας και να σας χρεώνει, με τρόπο μη αποδοτικό ή και για προϊόντα και υπηρεσίες που δεν παρέχετε. Και αυτό είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα. Σκεφτείτε ότι από έναν προϋπολογισμό 15€ ανά ημέρα, μπορεί να χάνετε ακόμα και 8€, περισσότερο από το 50% του budget σας, σε άχρηστα click που δεν θα σας φέρουν ποτέ πελάτες.

Θα ελέγξουμε τον λογαριασμό σας σε 33 διαφορετικά σημεία, σε επίπεδο στόχευσης, ρυθμίσεων, λέξεων κλειδιών, διαφημιστικών μηνυμάτων, ομάδων διαφημίσεων και καμπανιών για να σας προτείνουμε όλες τις διορθώσεις που θα σας κερδίσουν χρήματα. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου θα σας στείλουμε ένα αναλυτικό report, το οποίο εκτός από τις διορθώσεις και μια συνολική βαθμολογία, θα περιλαμβάνει και προτάσεις για το πώς θα κάνετε τις διαφημίσεις σας πιο αποτελεσματικές.

Το κόστος ελέγχου της καμπάνιας σας είναι 300€ +ΦΠΑ (σύνολο 372€) και μπορείτε να το πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν φτάνουν σε μας, αποστέλλονται απευθείας στην τράπεζα κρυπτογραφημένα.

Αυτό το ποσό το κάνετε απόσβεση τις περισσότερες φορές σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα από τη μέρα που θα κάνετε τις διορθώσεις που σας προτείνουμε. Η απόσβεση γίνεται και από τα χρήματα που χάνετε αυτή τη στιγμή αλλά και από τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε έχοντας διαφημίσεις που θα λειτουργούν ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποιον απευθύνεται το Google Ads Audit;

Το audit απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν στήσει ήδη καμπάνιες Google Ads και είτε τρέχουν, είτε αναμένεται να τρέξουν και θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν κάνει τα σωστά βήματα και ρυθμίσεις, ώστε να είναι αποδοτικές.

Πόσα σημεία ελέγχετε;

Ελέγχουμε πάνω από 30 σημεία και σας παραδίδουμε αναλυτικό report με το τι έχει γίνει, τι όχι και τι μπορεί να βελτιωθεί, μαζί με μια συνολική βαθμολογία.

Έχετε εμπειρία;

Είμαστε, αν όχι το πιο έμπειρο Agency στα Google Ads, σίγουρα από τα πιο έμπειρα στην Ελλάδα. Τρέχουμε καμπάνιες Google Ads για πελάτες μας τα τελευταία 19 χρόνια (από το 2005) και έχουμε τριπλή πιστοποίηση από την Google ως Google Ads Premier Partner, Analytics Certified Partner και Website Optimizer Certified Partner.

Τρέχουμε καμπάνιες για πελάτες μας με budget που ξεκινούν από 150€ και φτάνουν στα 50.000€ το μήνα σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό σε πάνω από 15 γλώσσες.

Η ομάδα μας εκπαιδεύει σε Google Ads τόσο στα Marketing Arena που διοργανώνουμε εσωτερικά, όσο και σε σεμινάρια τρίτων οργανισμών, εταιρικές εκπαιδεύσεις, αλλά και τους συνεργάτες Google Ads της Google σε εκδηλώσεις εκπαίδευσης που διοργανώνει η ίδια η Google.

Τι βελτίωση μπορώ να αναμένω;

Στους περισσότερους ελέγχους που κάνουμε, βρίσκουμε σημαντικά σημεία που, αν διορθωθούν κάνουν διαφορά στην απόδοση.

Μπορώ να κάνω μόνος μου τις διορθώσεις;

Μαζί με το report θα σας δώσουμε πρόσβαση σε εκπαιδευτικά video που σας εξηγούν τα 30+ σημεία που ελέγχουμε. Θα χρειαστεί η δική σας ενασχόληση για τις διορθώσεις, μπορείτε όμως να μας αναθέσετε και την διόρθωση των Google Ads σας, καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση με κόστος που εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της καμπάνιας σας. Μαζί με το report θα σας δώσουμε και προσφορά για να αναλάβουμε την πλήρη διαχείριση της καμπάνιας σας.

Θα χρειαστεί να σας δώσω πρόσβαση στο λογαριασμό μου;

Ναι. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή του audit, θα σας κατευθύνουμε στο πώς θα μας δώσετε πρόσβαση, ώστε να κάνουμε τον έλεγχο. Αφού ολοκληρώσουμε τον έλεγχο, και εφόσον δεν θέλετε να αναλάβουμε τη συνεχή διαχείριση της καμπάνιας σας, μπορείτε να μας αφαιρέσετε την πρόσβαση με τον ίδιο εύκολο τρόπο.

Ο έλεγχος είναι αυτοματοποιημένος;

Ο έλεγχος δεν είναι αυτοματοποιημένος, αλλά γίνεται από έμπειρο Google Ads Expert της Netstudio ελέγχοντας με το χέρι τόσο τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό σας, όσο και τη δόμηση και στήσιμο των Campaign, των Ad group, των Ad text και των keyword.

Σε πόσες μέρες ολοκληρώνεται ο έλεγχος;

Κάνουμε τον έλεγχο και σας παραδίδουμε το report εντός πέντε εργάσιμων ημερών, τις περισσότερες φορές αρκετά νωρίτερα.

Θα λάβω παραστατικό;

Ναι, θα λάβετε τον τύπο του παραστατικού που θα επιλέξετε (τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής) εντός 3 εργάσιμων ημερών για να το καταχωρίσετε στα έξοδα της επιχείρησής σας. Πρόκειται για μία δαπάνη που εκπίπτει.

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;

Αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2108004447 ή να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Αν από την άλλη είστε έτοιμοι να μας αναθέσετε τον έλεγχο των Google Ads σας, πατήστε στο κουμπί "Αγορά Ελέγχου" και συμπληρώστε τη φόρμα που θα ανοίξει από κάτω.

Επιλέξτε τύπο παραστατικού