Σχόλιο από τον Γεράσιμο Τριανταφυλλά και την Κατερίνα Καραντώνη του ofarmakopoiosmou.gr

ofarmakopoiosmou.gr

Μόλις λάβαμε το παρακάτω testimonial για το ofarmakopoiosmou.gr, και δικαιώνει και με το παραπάνω τη δουλειά ενός έτουςΓεράσιμε και Κατερίνα, σας ευχαριστούμε!!

"Αποφασίσαμε να ανακατασκευάσουμε το ofarmakopoiosmou.gr και να αλλάξουμε agency. Στην αναζήτηση του νέου μας συνεργάτη είχαμε θέσει κάποιους στόχους που θα θέλαμε να επιτευχθούν με την ανάπτυξη του νέου site και μέσω του νέου μας συνεργάτη:

  • Ανακατασκευή σε ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα.
  • Πρακτικό και εύκολο διαχειριστικό σύστημα.
  • Διατήρηση του ύφους και της ταυτότητας του site.
  • Ταχύτερο site.
  • Πιο ευέλικτο και "έξυπνο" search.
  • Άμεσο, αποτελεσματικό και γρήγορο support.
  • Εκσυγχρονισμό τεχνολογικά και εικαστικά του site.
  • Ευελιξία και ταχύτητα στην υλοποίηση ιδεών και νέων εργαλείων.
  • Εχεμύθεια.
  • Άριστη επικοινωνία και εξυπηρέτηση.
  • Mobile friendly site.

Αξιολογήσαμε πως η ομάδα της Netstudio είναι μία οργανωμένη και δεμένη ομάδα. Η ομάδα της Netstudio θεωρήσαμε πως απαρτίζεται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο. Μας άρεσε ο τρόπος που μας προσέγγισαν και πιστέψαμε πως το όραμα και η φιλοσοφία τους συμφωνούν και μπορούν να συμβαδίσουν με τα δικά μας. Τέλος, λάβαμε όλες τις εγγυήσεις που ζητήσαμε όσον αφορά την υλοποίηση και την παράδοση του έργου.

Παρόλο που η μεταφορά του site από την μία εταιρεία στην άλλη ενείχε αρκετά μεγάλο ρίσκο, μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι που επιλέξαμε την Netstudio σε αυτό μας το εγχείρημα. Η μεταφορά από τη μία πλατφόρμα στην άλλη έγινε με επιτυχία, δεν χάθηκαν δεδομένα, δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τα οποία θα έβαζαν σε κίνδυνο την ως τώρα καλή μας φήμη ή θα εμπόδιζαν την σωστή διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Μας παραδόθηκε το έργο όπως ακριβώς είχε περιγραφεί, στις προδιαγραφές και με όλα τα εργαλεία στο ακέραιο και λειτουργικά. Ακόμα, πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Netstudio σχεδίασε, υλοποίησε και μας προσέφερε χωρίς extra χρέωση αρκετά εργαλεία marketing, τα οποία λόγω της πρωτοπορίας τους μας βοηθούν να υλοποιούμε τις ιδέες μας και να έχουμε καλύτερη γνώση της αγοράς γρήγορα και εύκολα.

Θεωρούμε επίσης πως το support από τη Netstudio είναι εξαιρετικό, καθώς δεν υπήρξε ούτε λεπτό που να νιώσουμε ακάλυπτοι. Η ομάδα των τεχνικών είναι πάντα εκεί για εμάς, πρόθυμοι και με υπομονή να μας ακούσουν, να μας καταλάβουν, να μας εξηγήσουν και φυσικά, να λύσουν το οτιδήποτε προκύψει άμεσα.

Ακόμα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και όσον αφορά το εικαστικό κομμάτι καθώς θεωρούμε πως η εικόνα που έχει πλέον το site είναι πιο σύγχρονη, καθαρή, προδιαθέτει για αγορά και ταυτόχρονα δεν έχουμε χάσει την ταυτότητα που χτίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά την ταχύτητα του site, δεδομένης και της πολυπλοκότητάς του, είναι πολύ καλή και το search πιστεύουμε πως όπως έχει διαμορφωθεί αποτελεί ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιπλέον, είμαστε ικανοποιημένοι από το responsive καθώς έχουμε δει τα μερίδιά μας να ανεβαίνουν και στις άλλες συσκευές εκτός του desktop.

Τέλος, πολύ βασικό για εμάς, ήταν να δημιουργηθεί ένα διαχειριστικό σύστημα το οποίο να καλύπτει όλες μας τις ανάγκες και παράλληλα να είναι απλό και εύχρηστο καθώς θα έπρεπε να προσαρμοστούν στον χειρισμό του όλοι μας οι υπάλληλοι από την πρώτη κιόλας μέρα, και αυτό η Netstudio το πέτυχε.

Θα συστήναμε τη Netstudio για όλα όσα έχουμε δει να υλοποιούνται τους μήνες που συνεργαζόμαστε μαζί τους, αλλά κυρίως για το ήθος που έχουν να επιδείξουν τόσο ο ίδιο ο κύριος Καράμπελας, όσο και η ομάδα του. Η έως τώρα συνεργασία μας, μας έχει αποδείξει πως αποτελούν έντιμα άτομα, άξια να τα εμπιστευθείς και να δημιουργήσεις μαζί τους."

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο

Συμβουλές internet marketing από το blog μας

preview του βίντεο Unboxing Regalinas

Website Unboxing Regalinas

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και τι αποτέλεσμα έφερε αυτή η ανακατασκευή.

Δείτε το video
preview του βίντεο του βίντεο με την Εύη Λούλη

Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
preview του βίντεο με τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Δείτε ποια είναι τα πρώτα σημεία που κοιτάω ΚΑΘΩΣ μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους πελάτες που μου ζητούν να προτείνω βελτιώσεις στο site τους.

Δείτε το video
preview του video του GS Diamonds

GS Diamonds Website Unboxing (με υπότιτλους)

Δείτε στο video πώς φτιάξαμε ένα από τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά μας project. Το GS Diamonds, το eshop του μεγαλύτερου εμπόρου διαμαντιών στην Αυστραλία.

Δείτε το video
preview του video με τον Αποστόλη του White Goods

Σκέψεις & ανησυχίες ενός νέου για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
preview του βιντεο πως να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Μετρήστε και βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα φορτώματος του site σας ή του e-shop σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο τι είναι το usability testing

Εισαγωγή στο Usability Testing και στο Userfeel με τη Netstudio

Τι είναι το usability testing και πώς μπορεί η Netstudio να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το site σας, το eshop σας ή την εφαρμογή σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video