Γιάννης
Founder & CEO

Επιστροφή

Η πρώτη μου επαφή με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ήταν το 1986, όταν απέκτησα εγώ και ο κολλητός μου ένα Spectrum ZX 48K και ένα Commodore 64 αντίστοιχα. Πέρα από το παιχνίδι, αυτά τα μηχανήματα μας εισήγαγαν στις αρχές προγραμματισμού μέσω της BASIC και της LOGO. Μετέπειτα απέκτησα μια Amiga 500 με την οποία εισήχθην και στο μαγικό κόσμο των BBS (Bulletin Board Systems). Με ένα modem στα 2400 bps συνδεόμασταν στους προάγγελους του internet. Στην GATE, την AcroBase και τις άλλες online κοινότητες του 1990. Επαγγελματικά στράφηκα στο χώρο των πωλήσεων, του marketing και της διαφήμισης. Όλα αυτά τα χρόνια ο προγραμματισμός και το σερφάρισμα ήταν ένα χόμπυ που έγινε πάθος. Ήταν μόλις το 2005 που ασχολήθηκα επαγγελματικά με το internet με τη δημιουργία της Netstudio. Στην αρχή φτιάχνοντας απλά στατικά site, αργότερα δυναμικά και online εφαρμογές μέσω Mambo, Joomla, CakePHP. Αρχές του 2011 όμως επικεντρωθήκαμε στο Drupal και από τότε η Netstudio αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών Drupal στην Ευρώπη έχοντας συνεισφέρει στην κοινότητα του Drupal δεκάδες patches, modules, reviews, αλλά και δύο Drupal Distributions.

Μέσα σε αυτή την πορεία, πέρα από τα site και τα e-shop, έχουμε αναπτύξει και υποστηρίξει πολλά start up πελατών, αλλά και τα δικά μας userfeel.com, seolazy.com, visibility.gr κ.ά.

Γιάννης

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.