Πώς διπλασιάσαμε την ομάδα μας

Η απότομη αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου μας οδήγησε στο να ξεκινήσουμε το Νοέμβρη του 2020 μια εντατική προσπάθεια να μεγαλώσουμε την ομάδα μας.

Τα προηγούμενα χρόνια η διαδικασία που ακολουθούσαμε για την εύρεση, αξιολόγηση και αρχική εκπαίδευση των στελεχών μας ήταν τα Code Arena και Marketing Arena, όπου παρείχαμε από τα γραφεία μας στον Άγιο Στέφανο δωρεάν εκπαίδευση σε ομάδες των 20 ατόμων με σκοπό να προσλάβουμε προγραμματιστές και marketeers αντίστοιχα.

Λόγω του κορονοϊού δεν ήταν δυνατό να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία. Ήδη είχαμε αναβάλει τρεις φορές τα Code Arena και Marketing Arena που είχαμε προγραμματίσει για φέτος.

Έτσι, για πρώτη φορά κάναμε τα Code Arena και Marketing Arena απομακρυσμένα με τις ασκήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό φτιαγμένα σε video.

Αν και η απομακρυσμένη εκπαίδευση δεν είναι ίδια με την ζωντανή, περάσανε από αυτή τους τελευταίους επτά μήνες 588 υποψήφιοι. Πολύ περισσότεροι από όσους είχαν περάσει συνολικά από τα προηγούμενα 9 Code Arena και Marketing Arena!

Το αποτέλεσμα ήταν να προβούμε σε 19 νέες προσλήψεις και σχεδόν να διπλασιάσουμε την ομάδα μας φτάνοντας στα 44 άτομα. Στο εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα βοήθησε ότι πια δεχόμαστε και απομακρυσμένη εργασία. Κάποιοι από αυτούς τους 19 είναι εκτός Αθήνας, κάποιοι και εκτός Ελλάδας.

Εξακολουθούμε να δεχόμαστε συμμετοχές, τόσο για προγραμματιστές, όσο και για Google Ads Experts. Αν θέλετε να γίνετε μέλος αυτής της ομάδας, δείτε το παραπάνω video από τις εσωτερικές μας εκπαιδεύσεις όπου μέλη της ομάδας περιγράφουν το εργασιακό κλίμα και ξεκινήστε τη διαδικασία αξιολόγησης από εδώ.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Δημοσιεύθηκε την 13.05.2021

Σχόλια
avatar

13/05/2021 - 14:09

Γιώργος Χρυσικός

Και σε ανώτερα!! Εξαιρετική δουλειά!! Συγχαρητήρια!!

Σχολιάστε το άρθρο