Code Arena 2019 - Κέρδισε τη θέση σου στη Netstudio

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, διοργανώνουμε για 7η φορά, το Netstudio Code Arena. Ως αποτέλεσμα των προηγούμενων Code Arena, εκπαιδεύθηκαν 100 συμμετέχοντες και προσλήφθηκαν ή εργάστηκαν σε πελάτες μας συνολικά 19 προγραμματιστές.

  • 4 ημέρες
  • 20 θα επιλεγούν
  • 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση από τους καλύτερους, σε όλους τους συμμετέχοντες, στα γραφεία της Netstudio (ανάμεσα σε καφέ και γεύμα που κερνάμε)
  • Πιστοποιητικό εκπαίδευσης σε όλους τους συμμετέχοντες
  • Πιστοποιητικό Netstudio Certified Developer σε όσους περάσουν το τελικό test με βαθμολογία πάνω από 90%
  • Οι καλύτεροι (μακάρι, όλοι) θα προσληφθούν από τη Netstudio με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθού και παροχών.

Τι είναι το CODE ARENA 2019

Η Netstudio, εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, online καταστημάτων και online εφαρμογών με εμπειρία από το 2005, διοργανώνει το CODE ARENA 2019. Το event αναφέρεται σε υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία ή ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, πέρα από την προηγούμενη χρήση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού. Κυρίως, αρκεί η όρεξη για μάθηση και η αγάπη για την τεχνολογία.

Η Netstudio θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει στα γραφεία της 20 από τους υποψηφίους σε 15ωρη δωρεάν εκπαίδευση. Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Δες το πρόγραμμα και δήλωσε συμμετοχή τώρα ΕΔΩ!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο