Νέα υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης προϊόντων online φαρμακείου Net Content

Net Content

Ένα από τα δυσκολότερα και πιο χρονοβόρα σημεία στην κατασκευή online φαρμακείου αποδεικνύεται ότι είναι η αρχική εισαγωγή και ενημέρωση των προϊόντων του.

Είναι δυστυχώς συχνό το φαινόμενο να έχουμε καθ' όλα έτοιμο το e-shop του φαρμακείου και να μην μπορεί να βγει live λόγω του ότι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένο με προϊόντα.

Οι προμηθευτές των φαρμακείων, δίνουν στα φαρμακεία Excel με τις πληροφορίες των προϊόντων τα οποία πέρα από το ότι είναι σε διαφορετική μορφή από κάθε εταιρεία, δεν έχουν και τη σωστή μορφοποίηση τίτλων, περιγραφών, βαρών, φωτογραφιών κτλ., πόσο μάλλον σωστή κατηγοριοποίηση.

Βλέποντας αυτό το πρόβλημα δημιουργήσαμε την υπηρεσία Net Content, όπου κάθε online φαρμακείο (και άλλοι κλάδοι στο μέλλον) μπορούν να συνδεθούν με τη βάση του και να έχουν αυτόματη ενημέρωση των προϊόντων των brand με τα οποία συνεργάζονται. Με πολύ χαμηλότερο κόστος από αυτό των υπαλλήλων που χρειάζονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά και με διασφαλισμένη ποιότητα με την εμπειρία της Netstudio.

Το Net Content δίνει σωστή κατηγοριοποίηση, σωστά μορφοποιημένους τίτλους, πλήρεις περιγραφές, καθώς και βελτιστοποιημένες φωτογραφίες, ό,τι χρειάζεται δηλαδή, ώστε ένα online φαρμακείο να έχει σωστά παρουσιασμένα τα προϊόντα του.

Η υπηρεσία Net Content εξοικονομεί χρόνο, κόπο, αλλά πάνω από όλα χρήματα από τους online φαρμακοποιούς. Η υπηρεσία μπορεί να διατεθεί σε οποιοδήποτε online φαρμακείο, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, ακόμα κι αν δεν είναι φτιαγμένο από τη Netstudio.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.netcontent.gr ή καλέστε μας στο 2108004447.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο