Μεταφορά των 26 site της Express Publishing στους Cloud Server της Netstudio

expresspublishing-testimonial

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά των 26 site της Express Publishing στους Cloud Server της Netstudio. Η Express Publishing είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες ξενόγλωσσου εκπαιδευτικού υλικού με περισσότερους από 3.500 τίτλους και εξαγωγές σε πάνω από 100 χώρες.

Οι cloud server της Netstudio είναι υψηλής διαθεσιμότητας, που σημαίνει ότι το hardware είναι πολλαπλό σε κάθε επίπεδο (σκληροί δίσκοι, μνήμες, τροφοδοτικά κτλ.). Αν κάποιο εξάρτημα των server βγει εκτός λειτουργίας, οι server είτε θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, είτε θα επανέλθουν αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη αξιοπιστία και λιγότερα downtime. Δείτε τα πακέτα φιλοξενίας των cloud server της Netstudio εδώ.

Με την ολοκλήρωση του έργου λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από τον Γιώργο Καμαρινέα της Express Publishing. Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ!

"Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ανωτέρω έργου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας από τη Netstudio, σε όλα τα παρακάτω επίπεδα:

  • Ποιότητα παραδοτέου: το έργο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία
  • Χρονοδιάγραμμα: το έργο ολοκληρώθηκε εντός του αρχικά προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, συμπεριλαμβανομένων και των τελικών δοκιμών και ελέγχων ποιότητας
  • Χρόνος ανταπόκρισης: η ανταπόκριση της εταιρείας ήταν άμεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου

Επιθυμούμε να κάνουμε ειδική μνεία στον συνεργάτη στον οποίο η Netstudio ανέθεσε το έργο. Ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης είναι απόλυτα καταρτισμένος σε τεχνικό επίπεδο, εξαιρετικά συνεργάσιμος, και πολύ ευγενικός."

Δείτε περισσότερα σχόλια από πελάτες μας εδώ.

Γιώργος

Γράφει ο Γιώργος

Solution Architect

Σχολιάστε το άρθρο