Γιώργος
Solution Architect

Επιστροφή

Η πρώτη μου επαφή με υπολογιστή ήταν το 1988 με τον Apple IIe στην εταιρία του πατέρα μου διασκεδάζοντας με το διάσημο Sabotage στην τρομερή πράσινη οθόνη του Apple IIe. Το 1994 καταφέρνω να πάρω τον πρώτο μου υπολογιστή με MS-DOS 5.22 και μετά από λίγο ξεκίνησα τους πρώτους πειραματισμούς στον προγραμματισμό με την Visual Basic 4.0 στα Windows 3.11. Εργαζόμουν σε project φίλων και γνωστών καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από όπου πήρα το πτυχίο στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων με ειδίκευση στα Συστήματα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. Η πτυχιακή μου διατριβή περιελάμβανε την κατασκευή ενός Comic Strip Creator σε Microsoft Silverlight και C#.

Όλα αυτά όμως κατάλαβα ότι ήταν απλά «θολά γράμματα» όταν γνώρισα την Netstudio και το Drupal τον Μάιο του 2011. Η γνώση μετατράπηκε σε πάθος και το πάθος σε δημιουργία! Πολλές φορές δουλεύοντας με το Drupal νομίζεις ότι είσαι ένα παιδί θαύμα στην ηλικία των 6 ετών δαμάζοντας με μαεστρία το πιο δύσκολο puzzle από Lego και όλοι σε ζηλεύουν. Στο Drupal o μαγικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών κομματιών σχηματίζει αυτό που αναζητά πάντα ο πελάτης. Νοιώθω πολύ τυχερός που πλέον βάζω και εγώ το χεράκι μου στην «μαγική συνταγή» της Netstudio και μαζί με όλη την ομάδα χτίζουμε το Internet σελίδα σελίδα… Έχω κλέψει πολλές ατάκες από τον boss. Παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας ;)

Μετά από 10 χρόνια στη Netstudio, πιστεύω πως όλα έχουν να κάνουν με τη **μυστική συνταγή** της. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Γιώργος

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:

Ποια τοποθεσία σας βολεύει;

Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.