Γιώργος
Solution Architect

Επιστροφή

Η πρώτη μου επαφή με υπολογιστή ήταν το 1988 με τον Apple IIe στην εταιρεία του πατέρα μου διασκεδάζοντας με το διάσημο Sabotage στην τρομερή πράσινη οθόνη του Apple IIe. Το 1994 καταφέρνω να πάρω τον πρώτο μου υπολογιστή με MS-DOS 5.22 και μετά από λίγο ξεκίνησα τους πρώτους πειραματισμούς στον προγραμματισμό με την Visual Basic 4.0 στα Windows 3.11. Εργαζόμουν σε project φίλων και γνωστών καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από όπου πήρα το πτυχίο στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων με ειδίκευση στα Συστήματα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. Η πτυχιακή μου διατριβή περιελάμβανε την κατασκευή ενός Comic Strip Creator σε Microsoft Silverlight και C#.

Όλα αυτά όμως κατάλαβα ότι ήταν απλά «θολά γράμματα» όταν γνώρισα την Netstudio και το Drupal τον Μάιο του 2011. Η γνώση μετατράπηκε σε πάθος και το πάθος σε δημιουργία! Νιώθω πολύ τυχερός που πλέον βάζω και εγώ το χεράκι μου στην «μαγική συνταγή» της Netstudio και μαζί με όλη την ομάδα χτίζουμε το Internet σελίδα σελίδα…

Το eCommerce έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία 10 χρόνια και πλέον τα project είναι πιο απαιτητικά και πιο πολύπλοκα, οπότε η οδός της custom πλατφόρμας ήταν μονόδρομος μιας και η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι το ζητούμενο. Πλέον όλα μας τα απαιτητικά project είναι στην πλατφόρμα της Netstudio και φορτώνουν σε ταχύτητες ρεκόρ!

Μετά από 12 χρόνια στη Netstudio, έχοντας περάσει από τις θέσεις του Project Manager και Account Manager, πιστεύω πως όλα έχουν να κάνουν με τη μυστική συνταγή της. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Γιώργος

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.