Νίκος
Technical Director

Επιστροφή

Η πρώτη μου επαφή με το web development πραγματοποιήθηκε στο πρώτο έτος σπουδών μου στο τμήμα πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μία εργασία για την HTML ήταν ο λόγος που πιάστηκα στα δίχτυα του internet και δεν έχω καταφέρει ακόμα να ξεφύγω... Σύντομα ανακάλυψα έννοιες όπως: php, javascript, jQuery, mootools κ.α. Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι παθιασμένα με το αντικείμενο με αποτέλεσμα να φτιάξω μερικές ερασιτεχνικές ιστοσελίδες.

Αποφάσισα να ψάξω για δουλειά ώστε να μπορέσω να μάθω περισσότερα πράγματα και τον Φεβρουάριο του 2009 συναντήθηκα για πρώτη φορά την netstudio και τον Γιάννη Καράμπελα. Ο ενθουσιασμός και το όραμα που συνάντησα με έκαναν να θέλω να είμαι και ‘γω μέρος αυτής της ομάδας! Για καλή μου τύχη και η netstudio αποφάσισε ότι μπορώ να είμαι μέλος της, με αποτέλεσμα η συνεργασία μας να ξεκινήσει και να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Το πρώτο διάστημα στην netstudio ασχολήθηκα με την δημιουργία δυναμικών σελίδων χρησιμοποιώντας το CMS Joomla! Σύντομα μου ανατέθηκαν πιο περίπλοκες εργασίες, όπως η δημιουργία task management system για εσωτερική χρήση, η δημιουργία online καταστημάτων και CRM.

Αξιοσημείωτες στιγμές στην netstudio ήταν το ταξίδι μας στην Πορτογαλία, για να παρακολουθήσουμε το συνέδριο γραφιστικής “OFFF” καθώς και η συμμετοχή μας στο ετήσιο συνέδριο GAAC-WOAC της Google στα κεντρικά της γραφεία στο Silicon Valley της California τον Σεπτέμβριο του 2009 και τον Σεπτέμβριο του 2010.

Τον Φεβρουάριο του 2011 μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε! Ο Γιάννης ανακοίνωσε στην ομάδα μας ότι δεν θα χρησιμοποιούμε πλέον το Joomla για την δημιουργία των δυναμικών σελίδων αλλά το Drupal. Η διαφωνία μου αρχικά ήταν έντονη καθώς πίστευα ότι είναι λάθος η μετακίνησή μας σε ένα νέο σύστημα, την στιγμή μάλιστα που είχαμε κατακτήσει το Joomla... Ήταν ο μήνας που ετοιμάζαμε να βγάλουμε live το πιο advanced online κατάστημα που είχαμε φτιάξει ποτέ σε Joomla! Μάλιστα το site αυτό το παρουσιάσαμε στο πρώτο Joomla day Athens ως Case Study! Παρόλα αυτά η επιλογή του Γιάννη να μεταφερθούμε σε Drupal αποδείχτηκε σωστή. Πλέον είμαι ο πιο φανατικός υποστηρικτής της κίνησης αυτής καθώς έδωσε στην ομάδα μας το εργαλείο που χρειαζόμασταν για να κάνουμε τα πιο προχωρημένα πράγματα που όλοι είχαμε στο μυαλό μας. Επίσης η μεταφορά σε Drupal έφερε και νέα ταξίδια, στο Λονδίνο, το Μόναχο, το Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη, για την συμμετοχή μας στα ετήσια συνέδρια DrupalCon του 2011, 2012, 2014 και 2015!

Νίκος

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.