Σχόλιο από τον Δημήτρη Μουλαβασίλη του Hintsdeco

Λάβαμε το παρακάτω testimonial από τον Δημήτρη Μουλαβασίλη του hintsdeco.com, για τον οποίο αναλάβαμε να κατασκευάσουμε τη σελίδα, να δυναμώσουμε το Brand, να προσελκύσουμε νέους πελάτες και να βελτιώσουμε το SEO. Κύριε Δημήτρη, σας ευχαριστούμε πολύ!

Κύριε Καράμπελα καλησπέρα από Κοπεγχάγη,

Λέγομαι Δημήτρης Μουλαβασίλης (ελπίζω να με θυμάστε) και υποστηρίζω τη σύζυγό μου στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα που περιλαμβάνει δημιουργία ενός webshop (hintsdeco)

Ακούσαμε για τη Netstudio από word-of-mouth, και την επιλέξαμε από τα προσωπικά σας μηνύματα μάρκετινγκ που θεωρήσαμε εξόχως επαγγελματικά, και την επαγγελματική προσέγγιση του κου Μαλακόντα.

Μετά από περίπου 2 μήνες συνεργασία ήθελα να δώσω ένα πολύ θετικό feedback για την κα Βούλα Φλέσσα και τον κο Βίκτωρα Τατ. Είναι και οι δύο γνώστες, αποτελεσματικοί, ανταποκρίνονται ταχύτητα και παρέχουν μια άριστη υπηρεσία.

Επιπλέον το Netstudio.support είναι ένα πολύ εύχρηστο πρόγραμμα project management που έχει κάνει τη συνεργασία εύκολη.

Θα ήθελα επίσης να σχολιάσω τις γνώσεις του κου Σκουρλή, όπου με το SEO audit στο υπάρχον blog και την σύντομη εκπαίδευση, έδωσε στη σύζυγό μου κρίσιμες πληροφορίες για την διαχείριση των ιστοσελίδων της και μας έκανε πελάτες του visibility.gr

Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο.

-Δημήτρης Μουλαβασίλης, hintsdeco.com

Δείτε περισσότερα σχόλια από πελάτες μας εδώ.

Γιώργος

Γράφει ο Γιώργος

Solution Architect

Σχολιάστε το άρθρο