bg

MyMarket

Άμεση πρόσβαση στα προϊόντα MyMarket, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Επισκεφθείτε το site

Η καινοτομία στον χώρο του supermarket...

Το eshop.mymarket.gr - γόνος της συνένωσης του MyMarket, ενός ηγέτη στο φυσικό λιανεμπόριο, με το επίσης ελληνικό και νούμερο ένα στις πωλήσεις βρεφικών πανών online σούπερ μάρκετ WeLoveSupermarket.gr - στοχεύει στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των χρηστών του, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, προσφέροντας την ίδια ποιότητα και ποικιλία με τα φυσικά καταστήματα.

Δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας ή από το κινητό σας, χωρίς χάσιμο χρόνου και περιορισμό ωραρίου καταστημάτων.

My Market logo

...συναντά την πιο σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το site βασίστηκε στην νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Netstudio. Tο Drupal 8, στο οποίο βασίζεται, αποτελεί μία αξιόπιστη βάση ακόμα και για τα πιο απαιτητικά project. Παράλληλα, όλοι οι μηχανισμοί της Netstudio σχεδιάστηκαν από την αρχή για τη νέα πλατφόρμα και ενσωμάτωσαν τα χρόνια εμπειρίας της εταιρείας στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Έτσι, το site καταφέρνει να είναι εξαιρετικά γρήγορο στο φόρτωμα και εύχρηστο παρά την πολυπλοκότητα των μηχανισμών του.

Responsive Design

Η εύκολη διαδικασία παραγγελίας αποτελεί κεντρικό γνώμονα του σχεδιασμού του site. Γι' αυτό δόθηκε μεγάλη προσοχή ώστε η εμπειρία του χρήστη να είναι το ίδιο εύκολη από όποια συσκευή και αν επιλέξει να κάνει τις αγορές του.

Το πιο εύχρηστο online supermarket

  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Εξελιγμένο σύστημα προσφορών

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του MyMarket, μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα My market, όπως αυτές διαφημίζονται στα φυλλάδια προσφορών και στα τηλεοπτικά διαφημιστικά. Για αυτό, χρειάστηκε να αναπτύξουμε επιπλέον λειτουργίες πάνω στο νέο Netstudio Promotions, ώστε όχι μόνο να μπορούμε να υποστηρίξουμε όλη την γκάμα των προωθητικών ενεργειών, αλλά και να τις συγχρονίζουμε αυτόματα. Έτσι, συνδυαστικές προσφορές, εκπτώσεις με την αγορά πολλαπλών τεμαχίων, δωρεάν μεταφορικά με την παραγγελία βρεφικών πανών και πολλές άλλες προσφορές είναι διαθέσιμες στον τελικό χρήστη, κατά τις ημερομηνίες που πρέπει, χωρίς να μεγαλώνει ο φόρτος εργασίας της διαχειριστικής ομάδας του site.

Διαθεσιμότητα και επιλογές παράδοσης ανάλογα με την περιοχή

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις του project ήταν η προσαρμογή της λειτουργικότητας του site ανάλογα με την περιοχή αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας. Τα φρέσκα, νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο εντός Αττικής, Πάτρας και Θεσσαλονίκης και ανάλογα με το κατάστημα εξυπηρέτησης ποικίλει τόσο η διαθεσιμότητα των προϊόντων, όσο και οι διαθέσιμες ώρες και μέρες παράδοσης. Για αυτό αναπτύχθηκαν μηχανισμοί διαχείρισης πολλαπλών αποθεμάτων για κάθε προϊόν, εντοπισμού του καταστήματος εξυπηρέτησης ανάλογα με τον ταχυδρομικό κωδικό καθώς και ορισμού των διαθέσιμων επιλογών παράδοσης ανάλογα με το κατάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης δόθηκε στους μηχανισμούς caching, ώστε το διαφορετικό περιεχόμενο που βλέπει ο χρήστης ανάλογα με την περιοχή του να μην επηρεάζει σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης του site.

Findastic

Findastic

Η έξυπνη μηχανή αναζήτησης και φίλτρων της Netstudio δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο project. Τα φίλτρα είναι ακόμα γρηγορότερα, ακόμα και για μεγάλο όγκο προϊόντων, ενώ η αναζήτηση δουλεύει με greeklish, ανορθόγραφα και συνώνυμα. Η φωνητική αναζήτηση βοηθάει να βρείτε ό,τι ψάχνετε αποδοτικότερα, ενώ για πρώτη φορά προσθέσαμε τη δυνατότητα ενεργοποίησής της και μέσω συντόμευσης πληκτρολογίου.

Δείτε (και ακούστε) στο ακόλουθο video πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να προσθέσετε μία λίστα δέκα διαφορετικών προϊόντων στο καλάθι.

Δείτε και άλλα case studies

Regalinas

Regalinas

Moto Vinios

Moto Vinios

Μύλοι Λούλη

Μύλοι Λούλη

Ο Φαρμακοποιός μου

Ο Φαρμακοποιός μου

BSB

BSB

Electronet

Electronet

Lynne

Lynne

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.