Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Lynne

Απαιτητικές προδιαγραφές, ιδιαίτερο design, πολλαπλά target group.

Design κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Lynne

Η Lynne είναι πλέον ένα brand όχι μόνο συνδεδεμένο αλλά σχεδόν συνώνυμο με τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό. Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και τις προσαρμόζει στις ανάγκες μιας σύγχρονης γυναίκας που παρά τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Απαιτητικές προδιαγραφές

Με κοινό και παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, έπρεπε να καλύψουμε ανάγκες όπως διαφορετικούς τιμοκαταλόγους ανά χώρα προέλευσης του επισκέπτη, προβολή του εκτεταμένου δικτύου διανομής, διασύνδεση με τα εσωτερικά συστήματα και αυτοματισμούς της εταιρείας και φυσικά, πολυγλωσσικότητα.

Responsive Design

Φυσικά, το design πρέπει να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις των οθονών των επισκεπτών, είτε είναι υπολογιστής, είτε ταμπλέτα, είτε κινητό.

Απαιτητικές προδιαγραφές, ιδιαίτερο design, πολλαπλά target group.
slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
findastic

Findastic

Από ένα τέτοιο site - υπερπαραγωγή δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας FindasticTM. Τα super γρήγορα φίλτρα αναζήτησης που κάνουν την αναζήτηση των προϊοντων στο site απόλαυση καθώς και το instant search με το οποίο τα αποτελέσματα έρχονται "σχεδόν" πιο γρήγορα από όσο πληκτρολογείς!

Έξυπνοι Τιμοκατάλογοι ανά Χώρα

Πωλήσεις στο εξωτερικό σε διαφορετικές τιμές; Κανένα πρόβλημα. Το site αναγνωρίζει αυτόματα την προέλευση κάθε επισκέπτη και του δείχνει τις τιμές που αντιστοιχούν στη χώρα του! Οι πολλαπλοί τιμοκατάλογοι έρχονται αυτόματα από το ERP, οπότε η διαχείρισή τους παραμένει στο γνώριμο περιβάλλον του προσωπικού της εταιρείας.

Super Ευέλικτα Promotions

Το Lynne έχει ενσωματωμένη την τελευταία έκδοση του συστήματος promotions της Netstudio και κάνει τη δημιουργία προσφορών παιχνίδι. Ζητήστε να δείτε demo του πρωτοποριακού μηχανισμού που επιτρέπει τη δημιουργία απεριόριστων τύπων προσφορών με λίγα μόνο κλικ!

Δείτε και άλλα case studies
MyMarket
MyMarket
Άμεση πρόσβαση στα προϊόντα MyMarket, ακόμα…
Moto Vinios
Moto Vinios
Leader στην αγορά καινούριων και…
Μύλοι Λούλη
Μύλοι Λούλη
1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία
Ο Φαρμακοποιός μου
Ο Φαρμακοποιός μου
Η νέα σελίδα ενός από τα μεγαλύτερα online…
Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποιο είναι το budget σας;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.