Συγχαρητήρια από Getaline

getaline

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του λογοτύπου, της εταιρικής ταυτότητας και του site του Get A Line, λάβαμε το παρακάτω email από τον ιδιοκτήτη Λευτέρη Τσάκο:

"Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του ανανεωμένου site μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αναθεωρώντας συνοπτικά το σύνολο του project μας και προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου :) για την συνεργασία μας, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Η συνεργασία με την ομάδα της Netstudio είναι από άλλο Γαλαξία!

Η αμεσότητα με την οποία απαντούν και την παραμικρή απορία ξαφνιάζει αρχικά και θέλει λίγο χρόνο για να τη συνηθίσεις… ειδικά εάν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία με εταιρίες του χώρου.

Η γνωριμία με την Netstudio ξεκίνησε με την διαχείριση των AdWords Campaigns μας, κατά την οποία κατάφεραν να διπλασιάσουν την απόδοση της καμπάνιας μας με το ίδιο κόστος! Πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας. Έχοντας πια γνωρίσει την ποιότητα της εταιρίας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το site μας ολοκληρωτικά και να το σχεδιάσουμε από την αρχή. Η διαχείριση του project ολοκληρώθηκε υποδειγματικά και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Η Netstudio είναι ο συνεργάτης που θα ήθελε ο κάθε επιχειρηματίας που σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί το Internet. Δίνουν λύσεις για τα πάντα άμεσα και μπορούν πραγματικά να αναλάβουν όλο το πακέτο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία, τι άλλο να πει κανείς!"

Το παραπάνω συγχαρητήριο μήνυμα είναι ο λόγος που κάνουμε ό,τι κάνουμε. Εμείς ευχαριστούμε Λευτέρη για το πάθος σου και το όραμά σου και την ευκαιρία που μας έδωσες να συνεισφέρουμε στην επίτευξή του!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο