Συγχαρητήρια από Getaline

getaline

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του λογοτύπου, της εταιρικής ταυτότητας και του site του Get A Line, λάβαμε το παρακάτω email από τον ιδιοκτήτη Λευτέρη Τσάκο:

"Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του ανανεωμένου site μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αναθεωρώντας συνοπτικά το σύνολο του project μας και προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου :) για την συνεργασία μας, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: Η συνεργασία με την ομάδα της Netstudio είναι από άλλο Γαλαξία!

Η αμεσότητα με την οποία απαντούν και την παραμικρή απορία ξαφνιάζει αρχικά και θέλει λίγο χρόνο για να τη συνηθίσεις… ειδικά εάν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία με εταιρίες του χώρου.

Η γνωριμία με την Netstudio ξεκίνησε με την διαχείριση των AdWords Campaigns μας, κατά την οποία κατάφεραν να διπλασιάσουν την απόδοση της καμπάνιας μας με το ίδιο κόστος! Πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα σε βαθμό που μας οδήγησε σε αύξηση των θέσεων εργασίας μας. Έχοντας πια γνωρίσει την ποιότητα της εταιρίας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το site μας ολοκληρωτικά και να το σχεδιάσουμε από την αρχή. Η διαχείριση του project ολοκληρώθηκε υποδειγματικά και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Η Netstudio είναι ο συνεργάτης που θα ήθελε ο κάθε επιχειρηματίας που σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί το Internet. Δίνουν λύσεις για τα πάντα άμεσα και μπορούν πραγματικά να αναλάβουν όλο το πακέτο σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία, τι άλλο να πει κανείς!"

Το παραπάνω συγχαρητήριο μήνυμα είναι ο λόγος που κάνουμε ό,τι κάνουμε. Εμείς ευχαριστούμε Λευτέρη για το πάθος σου και το όραμά σου και την ευκαιρία που μας έδωσες να συνεισφέρουμε στην επίτευξή του!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο

Συμβουλές digital marketing από το blog μας

preview του βίντεο Unboxing Regalinas

Website Unboxing Regalinas

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και τι αποτέλεσμα έφερε αυτή η ανακατασκευή.

Δείτε το video
preview του βίντεο του βίντεο με την Εύη Λούλη

Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
preview του βίντεο με τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Δείτε ποια είναι τα πρώτα σημεία που κοιτάω ΚΑΘΩΣ μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους πελάτες που μου ζητούν να προτείνω βελτιώσεις στο site τους.

Δείτε το video
preview του video του GS Diamonds

GS Diamonds Website Unboxing (με υπότιτλους)

Δείτε στο video πώς φτιάξαμε ένα από τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά μας project. Το GS Diamonds, το eshop του μεγαλύτερου εμπόρου διαμαντιών στην Αυστραλία.

Δείτε το video
preview του video με τον Αποστόλη του White Goods

Σκέψεις & ανησυχίες ενός νέου για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
preview του βιντεο πως να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Μετρήστε και βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα φορτώματος του site σας ή του e-shop σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο τι είναι το usability testing

Εισαγωγή στο Usability Testing και στο Userfeel με τη Netstudio

Τι είναι το usability testing και πώς μπορεί η Netstudio να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το site σας, το eshop σας ή την εφαρμογή σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video