Βγάλαμε στον αέρα το Supermarketcy

Supermarketcy

Βγάλαμε στον αέρα το ανανεωμένο SuperMarketCy, ένα online super market που λειτουργεί και εξυπηρετεί την Κύπρο.

Το site μέχρι πρότινος ήταν στημένο σε Joomla και είχε πολλά θέματα που αφορούσαν τόσο την εμφάνισή του όσο και τη χρηστικότητά του και τη διαχείρισή του, κάνoντας δύσκολο για τους καταναλωτές να το αγκαλιάσουν και να το κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους.

Το site πλέον τρέχει σε Drupal 7, χρησιμοποιεί το FindasticTM, το σύστημα αναζήτησης και φίλτρων της Netstudio, καθώς και αρκετούς custom μηχανισμούς που έπρεπε να αναπτυχθούν, τόσο για τη διασύνδεσή του με το ERP της εταιρείας, αλλά και για να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του συγκεκριμένου site.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τον μηχανισμό επιλογής ώρας και ημέρας παράδοσης κατά το checkout, ο οποίος λαμβάνει υπ' όψιν του τον φόρτο δρομολογίων ανά ΤΚ και ώρα και θέτει τους ανάλογους περιορισμούς, ώστε να μπορεί η εταιρεία να είναι πάντα συνεπής στις ώρες παράδοσης που υπόσχεται.

Υποστηρίζοντας το όραμα της εταιρείας να εξασφαλίσει στους καταναλωτές μια καινούρια εμπειρία αγορών, και να είναι σημείο αναφοράς στην αγορά του σύγχρονου λιανεμπορίου, αναπτύξαμε διασύνδεση με τις δωροκάρτες του καταστήματος, custom wishlists, καθώς και πρόγραμμα loyalty.

Το site σχεδιάστηκε από την αρχή με τη φιλοσοφία mobile first πάνω σε fully responsive grid, ώστε να είναι εύκολη η χρήση του τόσο από κινητά, όσο και από ταμπλέτες.

Επισκεφθείτε το SuperMarketCy!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο