Σχόλιο από τον Δημήτρη Τζανκατιάν

"Ξεκίνησα να αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου πριν από λίγο καιρό, και μη έχοντας γνώσεις προγραμματισμού έκανα ένα search στην Google και βρήκα την Netstudio. Επικοινωνώντας μαζί τους κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι μιλάω με επαγγελματίες. Η ευγένια και η συνέπεια είναι ένα από τα λίγα που διαθέτει η εταιρία και που στις μέρες μας είναι σπάνιο να βρεις.

Όταν κανόνισα ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο του τμήματος, τον Μιχάλη, για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, παρατήρησα μπαίνοντας μέσα στα γραφεία ότι ο χώρος εργασίας ήταν επιπέδου γραφείων της Google.

Το σημαντικότερο είναι το εξής: ο υπεύθυνος που ανέλαβε την αναδιαμόρφωση της σελίδας μου όχι μόνο την επεξεργάστηκε όπως ακριβώς είχαμε συζητήσει την πρώτη φορά, αλλά την έκανε και πιο γρήγορη όσον αφορά το θέμα της ταχύτητας.

Οι άνθρωποι τις Netstudio είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου όπως λέμε και στην γλώσσα των υπολογιστών "IT Services" με τα όλα τους. Με κλειστά τα μάτια θα τους πρότεινα ακόμα και στον πιο απαιτητικό μου πελάτη.

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους ασχολήθηκαν εκεί μέσα και ειδικά τον Γιάννη τον διευθυντή της εταιρίας.

Μπράβο σας και συνχαρητήρια για ακόμη μια φορά."

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο