Netstudio Drupal Meetup

meetup

Με αφορμή το DrupalCon στο Άμστερνταμ, διοργανώνουμε συνάντηση φίλων του Drupal στα γραφεία μας, μία βδομάδα μετά τη λήξη του συνεδρίου (στις 10/10). Στόχος είναι η γνωριμία (μιας και πρόκειται για το πρώτο meetup), η συναναστροφή και η χαλαρή ανταλλαγή απόψεων, τεχνικών, τεχνογνωσίας, τρόπων εργασίας με το Drupal.

Πάνω από όλα, θέλουμε να περάσουμε 3 ευχάριστες ώρες με ομοϊδεάτες (και μη - έτσι για να ανάψουν και λίγο τα αίματα)...

Ευπρόσδεκτοι είναι Drupal Site Builders, Content Editors, Designers, Developers, Themers και γενικά όσοι σχετίζονται με το Drupal και την κατασκευή ιστοσελίδων γενικότερα.

Σκοπεύουμε να μοιραστούμε φωτογραφίες και εμπειρίες από την συμμετοχή μας στο DrupalCon, μιας και εκεί θα είμαστε 6 από την ομάδα μας, αλλά και να κάνουμε μια σύντομη παρουσίαση με τίτλο "Drupal & SEO" σχετικά με τη δυνατότητα του Drupal να υποστηρίξει το SEO ιστοσελίδων και online καταστημάτων.

Αν κάποιος θέλει να κάνει επιπλέον ολιγόλεπτη παρουσίαση/ομιλία πάνω σε θέματα που αφορούν το Drupal, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας για να το κανονίσουμε.

Στο πλαίσιο της "χαλαρής" συνάντησης, θα υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν μπύρες για όλους τους επισκέπτες μας.

Η πρόσβαση στα γραφεία της Netstudio στον Άγιο Στέφανο είναι εύκολη, είτε μέσω Εθνικής Οδού, είτε με τον προαστιακό (8 λεπτά περπάτημα από τον σταθμό Άγιο Στέφανο).

Λόγω περιορισμένου χώρου και θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο