Digitized 2012

Digitized 2012

Και φέτος είμαστε χορηγοί του Digitized 2012, του 2ου Digital Design Conference το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 15/9. Το Digitized οργανώνεται από το περιοδικό +Design και τον φίλο και συνεργάτη μας Κώστα Πενλίδη. "Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συνάθροισης, συζήτησης και συνεργασίας που να απαιτεί τη φυσική παρουσία των ανθρώπων που το αντικείμενο της εργασίας τους, περιορίζει να ενεργούν ως επί το πλείστον μπροστά στην οθόνη τους." Στα πλαίσια της χορηγίας μας, αναλάβαμε την δημιουργία της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Επισκεφθείτε την και κλείστε τα εισιτήριά σας εγκαίρως, γιατί πέρυσι εξαντλήθηκαν 10 μέρες νωρίτερα!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχόλια
avatar

20/08/2012 - 17:03

Athanasios Galanis

Καλησπέρα, Το event είναι ανοιχτό για όλους ή μόνο για ανθρώπους με συγκεκριμένες ιδιότητες (π.χ. Web Designers)? Επίσης, εάν μπορεί να το παρακολουθήσει ο οποιοδήποτε, αρκεί απλά η αγορά εισιτηρίου ή πρέπει να γίνει και η εγγραφή που αναφέρετε στο site? Ευχαριστώ.

Κωνσταντίνος

21/08/2012 - 12:04

Κωνσταντίνος

Καλημέρα! Το Digitized είναι ένα digital-design oriented event. Αυτό σημαίνει οτι στοχεύει σε σχεδιαστές, που ενδιαφέρονται για το switch από το traditional design προς το digital. Προφανώς, είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει! Αρκεί η αγορά του εισιτηρίου, δεν υπάρχει κάποια άλλου είδους εγγραφή. Χαιρετισμούς!

Σχολιάστε το άρθρο