Σχόλιο από andreoy.gr

Andreoy Testimonial

Λάβαμε το παρακάτω testimonial από τον Αλέξανδρο Μανουσάκη του andreoy.gr, για το οποίο αναλάβαμε να ανακατασκευάσουμε τη σελίδα και να επικεντρωθούμε στην άνοδο των πωλήσεών του. Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε πολύ!

"Αποφασίσαμε πριν δυο χρόνια περίπου να προχωρήσουμε σε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδα μας. Ψάχναμε έναν σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας αποτελεσματικότερα και ταυτόχρονα ολική ανακατασκευή και ενσωμάτωση στην ίδια σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Εμπιστευθήκαμε τον Σάββα και επιλέξαμε τελικά την Netstudio και την πρόταση που μας παρουσίασε με... υπερβολική εμπιστοσύνη και αισιοδοξία για την επιτυχία της. Το αποτέλεσμα που πήραμε είναι αυτό που ζητήσαμε με τον custom σχεδιασμό του Κωνσταντίνου, και μετά από ένα και πλέον χρόνο που είναι το site στον αέρα, τα αποτελέσματά του είναι ικανοποιητικά και λίγο έως πολύ αυτά που μας είχε "υποσχεθεί" ο Σάββας.

Ξέχωρα όμως από τα νούμερα, τα οποία δεν λένε πάντα την αλήθεια, έχουμε εντυπωσιαστεί από τη διάθεση, το ενδιαφέρον, την γνώση και τον επαγγελματισμό της ομάδας που υλοποίησε το site μας και συνεχίζει φυσικά να το υποστηρίζει. Ο Μιχάλης, η Κωνσταντίνα, η Μαρία, ο Στέλιος για να αναφέρω την αρχική ομάδα γιατί προστίθενται και άλλοι με την πάροδο του χρόνου, έχουν σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα ή απαίτηση που έχουμε και μάλιστα υπήρξαν και φορές που έκαναν και το κάτι παραπάνω για να μας βοηθήσουν ή φορές που δούλεψαν για εμάς και εκτός ωραρίου ακόμα και από το σπίτι τους! Για εμάς, είναι και το σημαντικότερο στην μέχρι τώρα συνεργασία μας, η ασφάλεια που νιώθουμε ότι θα έχουμε ό,τι ζητήσουμε και θα αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει το συντομότερο δυνατόν. Να μην ξεχάσουμε την ομάδα marketing, τον Γιώργο, την Μίνα, την Πένη, και αυτοί πάντα δίπλα στην προσπάθειά μας, με άποψη, με προτάσεις και συμβουλές, με υπομονή. Άψογη συνεργασία και με αυτήν την ομάδα, απόλυτη εμπιστοσύνη στον τρόπο που διαχειρίζονται το ηλεκτρονικό μας marketing και καλά νούμερα. Γιατί δυστυχώς, στο κομμάτι τους τα νούμερα λένε σχεδόν πάντα την αλήθεια."

Δείτε περισσότερα σχόλια από πελάτες μας εδώ.

Γιώργος

Γράφει ο Γιώργος

Solution Architect

Σχολιάστε το άρθρο