Νέες λειτουργίες στο Userfeel

Userfeel - Remote Usability Testing

Το Userfeel γίνεται μεγαλύτερο και δυνατότερο κάθε μέρα, με την ομάδα μας να δουλεύει συνεχώς στην προσθήκη νέων, προτότυπων λειτουργιών. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα σημεία που βελτιώσαμε πρόσφατα, με σκοπό να κάνουμε το Userfeel το καλύτερο εργαλείο usability testing.

Λάβετε μια πρόβλεψη για τον αριθμό των κατάλληλων χρηστών πριν ξεκινήσετε το test

Ο προσδιορισμός του δημογραφικού προφίλ των χρηστών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ανάλογα με το πόσο συγκεκριμένα κριτήρια θα χρησιμοποιήσετε, το test μπορεί είτε να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί, είτε να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Αντιθέτως, αν οι επιλογές σας είναι πολύ αφηρημένες, ή δε χρησιμοποιήσετε καθόλου φίλτρα, είναι πολύ πιθανό να λάβετε άσχετα αποτελέσματα.

Έτσι, δημιουργήσαμε ένα εργαλείο, που με ένα μόνο click, σας δίνει μία live πρόβλεψη για τον αριθμό των χρηστών του πάνελ μας που είναι κατάλληλοι για τον έλεγχο που θέλετε να πραγματοποιήσετε, βάσει των δημογραφικών κριτηρίων που έχετε ορίσει.


Estimate Eligible Users

Δυνατότητα παύσης και συνέχισης των test

Μερικές φορές, ίσως χρειάζεται να διακόψετε προσωρινά κάποιο test, για να κάνετε αλλαγές στο site ή την εφαρμογή σας. Η διαδικασία πραγματοποιείται εύκολα από το Dashboard και η παύση δεν έχει περιορισμούς, αφού διαρκεί όσο χρόνο χρειάζεστε.

Pause Tests

Κρύψτε τα “ελαττωματικά τεστ” με ένα click

Πλέον, μπορείτε να κρύψετε όλα τα ελαττωματικά αποτελέσματα, με ένα μόνο click. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, σταματούν να εμφανίζονται και εξαιρούνται από τον υπολογισμό του SUS score και των εξαγόμενων reports τα test που δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, λόγω μη απαντημένων ζητουμένων, χαμηλής ποιότητας ήχου/είκονας κ.ά.

Hide faulty results

Σημειώσεις & σχόλια στα αποτελέσματα

Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια και σημειώσεις στα video σας. Έτσι, η οργάνωση των βίντεο και ο εντοπισμός τους, γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ. Δοκιμάστε τη συγκεκριμένη λειτουργία από το Dashboard ή τη σελίδα αποτελεσμάτων.

Add notes and comments in result videos

Νέα φίλτρα εξαίρεσης χρηστών

Προσθέσαμε ένα νέο φίλτρο, το οποίο εξαιρεί τους χρήστες που έχουν έχουν ήδη συμμετάσχει στο συγκεκριμένο project σας, ώστε να μην συνεργαστείτε μαζί τους γι’ αυτό δεύτερη φορά. Οι χρήστες με τους οποίους έχετε συνεργαστεί για διαφορετικό project εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι.

New user filters

Και κάτι ακόμα...

Προσθέσαμε περισσότερες επιλογές για τη διάρκεια των test. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε test διάρκειας 1, 5, 20, 40 ή 60 λεπτών. Είτε ζητάτε μια σύντομη πρώτη εντύπωση του ενός λεπτού για το site σας, είτε μια πλήρη ανάλυση της μιας ώρας, είναι βέβαιο πως με το Userfeel θα λάβετε ακριβή & ποιοτικά αποτελέσματα.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις τελευταίες αλλαγές; Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις και τις προτάσεις σας για νέες προσθήκες.

Αντώνης

Γράφει ο Αντώνης

Usability Testing Expert

Σχολιάστε το άρθρο