Το ανανεωμένο Greek Fashion Room είναι στον αέρα

Greek Fashion Room

Το ανανεωμένο Greek Fashion Room, το ηλεκτρονικό κατάστημα που προωθεί και αναδεικνύει Έλληνες σχεδιαστές μόδας, είναι online.

Βγάλαμε τo 1o Greek Fashion Room στον αέρα το 2016 σε Drupal 7. Με το τέλος ζωής του Drupal 7 να είναι κοντά (Νοέμβριο του 2021), και με το Greek Fashion Room πια όχι ένα νέο startup, αλλά μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση, το redesign και η τεχνική αναβάθμιση ήταν επιβεβλημένα.

Έτσι, πέρα από την αλλαγή εμφάνισης, είχαμε και αλλαγή πλατφόρμας. Το site στήθηκε στην custom πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Netstudio, όπου πετύχαμε εκπληκτικές ταχύτητες φορτώματος (χρόνο απόκρισης του server λιγότερο από 200ms), πολύ πιο εύχρηστη και γρήγορη διαχείριση και πολλά άλλα...

Μερικοί από τους εξτρά μηχανισμούς που προστέθηκαν είναι:

  • Stock notification - Αν κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να εισάγει το email του, ώστε να ενημερωθεί αυτόματα όταν ξαναέρθει.
  • Διασύνδεση με Courier - Τα voucher αποστολής δημιουργούνται αυτόματα μέσα από το διαχειριστικό του site και οι χρήστες βλέπουν την εξέλιξη της παραγγελίας τους μέσα από το site.
  • Διαχείριση στοκ φυσικού καταστήματος - Το eshop εξελίχθηκε σε mini ERP που παρακολουθεί την αποθήκη τόσο του ηλεκτρονικού καταστήματος, όσο και του φυσικού.
  • Δυνατότητα αποθήκευσης πιστωτικής κάρτας για γρηγορότερο checkout - Οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες του πιο γρήγορα και πιο εύκολα.
  • Δυνατότητες CRM - Οι διαχειριστές του site έχουν άμεση εικόνα του προφίλ του πελάτη όπου πέρα από το ιστορικό των παραγγελιών του, βλέπουν μέσο ύψος καλαθιού, προτιμώμενα προϊόντα, συνολικό τζίρο κ.ά.
  • Wishlist - Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν προϊόντα στα αγαπημένα και από εκεί μετά στο καλάθι αγορών.
  • Φίλτρα και αναζήτηση FindasticTM - Ενσωματώθηκαν τα έξυπνα φίλτρα και η εξελιγμένη αναζήτηση της Netstudio με φωνητική αναζήτηση και πολλές άλλες ευκολίες.

Δείτε το αναλυτικό case study και επισκεφθείτε το νέο site εδώ.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

CEO & Founder

Δημοσιεύθηκε την 24.03.2020

Σχολιάστε το άρθρο