PharmaPLUS

Το "πιο εύχρηστο φαρμακείο" στην Ελλάδα
*Βραβείο Usability στα e-volution awards 2015

Επισκεφθείτε το site

Responsive Online Φαρμακείο

Η PharmaPLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1911, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος Όμιλος Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη για ένα ταχύτατο, εύχρηστο και γεμάτο "Netstudio" e-shop.

Το ζητούμενο ήταν να φτιάξουμε ένα online κατάστημα πρωτοποριακό αλλά ταυτόχρονα απλό και εύχρηστο. Να μπορεί να περιέχει τον τεράστιο όγκο της πληροφορίας που διαθέτει η εταιρεία, αλλά και να σε κατευθύνει άμεσα και έξυπνα στο συγκεκριμένο περιεχόμενο που ψάχνεις με πολύ λίγα click.

pharmaplus logo

Όλα για την υγεία σας!

To PharmaPLUS.gr δεν είναι απλώς ένα ακόμα online φαρμακείο με προϊόντα. Η φιλοσοφία του και ο σχεδιασμός του διαφέρει κατά πολύ από την υπόλοιπη αγορά. Ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η ενημέρωση των επισκεπτών για διάφορα θέματα σχετικά με την υγεία. Στο πλούσιο περιεχόμενο του site περιλαμβάνονται "συμβουλές ομορφιάς", "συμβουλές υγείας", "αλήθειες και ψέμματα για διάφορα θέματα" και άρθρα από φαρμακοποιούς.

Η πρόκληση για εμάς ήταν να συνδέσουμε αυτό το περιεχόμενο με τα προϊόντα ώστε κατά την περιήγησή σου να μην αισθάνεσαι μόνο ότι βλέπεις μία λίστα με προϊόντα αλλά να παίρνεις πραγματικές πληροφορίες γι΄ αυτά από τους ειδικούς! Όλο το site διαπνέεται από αυτή τη λογική. Κάθε κατηγορία προϊόντων προτείνει σχετικά άρθρα και κάθε άρθρο προτείνει σχετικά προϊόντα.

Responsive Design

Ξέραμε από την αρχή ότι δεν είναι απλό να αποτυπώσεις σε ένα καθαρό flat design όλη αυτή την πληροφορία, όμως τελικά τα καταφέραμε! Απόδειξη είναι το βραβείο "e-volution 2015" στην κατηγορία usability που δόθηκε στο PharmaPLUS. Κάθε συσκευή (κινητό, tablet, desktop) έχει ξεχωριστό layout, σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να είναι εύχρηστο και γρήγορο.

Το "πιο εύχρηστο φαρμακείο" στην Ελλάδα.

  • Slide
  • Slide

Findastic

Findastic

Από ένα τέτοιο site - υπερπαραγωγή δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας FindasticTM. Τα super γρήγορα φίλτρα αναζήτησης που κάνουν την αναζήτηsση των προϊοντων στο site απόλαυση καθώς και το instant search με το οποίο τα αποτελέσματα έρχονται "σχεδόν" πιο γρήγορα από όσο πληκτρολογείς!

Σύνδεση φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος

Ένας επίσης αγαπημένος μας μηχανισμός είναι η σύνδεση των φυσικών καταστημάτων του δικτύου PharmaPLUS με το ηλεκτρονικό. Συγκεκριμένα, μπορείς να περιηγηθείς στο site, να διαλέξεις τα προϊόντα σου και στη συνέχεια να ζητήσεις να σου σταλεί με e-mail ή SMS ένα κωδικός με έκπτωση ώστε να αγοράσεις τα προϊόντα από το κοντινότερο φαρμακείο PharmaPLUS.

Χρησιμοποίησε την άνεση και την ησυχία του σπιτιού σου για να ενημερωθείς και να διαλέξεις, πάρε τον κωδικό με την έκπτωση και απλώς εξαργύρωσέ τον στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα φόρτωσης κάθε σελίδας, μας έχει γίνει εμμονή. Αφιερώνουμε ώρες ολόκληρες σε κάθε project για να πετυχαίνουμε τη βέλτιστη ταχύτητα ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα της εφαρμογής. Έτσι και στο συγκεκριμένο, μεγάλο μέρος του development περιελάμβανε βελτιώσεις στην ταχύτητα. Μπορείτε να μπείτε στο PharmaPLUS.gr και να διαπιστώσετε από μόνοι σας αν τα καταφεραμε.

Δείτε και άλλα case studies

My Market

My Market

Regalinas

Regalinas

Moto Vinios

Moto Vinios

Μύλοι Λούλη

Μύλοι Λούλη

Ο Φαρμακοποιός μου

Ο Φαρμακοποιός μου

BSB

BSB

Electronet

Electronet

Lynne

Lynne

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.