Ζυρίχη - Αθήνα με ... Εurolimo

eurolimo

Είναι αυτές οι περιπτώσεις που σε κάνουν να νιώθεις ότι η δουλειά βγαίνει τέλεια, γρήγορα, με εξαιρετικό αποτέλεσμα και θετική ανταπόκριση από την πλευρά του πελάτη. Έτσι είναι και η περίπτωση του Γ. Κοντονικολάου ο οποίος βλέποντας δουλειές μας από την ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε μαζί μας και μετά την πρώτη συζήτηση αποφάσισε να μας εμπιστευτεί. Σημειωτέον ότι έδρα του είναι η Ζυρίχη και όλες μας οι επικοινωνίες ήταν μέσω Skype και email. Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ! Και γι' αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο. Κοντονικολάου.

Σύντομο brief, χωρίς ακριβείς προδιαγραφές μεν, αλλά με εμπιστοσύνη στην ομάδα της Netstudio. Και ναι, όταν κάποιος θέλει ένα site που να ξεχωρίζει, ένα site το οποίο πιστεύει ότι μπορεί να του φέρει έσοδα, ένα site που είναι διατεθειμένος να επενδύσει, το αποτέλεσμα δικαιώνει τόσο τον ίδιο όσο και τον συνεργάτη του που το υλοποιεί. Το design που προτάθηκε από την ομάδα μας ήταν εντυπωσιακό και έδινε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έπρεπε. Απόλυτη ταύτιση απόψεων και το project ολοκληρώθηκε στους προκαθορισμένους χρόνους.

Ποιο ήταν όμως το αποτέλεσμα από αυτή τη συνεργασία;

  • Αρχικά, μια πολύ ευχάριση, win win από όλες τις απόψεις συνεργασία.

  • Αίσθημα ικανοποίησης από όλους. Από την ομάδα μας, αφού δεν υπήρχαν παράπονα και προβλήματα, και από την πλευρά του πελάτη ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με αποτέλεσμα στη συνέχεια να υλοποιήσει μαζί μας τρεις ακόμη ιστοσελίδες!

  • Και βέβαια, η επιχειρηματική πλευρά η οποία ήταν να γίνει απόσβεση της ιστοσελίδας μέσα σε δύο εβδομάδες!

Επισκεφθείτε την Euro Limo Services πατώντας στο ακόλουθο link: http://euro-limo-service.com/.

 

Σάββας

Γράφει ο Σάββας

Account Manager

Σχολιάστε το άρθρο