Σάββας
Account Manager

Επιστροφή

Τελείωσα Προγραμματιστής Η/Υ σε ιδιωτική σχολή και ξεκίνησα την απασχόλησή μου σε εταιρία software που συμμετείχε σε ερευνητικά ευρωπαϊκά προγράμματα. Λίγο μετά ανέλαβα καθήκοντα υπεύθυνου IT σε κατασκευαστικό όμιλο, μία απόφαση που επηρέασε τη μετέπειτα πορεία μου και την ενασχόλησή μου με τα Εργα, το Cost Control, το Time Scheduling και το Project Management γενικότερα.

Ο επόμενος σταθμός μου σε εταιρία πληροφορικής, διατήρησε και ενδυνάμωσε την επαφή μου με το Project Management, λόγω και της υλοποίησης σύνθετων εφαρμογών ERP, BPM και CRM συστημάτων. Από τη θέση της γενικής διεύθυνσης ασχολήθηκα με πλήθος θεμάτων, που απαιτούσαν ανάλυση αναγκών, οργάνωση διαδικασιών, παραμετροποίηση, εφαρμογή και τέλος λειτουργία των παραπάνω συστημάτων στους πελάτες της εταιρίας.

Αρκετά χρόνια αργότερα συνάντησα τον Γιάννη και μου κίνησε το ενδιαφέρον, η τεχνολογία, οι δυνατότητες, οι καινοτόμες λύσεις και οι πληροφορίες στις οποίες αναφερόταν με τόσο πάθος, με επακόλουθο την έναρξη της συνεργασίας μας. Η ενασχόληση, με την προώθηση κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, με τεχνικές προώθησης και επικοινωνίας, με μετρήσεις αποτελεσματικότητας και απόδοσης e-shop, διατηρούν και επαυξάνουν το ενδιαφέρον και τις γνώσεις μου στον τομέα του Internet Marketing.

Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, οι εταιρίες ακολουθούν και εμείς πρέπει να είμαστε το μέσο που θα δώσει ώθηση στους συνεργάτες μας ώστε να είναι κοντά στις εξελίξεις με απώτερο σκοπό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την επιτυχία τους.

Σάββας

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.