Στέλιος
Project Manager

Επιστροφή

Η σχέση μου με τους υπολογιστές ξεκίνησε από σχετικά μικρή ηλικία, καθώς στα 10 μου χρόνια άρχισα να παρακολουθώ εντατικά μαθήματα πληροφορικής. Μπορεί η αγάπη μου γι' αυτό το αντικείμενο να ήταν μεγάλη, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκεφτεί να το συνεχίσω και επαγγελματικά. Τα χρόνια πέρασαν και εν τέλει στη 2η θέση του μηχανογραφικού μου για τις πανελλήνιες βρέθηκε το «Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Και κάπως έτσι, αυτή η πρώτη αγάπη που είχα αναπτύξει για τον κόσμο της πληροφορικής μετουσιώθηκε σε κάτι πολύ πιο έντονο και συνειδητό.

Το ταξίδι όμως δε τελειώνει εκεί. Όντας ακόμη φοιτητής συμμετείχα στο Codearena 2016 της Netstudio και μετά από 1 μήνα σκληρής δουλειάς, κατάφερα να γίνω μέλος μιας οικογένειας η οποία όλο και αναπτύσσεται. Γνωρίζοντας ήδη HTML, CSS και PHP με την ένταξή μου στο δυναμικό της εταιρείας, μπόρεσα όχι μόνο να βελτιώσω τις υπάρχουσες γνώσεις μου, αλλά να προσθέσω σε αυτές κι άλλες καινούριες, όπως jQuery και Drupal.

Το ταξίδι μου όμως δε τελειώνει ούτε εδώ. Οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει μέσα από τη Netstudio καθώς και οι ικανότητες που σταδιακά αναπτύσσω με κάνανε να έχω όλο και περισσότερες προσδοκίες για το μέλλον. Και αυτό που σκέφτομαι είναι πως τελικά, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

Στέλιος

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.