Τώρα μονόλεπτα και πεντάλεπτα τεστ στο Userfeel

Χρονόμετρο

Δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα, ούτε χρειάζεται να διαθέσουμε το χρόνο που απαιτείται για ένα εικοσάλεπτο, σαραντάλεπτο ή εξηντάλεπτο τεστ.

Τώρα στο Userfeel μπορείτε να τρέξετε μονόλεπτα και πεντάλεπτα τεστ που είναι εύκολο να στηθούν, εύκολο να αναλυθούν και είναι και οικονομικά. Στην τιμή του ενός εικοσάλεπτου τεστ ($59), μπορείτε να έχετε τρία πεντάλεπτα ή πέντε μονόλεπτα. Αυτά τα μικρά τεστ δεν αντικαθιστούν ένα πλήρες usability test των 20, 40 ή 60 λεπτών, αλλά είναι πολύ χρήσιμα όταν θέλουμε να πάρουμε γρήγορο feedback για το πώς βλέπουν οι χρήστες το site που μόλις βγάλαμε στον αέρα, το prototype που σχεδιάζουμε (ναι, ακόμα κι αν το έχουμε ακόμα στο Invision) ή αν καταλαβαίνουν "με τη μία" τι κάνουμε (τεστ σαφήνειας).

Το usability testing μας επιτρέπει να βλέπουμε το site ή την εφαρμογή μας με τα μάτια του χρήστη. Είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να βρίσκουμε προβλήματα στο site ή την εφαρμογή μας και είναι ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε στη Netstudio όταν αναλαμβάνουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, τις εγγραφές σε κάποια εφαρμογή ή τους υποψήφιους που έρχονται από ένα απλό site προσέλκυσης νέων πελατών.

Αν έχετε e-shop, εφαρμογή ή site προσέλκυσης πελατών και δεν έχετε τρέξει usability tests, σας προτείνουμε να το κάνετε άμεσα! Στο blog του Userfeel έχουμε αρκετά άρθρα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μας για να σας κατευθύνουμε.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο