Σχόλιο από το Ursafe

Ursafe

Πριν λίγο λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από τον πελάτη μας κο. Αριστοτέλη Βάο, ιδιοκτήτη του ursafe.gr. Περιγράφει γλαφυρά αυτό που ζούμε καθημερινά με τους πελάτες μας. Τον ευχαριστούμε πολύ!

"Η πρώτη μας επιχειρηματική επαφή με το ηλεκτρονικό επιχειρείν στέφθηκε με αποτυχία. Εμπιστευτήκαμε το στήσιμο του e-shop μας σε μία εταιρία, η οποία ναι μεν μας έστησε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όπως γνωρίζει κάθε επιχειρηματίας δεν αρκεί να στήσεις ένα κατάστημα, πρέπει να μπαίνουν και πελάτες. Και να ψωνίζουν. Αφού ξοδέψαμε πάνω από 5 μήνες (και χιλιάδες ευρώ) προσπαθώντας να προσελκύσουμε επισκέπτες στο e-shop μας, και η εταιρία που μας το έστησε ισχυριζόταν ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά από πλευράς τους, αποφασίσαμε να τα ξηλώσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτή τη φόρα, κατόπιν προτροπής ενός φίλου που είχε συνεργαστεί μαζί τους, εμπιστευτήκαμε την NetStudio. Οι άνθρωποί της είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί, σέβονται τον πελάτη, το χρόνο και τα χρήματα που επενδύει, και λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Δεν προσπαθούν να καλοπιάσουν τον πελάτη και να του πουν αυτά που θέλει να ακούσει. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η ικανότητά τους να επιτύχουν αυτά που υπόσχονται. Γνωρίζουν όχι μόνο το τεχνικό κομμάτι του στησίματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο να μπει ο πελάτης στο site μας ή όχι. Όχι μόνο μας έστησαν ένα λειτουργικό e-shop το οποίο άρχισε να έχει επισκεψιμότητα και πωλήσεις άμεσα, αλλά τους αναθέσαμε και την ηλεκτρονική προώθηση του e-shop μας μέσω διαδικτύου.

Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι ιδιαίτερο, και έχοντας απογοητευτεί από την ως τότε εμπειρία μας με αντίστοιχες προσπάθειες, αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί για τα αποτελέσματα αυτής της απόπειρας. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν πολύ καλύτερα από οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης και προωθητικής ενέργειας στις οποίες είχαμε επενδύσει επί ένα χρόνο. Συστήνουμε πλέον ανεπιφύλακτα σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας να εμπιστευτούν τη NetStudio για το στήσιμο του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, ή του εταιρικού τους ιστότοπου, και την προώθηση της επιχείρησής τους μέσω διαδικτύου. Σωστή δουλειά, λογικές χρεώσεις, απτά αποτελέσματα, πάντα δίπλα μας: αυτή είναι η NetStudio για εμάς."

-Αριστοτέλης Βάος U R Safe ΕΠΕ

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο