Νέες λειτουργίες στο Visibility

visibility

Στη Netstudio είμαστε ενθουσιασμένοι, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες προσθέσαμε πολλές νέες λειτουργίες στο Visibility.gr, το εργαλείο που έχουμε αναπτύξει για την παρακολούθηση της πορείας όλων των site στο ελληνικό Google.

Chrome και Firefox Extensions

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Firefox Addon ή το Chrome Extension για να βλέπετε όλα τα στοιχεία του Visibility για κάθε site που επισκέπτεστε με ένα κλικ! Έτσι, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο Visibility για να αναζητήσετε πληροφορίες για το site που επισκέπτεστε. Η λήψη όλης της πληροφορίας μπορεί να γίνει μέσα από το Addon.

Ανακαλύψτε τον Ανταγωνισμό

Προσθέσαμε λειτουργία εύρεσης ανταγωνισμού. Το Visibility αναλύει τα δεδομένα της βάσης μας και βρίσκει ποια site είναι ανταγωνιστικά με το site που βλέπετε. Νομίζουμε ότι έχουμε αναπτύξει τον αλγόριθμο σε ικανοποιητικό βαθμό, καθώς τα στοιχεία είναι σωστά και στοχευμένα στην πλειονότητα των περιπτώσεων, θα θέλαμε, όμως, να μας αναφέρετε περιπτώσεις όπου το σύστημα δεν σας δίνει σωστά αποτελέσματα ή τρόπους που θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τον τρόπο παρουσίασης των δεδομένων, ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολο για σας να ανακαλύψετε ανταγωνιστές που πιθανόν να μην ξέρατε καν ότι υπήρχαν!

Άνοδος, Πτώση και Εξαφάνιση με μια ματιά

Προσθέσαμε τρεις νέες καρτέλες που σας επιτρέπουν να δείτε με μια ματιά σε ποιες λέξεις κλειδιά ανέβηκε το site σας, σε ποιες έπεσε και σε ποιες εξαφανίστηκε από την 1η εκατοντάδα στην τελευταία αναζήτηση.

Ειδικά η τελευταία λειτουργία ήταν κάτι που έλειπε, καθώς πριν έπρεπε να επιστρατεύσετε Excel για να βρείτε αυτή την πληροφορία.

Δεδομένα AdWords

Τέλος, προσθέσαμε τη δυνατότητα να βλέπετε ποιοι, σε ποιες λέξεις κλειδιά και με ποιο διαφημιστικό κείμενο διαφημίζονται στο Google AdWords!

Επιπλέον λειτουργίες σύντομα

Συνεχίζουμε την ανάπτυξη νέων λειτουργιών, μείνετε συντονισμένοι...

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο