Για το δέρμα σας και μόνο... Αnaneosis.gr!

ananeosis

Γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας αξίζει το καλύτερο και έχοντας ως κύριο στόχο την ενδυνάμωση και την βελτιστοποίηση της διαδικτυακής εμπειρίας του χρήστη, η Netstudio δημιούργησε την ιστοσελίδα του κέντρου ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας Ananeosis skin + laser specialists, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και στους λιγότερο εξοικειωμένους με το διαδίκτυο χρήστες να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από την 35χρονη εμπειρία του καταξιωμένου ιατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου Dr. Γεωργίου Ν. Παπαδόπουλου και του υπεύθυνου του κέντρου κοσμητολόγου - MSc. Νικολάου Γ. Παπαδόπουλου.

Συνώνυμο του υψηλού design

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, ο υψηλής αισθητικής και υψηλού design διαδικτυακός κόσμος του ananeosis.gr δίνει τη δυνατότητα της εύκολης πλοήγησης μέσα από την διαδραστική παρουσίαση και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Με τον τρόπο αυτό, παρέχονται στον χρήστη όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται, κρατώντας παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον του κατά την πλοήγηση.

Ταχύτητα πλοήγησης

Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι χρήμα και δεν πρέπει να σπαταλάται άσκοπα, επιλέξαμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σε Drupal, ώστε να παρέχονται υψηλές ταχύτητες πλοήγησης, συμβάλλοντας επιπλέον στην υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση του χρήστη.

Ευκολία Πλοήγησης

Τα slider και carousel κάνουν εύκολη την πρόσβαση στις πιο χρήσιμες πληροφορίες, όπως είναι οι προτεινόμενες θεραπείες και οι συστάσεις από τους υφιστάμενους πελάτες.

Ενώ τα ραντεβού και η επικοινωνία με τον γιατρό δεν γινόταν ποτέ πιο εύκολα μέσα από απλές φόρμες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τον χρήστη!

Επιπλέον, είναι πανεύκολο για τον χρήστη να εγγραφεί στο newsletter του Ananeosis, να εγκαταστήσει το app του, να το ακολουθήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ενημερωθεί για τα νέα του μέσω του Blog και, έτσι, να είναι πάντα updated!

Μοναδικό Design και εκτός διαδικτύου

Και δεν τελειώνουμε εδώ...

Αναλάβαμε και τον ολικό επανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας του κέντρου. Οι designer μας σχεδίασαν από την αρχή το λογότυπο, την εταιρική κάρτα, τα επιστολόχαρτα και τους φακέλους του κέντρου, δίνοντας στο Ananeosis τη δυνατότητα να επικοινωνεί το υψηλών προδιαγραφών design του σε κάθε του εμφάνιση. Απολαύστε τα!

Λογότυπο:

Εταιρική Κάρτα:

Επιστολόχαρτο:

Φροντίσαμε για την άρτια διαδικτυακή και όχι μόνο εμπειρία σας! Σειρά σας να το διαπιστώσετε…

Ανακαλύψτε τον διαδικτυακό κόσμο του Ananeosis εδώ και διαβάστε τι είπαν για εμάς ο Νίκος και ο Φίλωνας:

"Πριν πάμε στη Netstudio με τον αδερφό μου, είχαμε ήδη μια ιστοσελίδα για το κέντρο μας, ananeosis.gr (κέντρο ιατρικής αισθητικής). Χρειαζόμασταν όμως να την ανασχεδιάσουμε καθώς είχε φτιαχτεί στα γρήγορα και για αυτό ψάχναμε κάποιον που θα μας πρότεινε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Ο αδερφός μου βρήκε τη Netstudio από το Internet και έκλεισε ένα ραντεβού. Αυτό που μας «κέρδισε» και μας έκανε να προχωρήσουμε σε συνεργασία ήταν φυσικά ο Γιάννης ο Καράμπελας. Οι τιμές που ακούσαμε ήταν αυξημένες για τα δικά μας δεδομένα όμως είπαμε να το προχωρήσουμε καθώς η παρουσίαση που μας έκανε ο Γιάννης ήταν πειστική.

Όταν γνωρίσαμε και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και μόλις είδαμε τον τρόπο που δουλεύετε στη Netstudio καταλάβαμε γιατί η προσφορά κατασκευής site ήταν υψηλότερη από πολλούς, γιατί με απλά λόγια είστε επαγγελματίες, σε όλα! Χωρίς να μακρηγορούμε, καταλήξαμε να φτιάχνουμε στη Netstudio 3 e-shop,  και 3 διαφορετικές ιστοσελίδες!! Έγινε πλέον το χόμπυ μας να φτιάχνουμε ιστοσελίδες στη Netstudio.

Το αποτέλεσμα καταπληκτικό, Κώστα το custom design σου δεν υπάρχει, Αντώνη οι ιδέες σου στην εταιρική  ταυτότητα  είναι αλλού, Γιώργο Mastro top, Νίκο Χαρ. φοβερή επικοινωνία, Γιάννη συγχαρητήρια για την ομάδα σου."

Ν. & Φ. Παπαδόπουλος

Βησσαρίων

Γράφει ο Βησσαρίων

Graphic Designer

Δημοσιεύθηκε την 28.09.2016

Σχολιάστε το άρθρο