Διαφήμιση 5 αστέρων

cretan pearl

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του πεντάστερου Cretan Pearl Resort & Spa στον Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά της Κρήτης και της υπηρεσίας προώθησης πέντε αστέρων της Netstudio. Τι πιο φυσικό;

Το Cretan Pearl Resort & Spa, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία 5 αστέρων της Κρήτης, ανέθεσε στη Netstudio την online προώθηση τόσο του ξενοδοχείου, όσο και του Ayus Spa αλλά και των γαστρονομικών διαμαντιών της τουριστικής μονάδας - Rafale Mediterranean Restaurant και Tamarind Indian Fusion Restaurant. 

Το Cretan Pearl Resort & Spa παρέχει στους πελάτες του μαγικές διακοπές. Το συγκλονιστικό τοπίο σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις διαμονής, τις 2 απολαυστικές κουζίνες - μεσογειακή και indian fusion - καθώς και με το παγκοσμίου κύρους Ayus Spa 2.000 τετραγωνικών μέτρων, εγγυάται αξέχαστες διακοπές υψηλού επιπέδου.  

Η συνεργασία αυτή συνάφθηκε με στόχο το χτίσιμο της online εικόνας του ξενοδοχείου σε διεθνή κλίμακα μέσω της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών καθώς και την παρουσίαση των μοναδικών εργαλείων της Netstudio στο ευρύ κοινό.  Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Cretan Pearl Resort & Spa, κάνοντάς το παγκόσμιο πόλο έλξης. Ενδεικτικά, θα χρησιμοποιηθούν εργαλεία SEO και SEM, καθώς και το πρωτοποριακό εργαλείο της Netstudio, το Visibility.gr.

Οι ενέργειές μας στοχεύουν στην αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου μέσω του online marketing, δίνοντας αποτελέσματα σε όλο τον τουριστικό κλάδο.  

Καλωσορίζουμε λοιπόν όλους εσάς στο Cretan Pearl Resort & Spa και το Cretan Pearl Resort & Spa στην ευρύτερη οικογένεια της Netstudio.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία ευχόμαστε μια μακρά, χαλαρωτική και υπέροχη πεντάστερη εμπειρία για όλους!

Γιώργος

Γράφει ο Γιώργος

Solution Architect

Δημοσιεύθηκε την 16.03.2015

Σχολιάστε το άρθρο