1 στους 3 έλληνες "σερφάρει" στο Internet

ImageΣύμφωνα με έρευνα του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας, 1 στους 3 έλληνες (ποσοστό 33,8%) ηλικίας 13 έως 70 ετών σερφάρουν στο internet. Παρόλο που αυτό το ποσοστό κατατάσσει την Ελλάδα στις τελευταίες χώρες όσον αφορά στη διείσδυση του internet στην καθημερινότητα, είναι πολύ αυξημένο σε σχέση με το 2005 και δείχνειι μεγάλη αύξηση χρήσης του internet. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών εντοπίζεται στα πιο υψηλά μορφωτικά και οικονομικά στρώματα της κοινωνίας, όπου το ποσοστό χρήσης του διαδικτύου φτάνει το 60%!

Μέρος αυτής της μεγάλης αύξησης οφείλεται στην επιθετική διαφήμιση και τιμολόγηση των παρόχων internet τους τελευταίους μήνες (από τα Χριστούγεννα του 2005) που προωθούν τις υπηρεσίες dsl εν όψει του Triple Play.

Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν τη δημιουργία μιας νέας "αγοράς" όπου κάθε επιχειρηματίας πρέπει να λάβει σοβαρά υπ' όψην του, αφού πια, ο περισσότερος κόσμος ψάχνει πρώτα στο internet και μετά σε off line μέσα.

Στη Netstudio δουλειά μας είναι να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση για την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ένα παραγωγικό εργαλείο δουλειάς, ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα στη νέα αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνάντηση χωρίς καμία υποχρέωση.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Δημοσιεύθηκε την 26.06.2006

Σχολιάστε το άρθρο