Τυρόπιτα, κρέμες και Alevri.com

alevri

Προσοχή! MΗ διαβάσετε την παρακάτω συνταγή αν λατρεύετε τα γλυκά, τα κέικ, τις τούρτες ή τις τάρτες. Επίσης, μη μας κατηγορήσετε όταν σας “τρέχουν τα σάλια” λόγω του φωτογραφικού υλικού, της εύκολης χρήσης, της διαδραστικής παρουσίασης και της γρήγορης πλοήγησης.

Ήταν αδύνατον να αντισταθούμε σε αυτόν τον πειρασμό και έτσι “ψήσαμε” αυτή τη συνεργασία με τη γέννηση του alevri.com, θέλοντας να μεταφέρουμε μια αυθεντική εμπειρία μαγειρέματος σε όλους εσάς που αγαπάτε τις συνταγές και τα προϊόντα των Μύλων Αγίου Γεωργίου.

Η εταιρεία «Μύλοι Λούλη», απαριθμώντας 230 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζει έως σήμερα να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών με συνέπεια και πρωτοπορία. Ένας από τους στόχους μας λοιπόν, μέσα από το alevri.com και με σύμμαχο το Drupal, ήταν να παρουσιάσουμε με όσο το δυνατόν πιο ζωηρό και σύγχρονο τρόπο τη δράση και την έντονη επιχειρηματικότητα της εταιρείας.

Η ανάδειξη του οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και οι ημερομηνίες σταθμοί βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή.

Παράλληλα, ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του site είναι το “Μαγειρέψτε με ό,τι έχετε στο ντουλάπι σας”, αποδεικνύοντας ότι και με λίγα μόνο υλικά, όπως το αλεύρι φαριν απ μπορείτε να δημιουργήσετε και τους πιο γευστικούς συνδυασμούς.

Έτσι, μπορείτε να καταχωρήσετε έως και 4 υλικά που διαθέτετε και να αναζητήσετε προτεινόμενες συνταγές με βάση τα υλικά αυτά. Από υπέροχες Κις Λωραίν και Γαλακτομπούρεκα μέχρι Pancakes ή αλμυρές συνταγές όπως Ravioli Γεμιστά με λιαστή ντομάτα και μανιτάρια.

Μμμ, σας άνοιξε η όρεξη;

Ταυτόχρονα, ο μετατροπέας υλικών βοηθάει όλους εμάς τους νοικοκύρηδες να μετατρέψουμε εύκολα και γρήγορα τα υλικά των συνταγών (λάδι, νερό, αλεύρι κ.λ.π.) σε όποια μονάδα μέτρησης επιθυμούμε υπολογίζοντας πάντα με ακρίβεια τις δοσολογίες που απαιτούνται.

Επιθυμείτε ακόμα να φτιάξετε μια γλυκιά δημιουργία όπως ένα απολαυστικό κέικ σοκολάτας αλλά δεν ξέρετε πόσο χρόνο θα σας πάρει;  Υπάρχει λύση αφού κάθε συνταγή συνοδεύεται από το χρόνο προετοιμασίας, το χρόνο μαγειρέματος, καθώς και το βαθμό δυσκολίας.  Επιλέγοντας και τις μερίδες ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο τραπέζι σας, λαμβάνετε και τις ποσότητες που θα χρειαστείτε από το κάθε υλικό.

Να σας πούμε και ένα μυστικό; Αποφύγετε να συμβουλευτείτε τα Διατροφικά Στοιχεία (ενεργειακή αξία, πρωτεΐνες, λιπαρά, κ.λ.π) που θα συναντήσετε σε κάθε συνταγή ώστε να απολαύσετε το κέικ φρούτων ή τις τηγανίτες σας χωρίς τύψεις και ενοχές.

Aν τέλος, θέλετε να αναδείξετε το ταλέντο σας στην κουζίνα, αφού ολοκληρώσετε το δικό σας έδεσμα, μπορείτε να στείλετε τη συνταγή σας στους Μύλους Λούλη για να αναρτηθεί μαζί με τη "νόστιμη" φωτογραφία σας.  Έχοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές ή να μοιραστείτε τις γλυκές σας δημιουργίες με φίλους και γνωστούς, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να αγαπήσετε το alevri όσο και εμείς ως γνωστοί καλοφαγάδες.

Και αν είστε από κινητό; Μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί το alevri.com είναι και responsive συνοδεύοντας κάθε στιγμή δημιουργίας στην κουζίνα σας.

Αρχίστε το ψήσιμο και αφήστε να απολαύσουμε τα δικά σας σχόλια.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο