To ανανεωμένο site agrotypos.gr είναι live

agrotypos.gr

Το ανανεωμένο site agrotypos.gr βγήκε πρόσφατα live από την ομάδα της Netstudio. Η κατασκευή του έγινε σε Drupal 8.

Το agrotypos.gr είναι ενημερωτικό-ειδησεογραφικό site, που παράλληλα με το έντυπο "Γεωργία Κτηνοτροφία", βασικό σκοπό έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων όσων ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Πρόκειται για ένα site που αυτή τη στιγμή περιέχει περισσότερα από 70.000 άρθρα. Για να γίνει σωστή παρουσίαση όλου αυτού του περιεχομένου σχεδιάστηκε custom design και φυσικά ενσωματώσαμε την έξυπνη μηχανή αναζήτησης και φίλτρων της Netstudio FindasticTM. Τα αποτελέσματα έρχονται ταχύτατα, ενώ ο χρήστης μπορεί να γράψει greeklish, ανορθόγραφα, συνώνυμα ή και να χρησιμοποιήσει τη φωνητική αναζήτηση.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο “σερβιρίσματος” των διαφημιστικών banner, καθώς αυτά είναι βασική πηγή εσόδων για την επιχείρηση.

Ο πελάτης Νίκος Γιαννοπολίτης είπε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία μας:

“Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο για την εταιρεία μας με τη βοήθεια της Netstudio. Εκτιμώ οτι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Netstudio είναι η δυνατότητα που δίνει στους πελάτες να διαμορφωθεί το web design από καταξιωμένους συνεργάτες της - όπως ο κ. Κ. Πενλίδης - καθώς και η δυνατότητα να παραδωθεί το έργο μέσα στο χρονοδιάγραμμα και χωρίς σημαντικά προβλήματα (bugs). Το τελευταίο, παρόλο που ακούγεται απλό και αυτονόητο, συνήθως δεν είναι δεδομένο.

Όλα τα μέλη της ομάδας της Netstudio η οποία είχε αναλάβει το εν λόγω έργο, ήταν πάντα διαθέσιμα και έδιναν λύσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια. Τέλος, πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή του ιδρυτή της εταιρείας, του κ. Γιάννη Καράμπελα - ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές καθόλη τη διάρκεια του έργου. Συνιστώ να ζητήσετε την άποψή του γι' αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε. Προτείνω ανεπιφύλακτα τη Netstudio.”.

Κωνσταντίνα

Γράφει η Κωνσταντίνα

Project Manager

Σχολιάστε το άρθρο