Σχόλιο από τον Παύλο Καραβουναρλή της Bizcourier

bizcourier

Πριν 11 χρόνια αναζητούσα έναν συνεργάτη για την κατασκευή ιστοσελίδας. Δεν είχα ιδέα από διαφημιστικές καμπάνιες, adwords κτλ. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν τέτοιες υπηρεσίες και πόσο σημαντικές είναι.

Για καλή μου τύχη έπεσα στη Netstudio και τον Γιάννη Καράμπελα. Με λίγα λόγια, άλλαξαν τη ζωή μου!

Μου έφτιαξαν σελίδα, μου έτρεξαν καμπάνια με έφεραν σε επαφή με πελάτες που έχω την τιμή να συνεργάζομαι ακόμα. Πελάτες που δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να αποκτήσω.

Έκτοτε και η Netstudio και η επιχείρησή μου μεγάλωσαν. Η Netstudio ανέλαβε να δημιουργήσει την νέα μας εταιρική ταυτότητα το 2014, την ανανεωμένη ιστοσελίδα bizcourier.eu το 2015. Έδωσε στην εταιρεία μου διεθνή απήχηση φέρνοντας στο πελατολόγιό μου εταιρείες από το εξωτερικό.

Οι επιλογές της Netstudio σε συνεργάτες είναι εξαιρετικές. Η επιχείρηση αποτελείται από νέους και συνεπείς εργαζόμενους, γνώστες της δουλειάς τους. Ο Γιώργος Χατζηιώαννου, η Χριστίνα Ηλιοπούλου και η Αγγελική Καρατζά είναι λαμπρά παραδείγματα του Dream Team της Netstudio!

Τέλος, τα λόγια περισσεύουν για την κεφαλή της επιχείρησης Γιάννη Καράμπελα. Ένας επαγγελματίας διορατικός, ειλικρινής που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον πελάτη και κατανοεί τις ανάγκες του πελάτη καλύτερα από οποιονδήποτε.

Ευχαριστώ τη Netstudio για όσα πετύχαμε μαζί έως τώρα και όσα πρόκειται να πετύχουμε στο μέλλον!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο