Σχόλιο από τον Παρασκευά Σαβούρη

Πριν από λίγο λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από τον Παρασκευά Σαβούρη, General Director της Αύξω Συμβουλευτικής, για την οποία έχουμε αναπτύξει τα www.afxoconsulting.gr και www.agkaliaygeias.gr: "Ξεκινώντας το δικό μου project άρχισα να ψάχνω σιγά σιγά για κάποιον καλό να φτιάξω μία ιστοσελίδα. Μπαίνοντας στο internet να δώ τι γίνεται και να ρίξω μια ματιά, στην αναζήτηση βγήκε η ιστοσελίδα σας και βλέποντας αυτά που έχετε εκεί σκέφτηκα ότι πρέπει να είστε σοβαροί και να γνωρίζετε το αντικείμενο. Σε τέτοιου είδους συνεργασίες όμως στρατηγικής σημασίας, πάντα προσπαθώ να έχω κάποιες καλές συστάσεις για να κάνω την πρώτη επαφή. Σε μία συζήτηση που είχα με το Φοίβο τον Καρζή τον ρώτησα εάν γνωρίζει κάποιον καλό που φτιάχνει ιστοσελίδες. Αυτό ήταν. Μου είπε τα καλύτερα για σένα και η σιγουριά του ήταν τόσο μεγάλη που λόγω της εμπιστοσύνης που του είχα, αποφάσισα να κάνω μία συνάντηση μαζί σου. Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή είναι ότι ένιωσα μέσα από τη συζήτηση και την αίσθηση που είχα, ότι έχω βρει αυτό που ήθελα. Αμέσως κατάλαβα ότι γνωρίζεις το αντικείμενό σου, ενδιαφέρεσαι και αγαπάς αυτό που κάνεις, και ότι μαζί σου μάλλον θα μπορώ να έχω μία σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία, κάτι που με ενδιέφερε και για μετά. Η υποστήριξη που κατάλαβα ότι θα έχω μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα επίσης. Έδειχνες ότι θα είσαι εκεί ό,τι και αν συμβεί να δώσεις τη λύση. Έτσι, όλες οι άλλες επιλογές πήγαν πίσω και ξεκινήσαμε μαζί. Χρόνο με το χρόνο κάθε φορά που προχωρούσαμε το έργο, καταλάβαινα ότι απέναντί μου είχα κάποιον άνθρωπο και μία ομάδα που ξέρει τι κάνει και τι θέλει. Οι σχέσεις ήταν ξεκάθαρες και η συνεργασία όπως την είχα φανταστεί. Αυτό με έκανε να ανησυχώ ακόμα περισσότερο για το εάν και εγώ από την πλευρά μου είμαι εντάξει και συνεπής προς το Γιάννη. Είναι η αίσθηση που έχει κάποιος με συνείδηση, όταν απέναντί του έχει έναν άνθρωπο που του φέρεται όπως εσύ. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι ο Γιάννης θα είναι ο πιστός μου συνεργάτης σε ό,τι αφορά την οποιαδήποτε κίνηση κάνω, ή θελήσω να κάνω στο διαδίκτυο. Με τον επαγγελματισμό σου, τις γνώσεις σου και το ενδιαφέρον που έδειξες μου κέρδισες την εμπιστοσύνη μου. Τώρα εάν θελήσω να φτιάξω μια νέα ιστοσελίδα ξέρεις τι θα πω; Να πάω στο Γιάννη γιατί εκεί θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Εάν δεν έχω τα χρήματα τώρα, θα πάω στο Γιάννη και πάλι, όταν θα τα έχω. Πάντως, αλλού δεν θα πάω. Στη δουλειά σου ξεπερνάς τα όρια για να παρουσιάσεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Έτσι θα είναι και οι σχέσεις μας από δω και πέρα, ξεχωριστές!" Παρασκευά, σε ευχαριστώ και εγώ και όλη η ομάδα της Netstudio για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μας έδειξες και μας δείχνεις. Ανταποδίδουμε και ευελπιστούμε να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σου και στο μέλλον!

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο

Συμβουλές digital marketing από το blog μας

preview του βίντεο Unboxing Regalinas

Website Unboxing Regalinas

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και τι αποτέλεσμα έφερε αυτή η ανακατασκευή.

Δείτε το video
preview του βίντεο του βίντεο με την Εύη Λούλη

Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
preview του βίντεο με τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Δείτε ποια είναι τα πρώτα σημεία που κοιτάω ΚΑΘΩΣ μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους πελάτες που μου ζητούν να προτείνω βελτιώσεις στο site τους.

Δείτε το video
preview του video του GS Diamonds

GS Diamonds Website Unboxing (με υπότιτλους)

Δείτε στο video πώς φτιάξαμε ένα από τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά μας project. Το GS Diamonds, το eshop του μεγαλύτερου εμπόρου διαμαντιών στην Αυστραλία.

Δείτε το video
preview του video με τον Αποστόλη του White Goods

Σκέψεις & ανησυχίες ενός νέου για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
preview του βιντεο πως να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Μετρήστε και βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα φορτώματος του site σας ή του e-shop σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο τι είναι το usability testing

Εισαγωγή στο Usability Testing και στο Userfeel με τη Netstudio

Τι είναι το usability testing και πώς μπορεί η Netstudio να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το site σας, το eshop σας ή την εφαρμογή σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video