Σχόλιο από τον Κώστα Κολιό

testimonial

Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από τον Κώστα Κολιό του lifesubjects.gr. Ευχαριστούμε, Κώστα!!

"Ανακάλυψα την εταιρία μέσω μιας παρουσίασης που έκανε ο κος Γιάννης Καράμπελας σε ένα συνέδριο e-commerce του ELTRUN (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ), όπου παρουσίαζε την σύνθετη διαδικασία προμήθειας των υπηρεσιών κατασκευής ενός site/επιχείρησης στο διαδίκτυο, όχι από την πλευρά του πωλητή αλλά από την πλευρά του πελάτη, με σαφείς επεξηγήσεις για τα βήματα και τις παραμέτρους του έργου.

Στην πορεία της ανάπτυξης της Διαδικτυακής Πύλης για την Υγεία Lifesubjects.gr διαπίστωσα ευχάριστα ότι η εταιρία ενσωματώνει μεθοδολογίες διαχείρισης έργων και τον αντίστοιχο αυτοματισμό για την διαχείριση των αιτημάτων των πελατών (Service Management), με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα για τον συντονισμό, την ποιότητα και τελικά την σωστή παράδοση του έργου.

Εξίσου θετική η εικόνα για το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς εμπνέονται από πελατοκεντρική κουλτούρα, ποιότητα, συνέπεια, και προσβασιμότητα.

Τους ευχαριστώ όλους, και τον καθένα χωριστά (Γιάννη, Αντώνη, Χριστίνα, Γιώργο, Χάρη, Μάκη) και την υπόλοιπη ομάδα. Συνεχίστε να προσφέρετε κάνοντας αυτό που σας αρέσει!"

Βησσαρίων

Γράφει ο Βησσαρίων

Graphic Designer

Σχολιάστε το άρθρο