Ο Παναγιώτης Γκεζερλής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Netstudio

Παναγιώτης Γκεζερλής

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και πρόεδρος της Convert Group, προστέθηκε ως νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Netstudio, ένα από τα μεγαλύτερα eCommerce & digital agency της χώρας. O Παναγιώτης, πέρα από τον ενεργό ρόλο του στην Convert Group, όπου μαζί με μία μεγάλη ομάδα Ελλήνων και ξένων επιστημόνων καινοτομούν στο χώρο των data και του A.I. στο πολυκαναλικό εμπόριο σε 21 χώρες, έχει δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν στις συμβουλευτικές υπηρεσίες του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνίδρυσε το buldoza.gr με τον Κώστα Γεράρδο, υποστήριξε την ανάπτυξη της Upstream σε 40 χώρες από την θέση του Head of Business Planning και ήταν εμπορικός διευθυντής και σε άλλες εταιρείες τεχνολογικής καινοτομίας. Διετέλεσε επίσης πρώτος Γενικός Διευθυντής του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ενώ είναι co-author σε δύο βιβλία για την επιχειρηματικότητα και τις στρατηγικές εξόδου. Τέλος, συμμετέχει σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων εταιρειών τεχνολογίας υποστηρίζοντας την ανάπτυξή τους. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το MBA International του ΟΠΑ με ειδίκευση στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής δήλωσε σχετικά: “Παρακολουθούσα την πορεία της Netstudio τα τελευταία περίπου 12-13 χρόνια και εντυπωσιαζόμουν κάθε φορά με την εξαιρετική ποιότητα των έργων τους, τον μεθοδικό τρόπο δουλειάς τους και -κάτι πολύ σημαντικό- τις ηθικές αξίες που διέκριναν την ομάδα τους. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση να ενταχθώ στο ΔΣ της εταιρείας. Αναδύεται μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία να κυριαρχήσουν σε μεγάλα eCommerce & Digital έργα εντός και εκτός συνόρων.”

Ο Γιάννης Καράμπελας, ιδρυτής και CEO της Netstudio, δήλωσε σχετικά: “Ο Παναγιώτης είναι μία ισχυρή προσθήκη στην ομάδα μας και θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την εξωστρέφειά μας, ενώ θα συμβάλλει με τις συμβουλές του και στη διαμόρφωση βέλτιστων πρακτικών εντός της Netstudio. Τον καλωσορίζουμε με χαρά στο Διοικητικό μας Συμβούλιο!”.

H Netstudio δραστηριοποιείται 19 χρόνια στην Ελλάδα και απασχολεί προσωπικό 50 εξειδικευμένων ατόμων. Έχει δημιουργήσει μερικά από τα μεγαλύτερα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλους τους κλάδους, όπως BSB (μόδα), Electronet (τεχνολογία και ηλ. συσκευές), My Market (λιανεμπόριο), ofarmakopoiosmou (φαρμακεία), ΜΕΒΓΑΛ (Β2Β) αλλά ταυτόχρονα παρέχει και υπηρεσίες usability σε μεγάλους πελάτες από το εξωτερικό, όπως την αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons στο Καναδά, την Office Depot και την TripAdvisor στην Αμερική, την Gucci στη Ιταλία, την Rakuten στην Ιαπωνία κ.ά.

Ανθή

Γράφει η Ανθή

Web Analyst

Δημοσιεύθηκε την 03.06.2024

Σχολιάστε το άρθρο

Συμβουλές digital marketing από το blog μας

preview του βίντεο Unboxing Regalinas

Website Unboxing Regalinas

Δείτε πώς ανακατασκευάσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας Regalinas.gr και τι αποτέλεσμα έφερε αυτή η ανακατασκευή.

Δείτε το video
preview του βίντεο του βίντεο με την Εύη Λούλη

Η Εύη Λούλη μιλάει για τη Netstudio

Η Εύη Λούλη, υπεύθυνη Marketing του Ομίλου Λούλη, μιλάει για τη συνεργασία του Ομίλου Λούλη με τη Netstudio.

Δείτε το video
preview του βίντεο με τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Τα 4 πιο σημαντικά σημεία σε κάθε site ή e-shop

Δείτε ποια είναι τα πρώτα σημεία που κοιτάω ΚΑΘΩΣ μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους πελάτες που μου ζητούν να προτείνω βελτιώσεις στο site τους.

Δείτε το video
preview του video του GS Diamonds

GS Diamonds Website Unboxing (με υπότιτλους)

Δείτε στο video πώς φτιάξαμε ένα από τα πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά μας project. Το GS Diamonds, το eshop του μεγαλύτερου εμπόρου διαμαντιών στην Αυστραλία.

Δείτε το video
preview του video με τον Αποστόλη του White Goods

Σκέψεις & ανησυχίες ενός νέου για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε στο video απόσπασμα από εσωτερική συζήτηση προόδου, 7 μήνες μετά τη δημοσίευση του καινούριου site του White Goods.

Δείτε το video
preview του βιντεο πως να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Πώς να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας

Μετρήστε και βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα φορτώματος του site σας ή του e-shop σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο τι είναι το usability testing

Εισαγωγή στο Usability Testing και στο Userfeel με τη Netstudio

Τι είναι το usability testing και πώς μπορεί η Netstudio να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το site σας, το eshop σας ή την εφαρμογή σας.

Δείτε το video
preview του βιντεο Website Unboxing Forel.gr

"Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι θα τα πάμε καλά. Και τελικά είχαμε δίκιο. Τα πήγαμε πολύ καλά."

Δείτε πώς φτιάξαμε το e-shop μόδας Forel.gr και πώς σχολιάζει τη συνεργασία ο Μάκης Χατζούλας.

Δείτε το video