Drupal module για A/B testing μέσω του Convert.com

Convert.comΠριν μερικές μέρες διαθέσαμε στην κοινότητα του Drupal ένα module διασύνδεσης με την υπηρεσία A/B Testing & Multivariate Testing Convert.com.

To Convert.com είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο ανάπτυξης πειραμάτων που επιτρέπει στον οποιοδήποτε, χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις να ξεκινήσει να βελτιστοποιεί την απόδοση του site του.

Αυτό που κάνει το module είναι ότι εισάγει στο HEAD του site σας τον κώδικα που απαιτεί το convert.com και επιτρέπει το tagging των σελίδων χρησιμοποιώντας Drupal Tokens. Τέλος, σε περίπτωση που το site σας είναι ηλεκτρονικό κατάστημα βασισμένο στο Drupal Commerce, εισάγει τον κώδικα για την παρακολούθηση του τζίρου (revenue tracking) στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Μπορείτε να γραφτείτε στην υπηρεσία από εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε το module από εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για το module και τη διασύνδεσή του με το Convert.com μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στη Netstudio έχουμε εκτενή εμπειρία από τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και το τρέξιμο πειραμάτων, οπότε αν χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο