1 Χρόνος Net Content

1-year-birthday

Πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε την παροχή της υπηρεσίας Net Content, η οποία απευθύνεται σε online φαρμακεία και σκοπό είχε να τα βοηθήσει με την καταχώριση και ενημέρωση των προϊόντων τους.

Από τότε έχουν γίνει πολλά. Ξεκινήσαμε με 50 brand και 2.000 προϊόντα και πλέον στη βάση του Net Content υπάρχουν πάνω από 9.500 κωδικοί και 220 brand. Η ομάδα υποστήριξης του Net Content εργάζεται καθημερινά για να παρέχει ανανεωμένο περιεχόμενο και προσθέτει συνεχώς νέα προϊόντα.

Κάθε φαρμακείο που συνδέεται με το Net Content λαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις προϊόντων αλλά και νέα λανσαρίσματα. Το υλικό περιλαμβάνει τους τίτλους των προϊόντων, περιγραφές, κατηγοριοποίηση, barcode και φωτογραφίες. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι ότι έχουν γίνει ενέργειες βελτιστοποίησης των τίτλων για να είναι φιλικοί προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τα συνεργαζόμενα online φαρμακεία δεν χάνουν χρόνο στην ανανέωση, την εύρεση και την καταχώρηση νέων προϊόντων αφού η διαδικασία γίνεται αυτόματα μέσα από το Net Content.

Αν έχετε online φαρμακείο και θέλετε να μειώσετε το διαχειριστικό σας κόστος αυτοματοποιώντας την καταχώριση των προϊόντων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιάννης

Γράφει ο Γιάννης

Founder & CEO

Σχολιάστε το άρθρο