Αφαίρεση προσωπικών δεδομένων

Στα 19 χρόνια που ασχολούμαστε επαγγελματικά με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων, έχουμε κληθεί πολλές φορές να βοηθήσουμε στην αφαίρεση προσωπικών δεδομένων από το internet.

Αυτό αφορά την απαλοιφή προσωπικών δεδομένων όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου, email, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση οικίας κτλ. από το Google, το Bing, το Yandex και γενικότερα από το διαδίκτυο, ώστε να μην είναι εύκολο σε κάποιον να εντοπίσει τον ενδιαφερόμενο, αλλά και την αφαίρεση δυσφημιστικών αναφορών από δημοσιογραφικά άρθρα, social media κτλ.

Μεθοδολογία

Ανάλογα με το είδος των προσωπικών δεδομένων που θέλουμε να αφαιρεθούν, αλλάζει και η μεθοδολογία που ακολουθούμε.

Η αφαίρεση αναφορών σε προσωπικά στοιχεία είναι διαφορετική από την αφαίρεση δυσφημιστικών ή κακόβουλων σχολίων. Μερικοί από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε είναι:

Είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα;

Τις περισσότερες φορές καταφέρνουμε να απαλείψουμε εντελώς κάθε αναφορά, αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο. Σε κάθε περίπτωση όμως, καταφέρνουμε μειώσουμε αισθητά τον αριθμό των αναφορών και εν τέλει την επίπτωση που έχουν αυτές στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Σε όλες τις περιπτώσεις που αναλάβαμε, είχαμε στο τέλος ικανοποιημένο τον πελάτη μας.

Κάθε περίπτωση αφαίρεσης προσωπικών δεδομένων είναι διαφορετική, οπότε για να σας δώσουμε το κόστος, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.