Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αύξηση Conversion Rate

website optimizer authorized consultant

Αν έχετε online κατάστημα ή και απλή ιστοσελίδα, μπορούμε να αναλάβουμε την βελτιστοποίησή του, την αύξηση δηλαδή του conversion rate.

Conversion Rate είναι το ποσοστό των επισκεπτών που ψωνίζουν ή εκτελούν την επιδιωκόμενη ενέργεια (π.χ. συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας, εγγραφή κτλ.). Π.χ. αν το online κατάστημά σας δέχεται 100 επισκέπτες την ημέρα και δέχεται 1 παραγγελία την ημέρα, τότε το conversion rate είναι 1%.

Αύξηση του conversion rate σημαίνει αύξηση παραγγελιών, τζίρου και κέρδους χωρίς να αυξηθεί η επισκεψιμότητα ή το κόστος της διαφήμισης.

Η αύξηση του conversion rate σημαίνει μείωση του κόστους πρόσκτησης πελάτη. Αν π.χ. τρέχετε καμπάνια PPC (όπως Google Adwords) και ο κάθε επισκέπτης σας κοστίζει 0,50 €, και έχετε conversion rate 1%, τότε το κόστος πρόσκτησης πελάτη είναι 50 € (0,50 / 1%).

Στην παραπάνω περίπτωση, διπλασιασμός του conversion rate (στο 2%), σημαίνει μείωση του κόστους πρόσκτησης πελάτη κατά 50%, δηλαδή στα 25 € (0,50 / 2%) με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον τζίρο, την κερδοφορία αλλά και τις νέες δυνατότητες προβολής και διαφήμισης της επιχείρισής σας.

Η βελτιστοποίηση επιτυγχάνεται από την ανάλυση της συμπεριφοράς των επισκεπτών στη σελίδα και τη διενέργεια πειραμάτων (A/B Testing ή Multivariate Testing) μέχρι να πετύχουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα πιστοποιημένη από το Google στην εγκατάσταση, λειτουργία, συμβουλευτική και ανάλυση των στατιστικών επισκεψιμότητας και συμπεριφοράς των επισκεπτών (Google Analytics Authorized Consultant) καθώς και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα πιστοποιημένη ως Website Optimizer Authorized Consultant.

Η εμπειρία μας από την κατασκευή, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση δεκάδων δικτυακών τόπων, μεταξύ των οποίων και επιτυχημένων online καταστημάτων, μας καθιστά τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα στη βελτιστοποίηση του conversion rate online καταστημάτων αλλά και απλών δικτυακών τόπων.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Απαντάμε άμεσα!
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποιο είναι το budget σας;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.