Διαφημιστικές Καμπάνιες Facebook

Γιατί Καμπάνιες Facebook με τη Netstudio;

Πολλοί πελάτες μας προσεγγίζουν έχοντας τρέξει Διαφημιστικές Καμπάνιες στο Facebook μόνοι τους ή με άλλες εταιρείες. Πράγματι, η γνώση, η εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση και η προσοχή στη λεπτομέρεια μιας ομάδας Digital Marketing Experts είναι στοιχεία που αυξάνουν τις πιθανότητες να αποδώσουν οι καμπάνιες σας.

Τι κάνει όμως την ομάδα της Netstudio να ξεχωρίζει;

  • Σας αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ειλικρίνεια. Δεν φοβόμαστε να σας πούμε την αλήθεια, ακόμα κι αν στεναχωρεί. Αν η καμπάνια σας δεν αποδίδει ή αν αισθανόμαστε ότι το προϊόν σας δεν θα πουλήσει, θα το ακούσετε από εμάς χωρίς ενοχικές υπεκφυγές.
  • Επικεντρωνόμαστε στα αποτελέσματα, όπως κι εσείς. Δεν χρησιμοποιούμε τεχνικούς όρους όπως “clicks” και “εμφανίσεις” για να αποπροσανατολίσουμε και να ωραιοποιήσουμε τα αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι το κέρδος και οι πραγματικοί επιχειρηματικοί στόχοι. Σε αυτά εστιάζουμε, αυτά μετράμε και για αυτά θα σας μιλάμε.
  • Μας βρίσκετε άμεσα. Μιλάτε απευθείας μέσω τηλεφώνου ή email με τον σύμβουλο που πραγματικά τρέχει τις καμπάνιες σας. Χωρίς ενδιάμεσους και καθυστερήσεις.
  • Σας παρέχουμε την τεχνική υποδομή για τη διαχείριση του project σας. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη εύχρηστη πλατφόρμα μας μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την πορεία και την εξέλιξη του project σας.
  • Οι 12 εξειδικευμένοι σύμβουλοι Marketing της Netstudio αποτελούν την ομάδα που θα δουλέψει για το δικό σας κέρδος, μαζί με την υπόλοιπη εταιρεία.

Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Διασύνδεση του site σας με το Facebook Pixel
  • Διασύνδεση του Καταλόγου των Προϊόντων σας με τον Facebook Business Manager
  • Σετάρισμα και Έλεγχος Events για την παρακολούθηση των Μετατροπών σας
  • Δημιουργία και Διαχείριση Facebook Business Manager & Ad Account
  • Δημιουργία, Έλεγχος και Βελτιστοποίηση Καμπανιών

Το ιδανικό target group σας είναι εκεί έξω.

Και καθώς απλώς σκρολάρει στο Facebook, μπορούμε να το εντοπίσουμε, να του συστήσουμε την επιχείρησή σας, να του κινήσουμε το ενδιαφέρον, να του διεγείρουμε την επιθυμία και τελικά να το μετατρέψουμε σε πολύτιμους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα επιτυχημένα case studies σε Διαφημιστικές Καμπάνιες Facebook άλλων πελατών μας.

Ρωτήστε μας. Απαντάμε άμεσα.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες σε λιγότερο από 12 ώρες και τις περισσότερες φορές σε λιγότερο από 1 ώρα!

Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Επιλέξτε λόγο επικοινωνίας:
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το ποσό που σκέφτεστε να διαθέσετε για την κατασκευή του site ή eshop σας;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποιο είναι το μηνιαίο σας διαφημιστικό budget;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Ποια τοποθεσία σας βολεύει;
Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου της Netstudio και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από τη Netstudio.