Βελτιστοποίηση ταχύτητας φορτώματος WordPress

WordPress logo

Αν το site σας είναι φτιαγμένο σε WordPress, τότε η καλύτερη επένδυση είναι να το κάνετε να φορτώνει ταχύτερα.
Μπορείτε να ελέγξετε αν το site σας είναι φτιαγμένο με το WordPress εδώ.

Κάνοντας το site σας να φορτώνει ταχύτερα πετυχαίνετε:

Τι περιλαμβάνει το πακέτο βελτιστοποίησης ταχύτητας φορτώματος WordPress

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει:

1. Μέτρηση και καταγραφή των βασικών παραμέτρων ταχύτητας φορτώματος του site σας πριν το ξεκίνημα της διαδικασίας.

2. Ανάλυση και καταγραφή προβλημάτων που επηρεάζουν την ταχύτητα του site σας.

3. Εγκατάσταση plugin βελτιστοποίησης ταχύτητας και ρύθμισής του με βάση την πολυετή εμπειρία μας σε ανάλογες εργασίες (η ομάδα μας έχει βελτιστοποιήσει εκατοντάδες site). Συνήθως αυτό το βήμα λύνει το 40-60% των προβλημάτων ταχύτητας.

4. Μέτρηση διαφοράς ταχύτητας φορτώματος μετά τις εργασίες και ενημέρωσής σας για το αποτέλεσμα.

5. Αποστολή αναλυτικής αναφοράς με τις επιπλέον εργασίες βελτιστοποίησης που μπορούν να γίνουν με βάση την ανάλυση του βήματος 2. Αυτές οι εργασίες συνήθως αφορούν είτε βελτιστοποιήσεις στον server, είτε πιο ριζικές επεμβάσεις στον τρόπο κατασκευής του site σας. Την αναφορά αυτή μπορείτε να την στείλετε στον πάροχο φιλοξενίας του site σας, καθώς και στον κατασκευαστή του για να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις. Από μας σε κάθε περίπτωση θα έχετε μια προσφορά για την φιλοξενία του site σας στους βελτιστοποιημένους για ταχύτητα server μας.

Διαδικασία βελτιστοποίησης ταχύτητας

Για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας φορτώματος του site σας ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία:

1. Λαμβάνουμε πρόσβαση στο site σας. Θα χρειαστούμε για αυτό τόσο κωδικούς πρόσβασης στον server ή στο πακέτο φιλοξενίας (κωδικοί FTP ή κωδικοί cPanel/Plesk ή όποιου άλλου διαχειριστικού έχετε στον server) αλλά και κωδικούς διαχειριστή στο WordPress.

2. Κατεβάζουμε αντίγραφο του site σας στον υπολογιστή μας ("τοπικά") ή βεβαιωνόμαστε ότι ο server σας έχει πρόσφατο backup, ώστε να μπορούμε να το επαναφέρουμε άμεσα στην προηγούμενη κατάσταση σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

3. Εκτελούμε τις εργασίες βελτιστοποίησης και ελέγχουμε ότι το site δουλεύει σωστά. Η διαδικασία βελτιστοποίησης διαρκεί 1-2 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα το site σας συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα.

4. Σας καλούμε να ελέγξετε την επίδοση του site σας και ότι δουλεύει σωστά. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, μας ενημερώνετε και το διορθώνουμε άμεσα ή αν δούμε ότι οι τεχνικές βελτιστοποίησης που ακολουθούμε, δεν είναι συμβατές με το site σας, επαναφέρουμε το site σας στην αρχική κατάσταση και σας επιστρέφουμε τα χρήματα που πληρώσατε.

Κόστος διαδικασίας

Το κόστος του συγκεκριμένου πακέτου βελτιστοποίησης ταχύτητας φορτώματος είναι 600€ 300€ +ΦΠΑ (σύνολο με το ΦΠΑ 372€). Το κόστος αυτό αποσβένεται τις περισσότερες φορές εντός ενός μήνα, καθώς η αύξηση της ταχύτητας του site οδηγεί, ανάλογα με τον τύπο του site σας, σε άμεση αύξηση πωλήσεων ή σε προσέλκυση νέων υποψηφίων πελατών, ειδικά αν τρέχετε διαφήμιση.

Για να ξεκινήσουμε τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του δικού σας site, προχωρήστε στην αγορά του πακέτου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Αγορά πακέτου βελτιστοποίησης ταχύτητας φορτώματος WordPress

Επιλέξτε τύπο παραστατικού

Τα στοιχεία της κάρτας σας αποστέλλονται με κρυπτογράφηση αποκλειστικά στην τράπεζα, δεν τα αποθηκεύουμε, δεν φτάνουν ποτέ σε μας.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ξεκίνημα της διαδικασίας βελτιστοποίησης του site σας.